olympusprime
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2019
- Κριτικές
- 5
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Να ρωτήσω κάτι ; Τα μπουρδέλα των 20 ευρώ είναι επικίνδυνα για την υγεία ;;;
Παίζει να είναι μολυσματικη τερμινθος. Για πήγαινε σε δερματολόγο καλύτεραΚαλημέρα σε όλους...
Υπάρχει περίπτωση αυτό που βλέπετε στη φωτό να είναι κάποιο παράσημο;
Το έχω εδώ και καιρό στο "σακουλάκι" των αρχιδιών!
Έπειτα από συνεύρεση με κοπέλα του χώρου, μετά από 2 ημέρες παρατήρησα αυτό το σπυρί. Έχουν περάσει 2 βδομάδες έχει ακολουθήσει και ξύρισμα στην περιοχή και μπορεί απλά να γύρισε η τρίχα όταν βγήκε γιατί το παθαίνω συχνά,αλλά για παν ενδεχόμενο καλύτερα να πάω στον ανδρολόγο ε;
Έπειτα από συνεύρεση με κοπέλα του χώρου, μετά από 2 ημέρες παρατήρησα αυτό το σπυρί. Έχουν περάσει 2 βδομάδες έχει ακολουθήσει και ξύρισμα στην περιοχή και μπορεί απλά να γύρισε η τρίχα όταν βγήκε γιατί το παθαίνω συχνά,αλλά για παν ενδεχόμενο καλύτερα να πάω στον ανδρολόγο ε;
αφροδισιολογο,οχι ανδρολογο. ο ανδρολογος ειναι για αλλα...τριχα γυρισμενη μου φαινεται οτι ειναι. καψε μια καρφιτσα,απολυμανε τη με οινοπνευμα και ψαξτο λιγο να τη βγαλεις. το χω παθει κ γω εκει ακριβως.Έπειτα από συνεύρεση με κοπέλα του χώρου, μετά από 2 ημέρες παρατήρησα αυτό το σπυρί. Έχουν περάσει 2 βδομάδες έχει ακολουθήσει και ξύρισμα στην περιοχή και μπορεί απλά να γύρισε η τρίχα όταν βγήκε γιατί το παθαίνω συχνά,αλλά για παν ενδεχόμενο καλύτερα να πάω στον ανδρολόγο ε;
αφροδισιολογο,οχι ανδρολογο. ο ανδρολογος ειναι για αλλα...τριχα γυρισμενη μου φαινεται οτι ειναι. καψε μια καρφιτσα,απολυμανε τη με οινοπνευμα και ψαξτο λιγο να τη βγαλεις. το χω παθει κ γω εκει ακριβως.
Πρόσφατη ιστορία.. Πριν μερικές ημέρες πήγα με μια γνωστή γκίλφ που το παίζει δίπορτο ανάμεσα σε οίκους των 20 και των 10, αναλόγως τις ανάγκες. Έγινε ασκεπή μπούκι και κατά την διάρκεια του σπρώξεν σπρώξεν έσπασε το ελαστικό σασί. Να σημειωθεί ότι υπήρχαν ακόμη υπολείματα σπέρματος στην ουρήθρα απο πρόσφατη προηγούμενη καταθεση γιατί δεν είχα ξεπλύνει την ουρήθρα με την ούρηση. Αλλά ούτε και στην τελευταία κατάθεση φρόντισα να ούρησω για προληπτικούς λόγους.
Τώρα πήρα το παράσημό μου και ησύχασα. Ενεσούλα και αντιβίωση. :S
neisseria gonorrhoeaeΤι παράσημο κόλλησες;
Κανονικά πρέπει να ενημερωσεις τι κολλησες, που, και με ποια.Πρόσφατη ιστορία.. Πριν μερικές ημέρες πήγα με μια γνωστή γκίλφ που το παίζει δίπορτο ανάμεσα σε οίκους των 20 και των 10, αναλόγως τις ανάγκες. Έγινε ασκεπή μπούκι και κατά την διάρκεια του σπρώξεν σπρώξεν έσπασε το ελαστικό σασί. Να σημειωθεί ότι υπήρχαν ακόμη υπολείματα σπέρματος στην ουρήθρα απο πρόσφατη προηγούμενη καταθεση γιατί δεν είχα ξεπλύνει την ουρήθρα με την ούρηση. Αλλά ούτε και στην τελευταία κατάθεση φρόντισα να ούρησω για προληπτικούς λόγους.
απλά λέγεται ότι αν προυπάρχουν..είναι πιο εύκολο να κολλήσει κάποιος κάτισυγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα,τι σχέση έχουν τα υπολείμματα σπέρματος με το αν έσπασε το προφυλακτικό?
είπα παράπανω τι παράσημο πήρα, και επίσης την φωτογράφισα ποια είναι..Κανονικά πρέπει να ενημερωσεις τι κολλησες, που, και με ποια.
Πρόσφατη ιστορία.. Πριν μερικές ημέρες πήγα με μια γνωστή γκίλφ που το παίζει δίπορτο ανάμεσα σε οίκους των 20 και των 10, αναλόγως τις ανάγκες. Έγινε ασκεπή μπούκι και κατά την διάρκεια του σπρώξεν σπρώξεν έσπασε το ελαστικό σασί. Να σημειωθεί ότι υπήρχαν ακόμη υπολείματα σπέρματος στην ουρήθρα απο πρόσφατη προηγούμενη καταθεση γιατί δεν είχα ξεπλύνει την ουρήθρα με την ούρηση. Αλλά ούτε και στην τελευταία κατάθεση φρόντισα να ούρησω για προληπτικούς λόγους.
θένκς φρέντ! Λευκές εκκρίσεις απο το πέ.. Αίσθημα καύσου κατά την ούρηση. Πότε πότε πόνος στους όρχεις. Πρησμένοι αδένες, και κάψιμο στο λαιμό.Περαστικά!
Πως το καταλαβες; Τι συμπτωματα;