Νέα

Κόλλησα βλεννόρροια από ακαποτο τσιμπούκι σε στούντιο στην Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε να πηδηξουμε ελλεηνιδες δεν παιζει.....ουτε σε εκδοση πουτανας......πρεπει να βρεθει μια λυσις...

σωστα τυπε αν δεν υπηρχανε οι κωλοελεινιδες ουτε στα μπουρδελα θα τρεχαμε ουτε βλενορια θα κολαγαμε....(χτυπα ξυλο)

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
Ο βαρδάρης είναι γεμάτος από Πακιστανούς για αυτό και εγώ πήγαινα στα στούντιο στον Μύλο και καλά για καλύτερα αλλά μάλλον είναι τα ίδια σκατά...

να σου πω εγω δεν πηγαινω σε στουντιο 4 φορες εχω παει σε μπουρδελο στο μεταξουργειο και βλεποντας ολους τους ξενους να περιμενουν λεω γαματο.χιλιες φορες να δινω 100 για call girl(οχι οτι ειναι πιο ασφαλη αλλα εχεις μια ψευδαισθηση ''ασφαλειας'')

Επισκέπτης
Ο βαρδάρης είναι γεμάτος από Πακιστανούς για αυτό και εγώ πήγαινα στα στούντιο στον Μύλο και καλά για καλεύτερα αλλά μάλλον είναι τα ίδια σκατά...
πολλες κοπελες κανουν την διαδρομη βαρδαρη στουντιο και παλι πισω, διοτι τα μαγιαζια ανηκουν στην ιδια αλυσιδα

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
να σου πω εγω δεν πηγαινω σε στουντιο 4 φορες εχω παει σε μπουρδελο στο μεταξουργειο και βλεποντας ολους τους ξενους να περιμενουν λεω γαματο.χιλιες φορες να δινω 100 για call girl(οχι οτι ειναι πιο ασφαλη αλλα εχεις μια ψευδαισθηση ''ασφαλειας'')

Τέλος πάντων μην πανικοβάλλεστε δεν είναι τίποτα αυτό αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ θα αργήσω λίγο να ξάνα πάω σε μπουρδέλο ή στούντιο γιατί σε ένα χρόνο δύο φορές γαμήθηκα με τα ακάποτα…. Θα ψάξω για άλλη φάση με πουτάνες και θα κοιτάξω να βρω καμία συμπαθητική γκόμενα και θα τον παίζω πιο συχνά…. Ένας γνωστός μου βρήκε δύο φοιτήτριες Ελληνίδες από μία τσατσα που τις εβγαλε στο κουρμπέτι(εντομεταξυ  αυτές και οι δύο έχουν και μόνιμο δεσμό) και τις δίνει 200 ευρώ για δύο ώρες. Θα μαζεύω λεφτά και θα πηγαίνω με αυτές ή ακριβά call girls μάλλον μέχρι να βρω γκόμενα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
να φανε δεν εχουν οι λαθρομεταναστες θελουν και στουντιο :jerking:.τι να πεις ρε πουστη.

Για να διαθέτουν να γαμήσουν παει να πει πως είναι χορτάτοι. Κάποιος λοιπόν τους ταίζει. Όλοι εμείς που τους παίρνουμε στις δουλειές.

Αν σταματήσει αυτό, θα φύγουνε.

Τουλάχιστον θα είναι καθαρές οι πουτάνες μας.

Άλλος ένας λόγος για να μην τρέχεις στα μπουρδέλα.  Κωλ γκερλς... ακριβές...

Ψευδαισθηση της ασφάλειας. Σωστός ο παίκτης που το είπε.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Τέλος πάντων μην πανικοβάλλεστε δεν είναι τίποτα αυτό αλλά για να είμαι ειλικρινής εγώ θα αργήσω λίγο να ξάνα πάω σε μπουρδέλο ή στούντιο γιατί σε ένα χρόνο δύο φορές γαμήθηκα με τα ακάποτα…. Θα ψάξω για άλλη φάση με πουτάνες και θα κοιτάξω να βρω καμία συμπαθητική γκόμενα και θα τον παίζω πιο συχνά…. Ένας γνωστός μου βρήκε δύο φοιτήτριες Ελληνίδες από μία τσατσα που τις εβγαλε στο κουρμπέτι(εντομεταξυ  αυτές και οι δύο έχουν και μόνιμο δεσμό) και τις δίνει 200 ευρώ για δύο ώρες. Θα μαζεύω λεφτά και θα πηγαίνω με αυτές ή ακριβά call girls μάλλον μέχρι να βρω γκόμενα.
μηπως να δοκιμαζες να βαλεις και καμμια καποτα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είχα δύο σεξουλικές επαφές τις τελευταίες 15 μέρες.
Η μία ήταν την Παρασκευή και η άλλη την Κυριακή.
Και οι δύο ακαποτο τσιμοπουκι σε γνωστά στούντιο της πόλις.
Ο ουρολόγος μου είπε ότι σχεδόν κάθε βδομάδα συναντά τελευταία 3 περιπτώσεις βλεννόρροιας και ότι πρόκειται για επιδημία που φέραν αλλοδαποί….
Δε μας τα λες κ μας;;;

Και τις εργαζόμενες...

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
μηπως να δοκιμαζες να βαλεις και καμμια καποτα?

Δεν μου αρέσει το τσιμπουκι με καπότα....προτιμώ να τον παίξω μόνος μου και μετά να βάλω την καπότα και να την γαμίσω...αλλά για ψυχολογικούς λόγους πάλι θα αργήσω έστω και έτσι να παω σε μπουρδελο...

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Δεν μου αρέσει το τσιμπουκι με καπότα....προτιμώ να τον παίξω μόνος μου και μετά να βάλω την καπότα και να την γαμίσω...αλλά για ψυχολογικούς λόγους πάλι θα αργήσω έστω και έτσι να παω σε μπουρδελο...

Ναι αλλά απ οτι λες ούτε η βελλονορια σ αρέσει ...

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δε μας τα λες κ μας;;;

Και τις εργαζόμενες...

ή η Αλεξάνδρα η μεξικάνα το πιπινι το μελαχρινο ή η βουλγαρα η Αλεξ ...απλά αν δεν με κόλησε η Αλεξ η βουλγαρα μπορεί και να κόλισε ίσως γιατί πρώτα πήγα παρασκευή με την μεξικάνα και μετά κυριακή με την Αλεξ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ή η Αλεξάνδρα η μεξικάνα το πιπινι το μελαχρινο ή η βουλγαρα η Αλεξ ...απλά αν δεν με κόλησε η Αλεξ η βουλγαρα μπορεί και να κόλισε ίσως γιατί πρώτα πήγα παρασκευή με την μεξικάνα και μετά κυριακή με την Αλεξ...
Γλίτσα βλέπεις...ο συνεργασίμος ο άνθρωπος ξανα απάντησε... :birdman:

Άντε να βοσκήσεις... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Ναι αλλά απ οτι λες ούτε η βελλονορια σ αρέσει ...

Ναι συνήθισα από Γερμανία...εκεί στα ΦΚΚ πήγαινε τόσο κόσμος κάνανε οι κοπέλες τόσα ακαποτα και δεν κολούσε κανείς....το ίδιο και στην Ελλάδα....Αλλά τον τελευταίο χρόνο πλάκωσαν στην Ελλάδα ένα σωρό ιοι φοβάσε μέχρι και τα κουνούπια...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.737
Πόντοι
34.538
Το λιγοτερο που μπορεις να κανεις να τηλ. στα στουντιο και να τους ενημερωσεις.Μη σου πω και την αστυνομια για να τις διωξουν η να τις
στειλουν στο Λοιμοδων. Και αυτο για να μην τη παθουν και αλλοι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom