Νέα

Κόλλησα βλεννόρροια από ακαποτο τσιμπούκι σε στούντιο στην Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Με την Αλεξ από Ανδρέου Γεωργίου 34 ("La Femme") είχα πάει και παλιότερα και δεν έπαθα τίποτα...αλλά αυτή ελειπε για κάποιο καιρό μετά..
Μου είπε ότι αυτές δεν το ξέραν σύγουρα ότι έχουν το μικρόβιο στο φαρυγγα και δεν θα το μάθουν και θα κολλησουν και άλλους αν δεν τους το πει κάποιος να παρουν αντιβίοση....
θα της τα πει η αννουλα αμα διαβασει το φορουμ......

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.737
Πόντοι
34.538
Παιδια.δεν ειναι αστειο το θεμα....

Επισκέπτης
Την Παρασκευή ήμουν με μία Μεξικάνα Ανδρέου Γεωργίου 21 που κάνει και CIM (Αλεξάνδρα)
Και την Κυριακή με μία Αλεξ στο Λα Φάμε
Αν με κόλησε η Μεξικάνα τότε μπορεί να κόλησε και η Αλεξ . Διαφορετικά με κόλλησε μόνο η Αλεξ.
Μου είπε ο γιατρός να πάνε να δούνε τον φάρρηγα τους γιατί πρέπει να είναι μολυσμένος και πρέπει να πάρουν αντιβίοση.
μπορει δηλαδη να κολλησουν ολες η κοπελες που κανουν ακα. και σε μπουρδελα και στουντιο της πολης το 95% εχει αυτο το προγραμμα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
κωλος εχει γινει η πιατσα απο τις αρρωστιες.στο τελος θα κανουμε ολοι καμια κινηση απελπισιας και θα παμε να βρουμε γκομενες.τι καταντια ειναι αυτη; :S

Επισκέπτης
Είχα δύο σεξουλικές επαφές τις τελευταίες 15 μέρες.
Η μία ήταν την Παρασκευή και η άλλη την Κυριακή.
Και οι δύο ακαποτο τσιμοπουκι σε γνωστά στούντιο της πόλις.
Ο ουρολόγος μου είπε ότι σχεδόν κάθε βδομάδα συναντά τελευταία 3 περιπτώσεις βλεννόρροιας και ότι πρόκειται για επιδημία που φέραν αλλοδαποί….

σωστα οι αλλοδαποι φταινε τυπε! :sunglasses:

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Με τις κοπέλες δεν έχω τίποτε γιατί που να ξέρουν τι έχουν στον λαιμό τους. Αλλά ειδικά η Μεξικάνα που κάνει και CIM και φιλάκια πρέπει να εξετάζετε πιο συχνά….

Παλιά πηδούσαν οι ωραίοι ….τώρα πηδάνε οι γεναίοι….
Και όποιος πηδάει πολλά παλούκια ένα μπαίνει στον κόλο του …μόνο που εγώ έφαγα δύο ενέσις στον ποπο…

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παιδια.δεν ειναι αστειο το θεμα....

Τα χουμε  πει παλιοτερα αυτα.
Οποιος δεν καταλαβαινει... παιζει να την πατησει
και το θεμα πλεον ειναι οτι δεν υπαρχουν γιατροι να σε δουνε.
Θα τους πληρωσεις απο την τσεπη σου. Και τα φαρμακα και την επισκεψη.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αμα ειστε μαλακες και πατε ακαποτα αυτα παθαινετε ..γνωστο το παραμυθι...

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
σωστα οι αλλοδαποι φταινε τυπε! :sunglasses:

Αυτό δεν το ξέρω αλλά πηδάω εδώ και 10 χρόνια σε μπουρδέλα και με πουτάνες κτλ και τον τελευταίο χρόνο είχα δύο κρούσματα μόνο εγώ και ο γιατρός μου είπε ότι έρχονται μέχρι και παντρεμένοι με δάκρυα στα μάτια....τόσα πολλά κρούσματα σε ένα χρόνο και όλο αυξάνονται

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάνει να πω που και πως ή απαγορεύεται?
Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να ειδοποιήσω την κοπέλα να πάρει αντιβίωση γιατί θα κολλήσει και άλλους αλλά σιγά μην τρέχω εκεί πάλι… άσε που μπορεί να με κατηγορήσει ότι εγώ την κόλλησα.
Έφαγα δύο ενέσις και παίρνω αντιβίωση και σε χάπια. Σύντομα θα είμαι καλά. Συνολικό κόστος μαζί με εξετάσεις και γιατρό + φάρμακα =60 ευρώ. Περαστικά μου δεύτερη φορά την παθαίνω σε μπουρδέλο από ακαποτο deep throat τσιμπούκι. Μυαλό δεν βάζω.
τυπε μηπως της το ετριψες και λιγο στο μουνακι?ελα πες αληθεια τωρα :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο ουρολόγος μου είπε ότι σχεδόν κάθε βδομάδα συναντά τελευταία 3 περιπτώσεις βλεννόρροιας και ότι πρόκειται για επιδημία που φέραν αλλοδαποί….
χρυση αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος τυπε :grin:

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τυπε μηπως της το ετριψες και λιγο στο μουνακι?ελα πες αληθεια τωρα :grin:

όχι φίλε καθόλου αλλά μου είπε ο γιατρός ότι το κολλάς και με τσιμπούκι και ότι 80% που του έρχεται το κολίσανε με πουτάνες και ακάποτα.....αφού τρελάθηκε και είπε από που ήρθανε όλες αυτές οι αρώστιες και του είπα ότι άμα πας στα μπουρδέλα θα δεις σήμερα και πολλούς που δεν μιλάνε Ελληνικά καν και είναι και λαθρομετανάστες....

kevinslipknot173

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
343
Πόντοι
21
όχι φίλε καθόλου αλλά μου είπε ο γιατρός ότι το κολλάς και με τσιμπούκι και ότι 80% που του έρχεται το κολίσανε με πουτάνες και ακάποτα.....αφού τρελάθηκε και είπε από που ήρθανε όλες αυτές οι αρώστιες και του είπα ότι άμα πας στα μπουρδέλα θα δεις σήμερα και πολλούς που δεν μιλάνε Ελληνικά καν και είναι και λαθρομετανάστες....

να φανε δεν εχουν οι λαθρομεταναστες θελουν και στουντιο :jerking:.τι να πεις ρε πουστη.

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
χρυση αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος τυπε :grin:

Δεν ιοθετό την άποψή σου... αλλά άμα δεις σε ποιες χώρες έχει πολύ βλενόροια θα καταλάβεις ότι είναι από Αφρικάνικες , Πακισταν κτλ χώρες....

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
να φανε δεν εχουν οι λαθρομεταναστες θελουν και στουντιο :jerking:.τι να πεις ρε πουστη.

Ο βαρδάρης είναι γεμάτος από Πακιστανούς για αυτό και εγώ πήγαινα στα στούντιο στον Μύλο και καλά για καλύτερα αλλά μάλλον είναι τα ίδια σκατά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
H μαλακια αυτο το καιρο ειναι αν αρρωστησεις.

Τη γαμησες.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Με τις κοπέλες δεν έχω τίποτε γιατί που να ξέρουν τι έχουν στον λαιμό τους. Αλλά ειδικά η Μεξικάνα που κάνει και CIM και φιλάκια πρέπει να εξετάζετε πιο συχνά….

Παλιά πηδούσαν οι ωραίοι ….τώρα πηδάνε οι γεναίοι….
Και όποιος πηδάει πολλά παλούκια ένα μπαίνει στον κόλο του …μόνο που εγώ έφαγα δύο ενέσις στον ποπο…

Πες τους να παρουν καμμια halls για το λαιμο και θα τους περασουν ολα... Εσυ βουτα το καβλι στο νεφτι και ασε τις μαλακιες που σου εδωσε το γιατρουδακι....!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom