Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.402
- Πόντοι
- 3.936
ο πράκτορας Σμίθ μου έστειλε βακτήριο με ύπουλο τρόπο.. :Sωχ there is a glitch in the matrix
ο πράκτορας Σμίθ μου έστειλε βακτήριο με ύπουλο τρόπο.. :Sωχ there is a glitch in the matrix
είπα παράπανω τι παράσημο πήρα, και επίσης την φωτογράφισα ποια είναι..
Δεν υπάρχει 'πρέπει' τύπε, απλά περιέγραψα το συμβάν σαν μια μικρή ενημέρωση. Όποιος ενδιαφέρεται ας λάβει τα μέτρα του. Το παράσημο λέγεται, neisseria gonorrhoeae. Kαι το καλλιτεχνικό name της κυρίας ξεκινά από έψιλον και τελειώνει σε άλφα.Κανονικά πρέπει να ενημερωσεις τι κολλησες, που, και με ποια.
θένκς φρέντ! Λευκές εκκρίσεις απο το πέ.. Αίσθημα καύσου κατά την ούρηση. Πότε πότε πόνος στους όρχεις. Πρησμένοι αδένες, και κάψιμο στο λαιμό.
Εφόσον είσαι σίγουρος ότι το κόλλησες από την συγκεκριμένη η γνώμη μου είναι να ενημερώσεις πρώτα την ίδια ώστε να το γνωρίζει γιατί οι περισσότερες εκδίδονται χωρίς άδεια άρα δεν εξετάζονται στα χρονικά διαστήματα που πρέπει και μετά το φόρουμ γιατί πρόκειται για δημόσιο θέμα υγείας και όχι κάτι προσωπικό αφού μιλάμε για ιερόδουλη. Αν δεν είσαι σίγουρος αλλάζει το θέμαΔεν υπάρχει 'πρέπει' τύπε, απλά περιέγραψα το συμβάν σαν μια μικρή ενημέρωση. Όποιος ενδιαφέρεται ας λάβει τα μέτρα του. Το παράσημο λέγεται, neisseria gonorrhoeae. Kαι το καλλιτεχνικό name της κυρίας ξεκινά από έψιλον και τελειώνει σε άλφα.
Εφόσον είσαι σίγουρος ότι το κόλλησες από την συγκεκριμένη η γνώμη μου είναι να ενημερώσεις πρώτα την ίδια ώστε να το γνωρίζει γιατί οι περισσότερες εκδίδονται χωρίς άδεια άρα δεν εξετάζονται στα χρονικά διαστήματα που πρέπει και μετά το φόρουμ γιατί πρόκειται για δημόσιο θέμα υγείας και όχι κάτι προσωπικό αφού μιλάμε για ιερόδουλη. Αν δεν είσαι σίγουρος αλλάζει το θέμα
Πρόσφατη ιστορία.. Πριν μερικές ημέρες πήγα με μια γνωστή γκίλφ που το παίζει δίπορτο ανάμεσα σε οίκους των 20 και των 10, αναλόγως τις ανάγκες. Έγινε ασκεπή μπούκι και κατά την διάρκεια του σπρώξεν σπρώξεν έσπασε το ελαστικό σασί. Να σημειωθεί ότι υπήρχαν ακόμη υπολείματα σπέρματος στην ουρήθρα απο πρόσφατη προηγούμενη καταθεση γιατί δεν είχα ξεπλύνει την ουρήθρα με την ούρηση. Αλλά ούτε και στην τελευταία κατάθεση φρόντισα να ούρησω για προληπτικούς λόγους.
Τώρα πήρα το παράσημό μου και ησύχασα. Ενεσούλα και αντιβίωση. :S
θενκς φρεντΠεραστικα...
όπως το κατάλαβα εγώ με την πρώτη, να το καταλάβαινε και αυτή.. δουλειά της είναιΕφόσον είσαι σίγουρος ότι το κόλλησες από την συγκεκριμένη η γνώμη μου είναι να ενημερώσεις πρώτα την ίδια
όχι το είδα στον ύπνο μου..Αν ισχυουν αυτα που γραφει
μυστη μου ΠΑΝΤΑ κατουρημα και φαντα
δεν εχω κολλησει τιποτα ποτε
το κατουρημα εκτος των αλλων σε προφυλασει και απο το να την γκαστρωσεις στον δευτερο γυρο
φίλε μπορείς να ενημερώσεις τι κόλλησες;;;;;Μάγκες κόλλησα άσχημο πράγμα από σιντυ η Γκλόρια Αντιοχείας 64.Ανοιξα σήμερα λογαριασμό για να μπορέσει να γλιτώσει κανας άνθρωπος.Εδωσα πίπες τρεις τον αριθμό ακάλυπτος.
Μάγκες κόλλησα άσχημο πράγμα από σιντυ η Γκλόρια Αντιοχείας 64.Ανοιξα σήμερα λογαριασμό για να μπορέσει να γλιτώσει κανας άνθρωπος.Εδωσα πίπες τρεις τον αριθμό ακάλυπτος.
Τι ακριβως κολησες δεν μας λες.Μάγκες κόλλησα άσχημο πράγμα από σιντυ η Γκλόρια Αντιοχείας 64.Ανοιξα σήμερα λογαριασμό για να μπορέσει να γλιτώσει κανας άνθρωπος.Εδωσα πίπες τρεις τον αριθμό ακάλυπτος.
τυπε εκλεισες μαγαζι για μπραντυ, Ελληνικο και κουλουρακια να ζεσταθει το κοκκαλακι μας χειμωνιατικα :S :S :SΑν λέω ψέματα τότε γιατί έφυγε από το μαγαζί σήμερα
σρε παιδια ειναι δυνατον να πηγαινεται στην φυλης και στο μεταξουργειο και να δινεται ακα μπουκι και να κανετε και γλυφομουνι.απορω με αυτα που διαβαζω!
στούντιο στην Φιλαδέλφεια είναιρε παιδια ειναι δυνατον να πηγαινεται στην φυλης και στο μεταξουργειο και να δινεται ακα μπουκι και να κανετε και γλυφομουνι.απορω με αυτα που διαβαζω!
τυπε να ενημερωσει και τον μετρ προκαταβολικα αν θες πρωτο τραπεζιτυπε εκλεισες μαγαζι για μπραντυ, Ελληνικο και κουλουρακια να ζεσταθει το κοκκαλακι μας χειμωνιατικα :S :S :S