yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.020
- Πόντοι
- 3.346
θα μας μεινει στα χερια ο ανθρωπος :'(
Δε σε ρωτησε αν θες γαντι πριν?
Ψυχιατρικες αμεσα
Την επομενη φορα τυπε να εισαι προετοιμασμενος κα να πας φοροντας αυτοΣε κωλομπαρο ήταν. Πανω στην ολη καυλα εκανα τη μαλακια και την αφησα να μου τον παιξει ετσι.
ζεις στο οριο ρε τυπε...Σε κωλομπαρο ήταν. Πανω στην ολη καυλα εκανα τη μαλακια και την αφησα να μου τον παιξει ετσι.
ζεις στο οριο ρε τυπε...
το σαλιωσε κιολας το χερι της η στεγνα στο επαιξε?
Ελα ρε συνελθε οι πιθανοτητες να παθεις κατι ειναι απειροελαχιστες εως μηδαμινες.Οποτε μην το σκεφτεσαι.Βαρα και μια μονος σου να ξεθολωσεις και ολα θα σου περασουν.Χωρις σάλιο, στεγνα. Να μη φοβαμαι λετε ;
τυπε σοβαρα τωραΧωρις σάλιο, στεγνα. Να μη φοβαμαι λετε ;
τυπε σοβαρα τωρα
ξεχνα το
εχεις αλλο θεμα πιο σοβαρο να ασχοληθεις απο το να κολλησες hiv αοπο παλαμη
ζεις στο οριο ρε τυπε...
το σαλιωσε κιολας το χερι της η στεγνα στο επαιξε?
Πιες μια Fanda και θα εισαι ενταξει τυπε η Fanda καταπολεμαει τα παταΔε φοβαμαι για HIV. Για χλαμυδια, βλενοροια, ερπη , συφιλη και τα σχετικα φοβαμαι.
Ψυχιατρικες αμεσα
Αμέσως,τετοιο επίπεδο μαλακίας που σε δέρνει πρέπει να το προσέξεις.Να παν να κανω καποιες εξετασεις θεωρεις; Κι αν ναι ποσο καιρο μετα το γεγονος ;
Να είναι όμως μπλε..είναι πιο δραστική. Πέρα από την πλάκα πάντως κάνω συχνά εξετάσεις προσωπικά προληπτικά. Καλύτερα. Να προλαμβάνει κάποιος παρά να τρεχειΠιες μια Fanda και θα εισαι ενταξει τυπε η Fanda καταπολεμαει τα πατα
Μου βάρεσε μαλακια πουτανα με γυμνο χερι. Υπάρχει περιπτωση να έχω κολλησει τίποτα; Να κάνω εξετάσεις;
Υπάρχει τετοιος κινδυνος ;;;Οτι κονδυλωματα, ερπη ειχαν οι προηγουμενες πουτσες που επιασε εκεινο το βραδυ.
Εκτος αν ειχες παραγγειλει fanta στο κωλομπαρο οποτε δεν εχεις να φοβασαι τιποτα
Πότε κοιταξες τον πουτσο σου τελευταία φορά;Υπάρχει τετοιος κινδυνος ;;;