Νέα

Κόλλησα βλεννόρροια από ακαποτο τσιμπούκι σε στούντιο στην Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Το λιγοτερο που μπορεις να κανεις να τηλ. στα στουντιο και να τους ενημερωσεις.Μη σου πω και την αστυνομια για να τις διωξουν η να τις
στειλουν στο Λοιμοδων. Και αυτο για να μην τη παθουν και αλλοι.

Αυτά μου έλεγε και ο γιατρός αλλά αποφάσισα να ενημερώσω καλύτερα εσας και μέσα από εδώ θα το μάθουν και αυτές και θα κάνουν εξετάσεις και μετά θα πάρουν αντιβιώση...αλλά μετά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξάνα κολήσουν βέβαια... τελικά δεν περιμενα ποτέ ότι το ακάποτο τσιμπουκι θα γίνει τόσο επεικύνδυνο..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τσου,ακάποτα κοστίζει παραπάνω..δεν είναι στο βασικό. :birdman:
ακαποτα θα αξιζε αν την εχυνες και στο στομα.....αλλιως μαλακια ειναι που την πληρωνεις και παραπανω.....συνεπως ποτε μα ποτε.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτά μου έλεγε και ο γιατρός αλλά αποφάσισα να ενημερώσω καλύτερα εσας και μέσα από εδώ θα το μάθουν και αυτές και θα κάνουν εξετάσεις και μετά θα πάρουν αντιβιώση...αλλά μετά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξάνα κολήσουν βέβαια... τελικά δεν περιμενα ποτέ ότι το ακάποτο τσιμπουκι θα γίνει τόσο επικύνδυνο..
Σιγά ρε φλώρε...επικίνδυνο είναι να πας εθελοντής στο Αφγανιστάν με τους γιατρούς χωρίς σύνορα... :birdman:

Τα παράσημα είναι καθημερινότητα για έναν σωστό μπουρδελιάρη...ρώτα κ τον απόλυτο. :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Παλιότερα είχα ξάνα κωλήσει από ακάποτο τσιμπούκι από μία Νικόλ Γαλλίδα στο Βαρδάρη που παλιά δούλευε σε στριπτιζ αλλά πήγα να την βρω μετά να της το πω αλλά έμαθα ότι είχε σταματήσει….τουλάζιστον έτσι μου ειπε η τσατσα τότε….

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ακαποτα θα αξιζε αν την εχυνες και στο στομα.....αλλιως μαλακια ειναι που την πληρωνεις και παραπανω.....συνεπως ποτε μα ποτε.....
Τα παίρνουν στο στόμα οι πουτάνες στα στούντιο;;;; :birdman:

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Σιγά ρε φλώρε...επικίνδυνο είναι να πας εθελοντής στο Αφγανιστάν με τους γιατρούς χωρίς σύνορα... :birdman:

Τα παράσημα είναι καθημερινότητα για έναν σωστό μπουρδελιάρη...ρώτα κ τον απόλυτο. :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny:
Επικίνδυνο εννοώ ότι στις μέρες μας έχεις περισσότρες πιθανότητες να κολήσεις κάτι και να ταλαιποριθείς μετά...

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Ναι συνήθισα από Γερμανία...εκεί στα ΦΚΚ πήγαινε τόσο κόσμος κάνανε οι κοπέλες τόσα ακαποτα και δεν κολούσε κανείς....το ίδιο και στην Ελλάδα....Αλλά τον τελευταίο χρόνο πλάκωσαν στην Ελλάδα ένα σωρό ιοι φοβάσε μέχρι και τα κουνούπια...

Welcome to Greece. Αλλά και εξωτερικό απ ότι μου έχουν πεί δεν παίζουν ακάποτα. Εδώ μπορει να κολλήσεις και χειρότερα που σου μένουν και μια ζωή. Οπότε μην παίζεις

Αυτά μου έλεγε και ο γιατρός αλλά αποφάσισα να ενημερώσω καλύτερα εσας και μέσα από εδώ θα το μάθουν και αυτές και θα κάνουν εξετάσεις και μετά θα πάρουν αντιβιώση...αλλά μετά δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξάνα κολήσουν βέβαια... τελικά δεν περιμενα ποτέ ότι το ακάποτο τσιμπουκι θα γίνει τόσο επεικύνδυνο..

Δεν εγινε, ήταν επικίνδυνο απλά αν δεν το ψάξεις ή δεν την πάθεις δεν καταλαβαίνεις ποσο επικίνδυνο είναι

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16

όχι μόνο τα παίρνουν....οι περισσότερες καταπίνουν και λίγο...τουλάχιστον από ότι μου λένε γιατί όταν πληρώνεις CIM θέλεις να χύσεις όταν στην έχει βαθιά στο λαριγγη...εκεί οι περισσότερες τρώνε και λίγο χωρίς να το θέλουν φυσικά....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νταιανα, λαουρα ,ναντια, ελβιρα ,λαουρα λιθουανη στην λαρισα,ντενιζα και αλλες που δεν θυμαμαι.....

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όχι μόνο τα παίρνουν....οι περισσότερες καταπίνουν και λίγο...τουλάχιστον από ότι μου λένε γιατί όταν πληρώνεις CIM θέλεις να χύσεις όταν στην έχει βαθιά στο λαριγγη...εκεί οι περισσότερες τρώνε και λίγο χωρίς να το θέλουν φυσικά....
Όσο ζεις μαθαίνεις..... :rolleyes: προσωπικά δεν έχω πληρώσει ποτέ κάτι πάνω από βασικό...

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιζει να παρεις και παρασημο χλαμυδια
penis-spots_2.jpg

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
νταιανα, λαουρα ,ναντια, ελβιρα ,λαουρα λιθουανη στην λαρισα,ντενιζα και αλλες που δεν θυμαμαι.....
Δηλαδή δεν είναι στάνταρ ε;;; :birdman: :birdman: :birdman:

Kαι πώς το αποφεύγει δηλαδή η άλλη με την πούτσα στο στόμα κ την έκρηξη της να θέλει δευτερόλεπτα; :think:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.249
Πόντοι
34.538
Αυριο οι ουρολογοι της πολης θα εχουν πολυ δουλεια.

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Αυριο οι ουρολογοι της πολης θα εχουν πολυ δουλεια.

έχουν είδη αλλά δεν νομίζω να πάει κάποιος χωρίς να βγάζει κάποιο έκριμα από την ουρίθρα ή να τσούζει στο κατούριμα...θα τον στείλει μετά για ανάλυση ουρων και εκριματος και μετά αν βρεθεί κάτι όπως εγώ θα πάρει την κατάλληλη αντιβιοση

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μπορούσες απλά να το γράψεις...ανάγνωση ξέρουμε. :birdman:
δεν ξερετε αν το χετε ομως  :cheesy:

Η μόλυνση με χλαμύδια είναι επικίνδυνη διότι σε μεγάλο αριθμό ασθενών δεν προκαλεί συμπτώματα. Σε 50% των ανδρών και 90% των γυναικών, η μόλυνση με χλαμύδια δεν προκαλεί συμπτώματα.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Το ασχετο σχολιο της ημερας....βλενορροια στον φαρυγγα????? ειναι οπως η συφιλη στο μυαλο η κατι πιο σοβαρο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Το ασχετο σχολιο της ημερας....βλενορροια στον φαρυγγα????? ειναι οπως η συφιλη στο μυαλο η κατι πιο σοβαρο?
μπορει να μιμηθει μια φαρυγγιτιδα ή να ειναι απλα φορεια ασυμπτωματικη......υπαρχει οντως

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom