You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόλλησα ΣΜΝ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 785
- Εμφανίσεις 100K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.402
- Πόντοι
- 3.936
Είναι πολύ εύκολο να πάρεις παράσημο απο άφιλτρη πίπα ή από σπασμένο ζαντολάστιχο κατά την διάρκεια της συνεύρεσης.
Είναι να σου κάτσει.. Παθών την άνοιξη του 2009 στο περγάμου 27α' (έχει κλείσει τώρα). Και κολωνού στο καινούργιο μιλφογκιλφάδικο το καλοκαίρι που μας πέρασε.. :S
Είναι να σου κάτσει.. Παθών την άνοιξη του 2009 στο περγάμου 27α' (έχει κλείσει τώρα). Και κολωνού στο καινούργιο μιλφογκιλφάδικο το καλοκαίρι που μας πέρασε.. :S
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΚΟΦΤΟΝ..ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΟΣΙΑ..ΜΠΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ ΡΕ ΤΥΠΕ???Κ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ???ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΔΕΛΑ Κ ΤΙΣ ΤΑΝΕΣ???ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΩΝΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ..Είναι πολύ εύκολο να πάρεις παράσημο απο άφιλτρη πίπα ή από σπασμένο ζαντολάστιχο κατά την διάρκεια της συνεύρεσης.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΩΔΥΝΟ ΣΜΝ,ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ..ΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑ..ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ-ΕΧΕΤΕ DNA ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΑΝΕΣ..Από πίπα, απίθανο να κόλλησε hiv πάντως.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΑΚΑΠΟΤΗ ΠΙΠΑ ΜΕ ΤΑΝΕΣ, που γράφετε ότι δίνετε πολλοί εδώ μέσα.
ΥΓ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΜΑΞΙ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΛΑΞ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ..ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ POLITICALLY CORRECT ΤΟΥ ΣΑΗ..
ΥΓ ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΛΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ ΣΤΡΑΚΙΑΠΟΥ..
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
όχι ασχετε είναι μικρότερες.ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΜΑΞΙ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΛΑΞ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.
1 εκ πεθαινει κάθε χρονο στο δρομο από τροχαια
1 εκ πεθαινει από αιητζ
2 εκ απο ηπατιτιδα.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3ΠΛΑΣΙΟΙ, και αυτοι που οδηγουν είναι περισσοτεροι από αυτους που πηγαινουν με πουτανες ή ακαποτα με γκομενες και κολλανε αυτά τα θανατηφορα σμν.
επισης από ελαφρα τροχαια ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, να πας στον λαμαρινά το αμαξι 2 μερες δεν είναι φρικτο, ενώ από τα υπολοιπα "ελαφρα" σμν υποφερουν 300 εκ ανθρωποι.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΙΟΖΗΣ Κ ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ..όχι ασχετε είναι μικρότερες.
1 εκ πεθαινει κάθε χρονο στο δρομο από τροχαια
1 εκ πεθαινει από αιητζ
2 εκ απο ηπατιτιδα.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ 3ΠΛΑΣΙΟΙ, και αυτοι που οδηγουν είναι περισσοτεροι από αυτους που πηγαινουν με πουτανες ή ακαποτα με γκομενες και κολλανε αυτά τα θανατηφορα σμν.
επισης από ελαφρα τροχαια ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, να πας στον λαμαρινά το αμαξι 2 μερες δεν είναι φρικτο, ενώ από τα υπολοιπα "ελαφρα" σμν υποφερουν 300 εκ ανθρωποι.
ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ Κ ΣΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ,ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΑΩ..
ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ???
ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΟΥΡΑΔΑ???
ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΠΙΕΡΣ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΟΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ..
ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΩΝ 3/4 ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ-Κ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ Τ ΑΜΑΞΙΑ ΒΡΕ ΜΠΙΝΕ???
ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ..
ΒΑΛΕ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ Κ ΤΡΙΨΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ "ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ"..
ΥΓ ΣΕ ΓΑΜΩ Κ ΚΛΑΝΕΙΣ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΜΕ ΟΥΓΙΑ Κ ΠΕΤΙΓΚΡΙ..ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΣΩ ΧΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΑ???
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
στην ελλαδα σαλεμενε εχουμε 5.000.000 αμαξια και μοτοσυκλέτες να κινουνται καθημερινα με 1.000 νεκρους το χρονο.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΚΙΟΖΗΣ Κ ΒΛΑΞ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ..
ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ Κ ΣΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ,ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΑΩ..
ΜΩΡΗ ΠΟΥΣΤΡΑ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ???
ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΗΜΙΜΑΘΗ ΚΟΥΡΑΔΑ???
ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΠΙΕΡΣ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΟΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ..
ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΩΝ 3/4 ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΨΟΦΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ,ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ-Κ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΕ Τ ΑΜΑΞΙΑ ΒΡΕ ΜΠΙΝΕ???
ΓΙΑ ΦΕΡΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΜΩΡΗ ΚΟΥΡΑΔΑ..
ΒΑΛΕ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20ΕΤΙΑ Κ ΤΡΙΨΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ "ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ"..
ΥΓ ΣΕ ΓΑΜΩ Κ ΚΛΑΝΕΙΣ Κ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ..ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ..ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΜΕ ΟΥΓΙΑ Κ ΠΕΤΙΓΚΡΙ..ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΣΩ ΧΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΣΤΕΙΣ ΜΩΡΗ ΨΩΛΑ???
με πουτανες πηγαινουν στην ελλαδα σαλεμενε 5.000 αντρες και σμν θανατηφορα κολλανε οι 10, και μη θανατηφορα οι 100.
10πλασιοι σε ποσοστο οι θανατοι συν 100πλασιοι αυτοι που υποφερουν, εμενα που με τρακαραν 3 φορες δεν υπεφερα καθολου. 1 φορα κολλησα ουρολοιμωξη και παιδευομουν βδομάδες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και προσεχε μην πεις παπαρια παλι, αιητζ πχ πεθαινουν κάθε χρονο στην χωρα 100 ατομα εγω σου βαζω μονο αυτους που κολλανε από πουτανες.
περισσοτεορι φαυγουν από ηπαττιταδα και πολύ περισσοτεροι υποφερουν από πιο ηπια.
τα ποσοστα είναι δεκαπλασια από τα ποσοστα τροχαιων νεκρων
περισσοτεορι φαυγουν από ηπαττιταδα και πολύ περισσοτεροι υποφερουν από πιο ηπια.
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Εδώ εγώ τραβιέμαι εδώ και μήνες από ακάποτη πίπα από κοπέλα εκτός χώρου, πόσο μάλλον να κάνεις ακάποτο με τάνα.
Τι κόλλησες φιλε;;;
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
και προσεχε μην πεις παπαρια παλι, αιητζ πχ πεθαινουν κάθε χρονο στην χωρα 100 ατομα εγω σου βαζω μονο αυτους που κολλανε από πουτανες.
Ε τοτε ας μην ξανακάνουμε σεξ! Ας μείνουμε με τη χούφτα μας. Σωστα; :S
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..και προσεχε μην πεις παπαρια παλι, αιητζ πχ πεθαινουν κάθε χρονο στην χωρα 100 ατομα εγω σου βαζω μονο αυτους που κολλανε από πουτανες.
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΑ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΨΩΛΕΣ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΥΓΑΝΩΝ Κ ΕΤΣΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ,ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ..
ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΝΕΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΕ ΣΚΙΣΜΕΝΕ..ΖΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΟΥ Κ ΦΟΡΑ Κ ΟΛΟΣΩΜΗ..ΑΝ "ΥΠΕΦΕΡΕΣ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΥΡΟΛΕΙΜΩΞΗ,ΠΟΣΟ ΡΟΔΑΛΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ???ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΠΙΦΤΕΚΩΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΟΥ..
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΙΤΣΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ..ΛΕΣ Κ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΑΝ..ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ,ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ..ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΕΖΟΥΔΕΣ Κ ΤΙΣ ΑΦΡΙΚΑΝΕΣ ΑΚΑ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ Κ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΣΤΑΝ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ "ΚΥΡΙΕΣ" ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΚΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΤΡΙΕΣ ΦΤΑΙΝΕ..ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΛΕΜΕ..ΓΑΜΑΤΟΥΣ..Ε τοτε ας μην ξανακάνουμε σεξ! Ας μείνουμε με τη χούφτα μας. Σωστα; :S
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.020
- Πόντοι
- 3.346
Προσοχη μαγκες! Το ειχα περασει κι εγω πριν 2 χρονια περιπου..κολλησα καποιο σμν (τωρα δεν θυμαμαι πως το λενε)ειχα ανεβασει στο σαιτ της εξετασεις.Δεν ηταν κατι σοβαρο τελικα αλλα μεχρι να το μαθω αγχωθηκα αρκετα.
Τα δυσκολα παντως ηταν οταν καταλαβα οτι κατι εχω..στην αρχη εβγαζα ενα ασπρο υγρο,πολυ τσουξιμο στο κατουρημα για αρκετες μερες..πηγα σε αφροδισιολογα (πολυ νιμου,γυρω στα 30) και εκανα εξετασεις,με εστειλε σε μικροβιολογα και βρηκαμε τι υπαρχει..βεβαια δεν της ειπα απο που το κολλησα,ντρεπομουν! το επαιζα οτι δεν ξερω,ελεγα μαλλον απο τουαλετα..χαμογελασε λιγο και με ειπε δυσκολα αυτο..μαλλον απο επαφη.Τεσπα, να μην τα πολυλογω, κανα κατοσταρι+ χαπακια για δυο βδομαδες περιπου και παλι στην αφροδισιολογα για να δουμε αν εφυγε.Τελος καλο ολα καλα και εννοειτε απο τοτε εκοψα τα γυμνα...οχι οτι εκανα συχνα αλλα μαλλον ειχα πεσει στην περιπτωση τοτε.
Τα δυσκολα παντως ηταν οταν καταλαβα οτι κατι εχω..στην αρχη εβγαζα ενα ασπρο υγρο,πολυ τσουξιμο στο κατουρημα για αρκετες μερες..πηγα σε αφροδισιολογα (πολυ νιμου,γυρω στα 30) και εκανα εξετασεις,με εστειλε σε μικροβιολογα και βρηκαμε τι υπαρχει..βεβαια δεν της ειπα απο που το κολλησα,ντρεπομουν! το επαιζα οτι δεν ξερω,ελεγα μαλλον απο τουαλετα..χαμογελασε λιγο και με ειπε δυσκολα αυτο..μαλλον απο επαφη.Τεσπα, να μην τα πολυλογω, κανα κατοσταρι+ χαπακια για δυο βδομαδες περιπου και παλι στην αφροδισιολογα για να δουμε αν εφυγε.Τελος καλο ολα καλα και εννοειτε απο τοτε εκοψα τα γυμνα...οχι οτι εκανα συχνα αλλα μαλλον ειχα πεσει στην περιπτωση τοτε.
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Τυπε εκεινη τη δυσκολη στιγμη σου λεει ο αλλος να μου σηκωθει και ας κολλησω
Αχαχαχαχ
Δ
Διαγραμμένο μέλος 131614
Επισκέπτης
Ξεροχυνω μυστη μουΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ..
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΘΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΑ Κ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΛΥΦΕΤΕ ΨΩΛΕΣ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΑΥΓΑΝΩΝ Κ ΕΤΣΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ,ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ..
ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ,ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΝΕΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΡΕ ΣΚΙΣΜΕΝΕ..ΖΗΣΕ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΣΟΥ Κ ΦΟΡΑ Κ ΟΛΟΣΩΜΗ..ΑΝ "ΥΠΕΦΕΡΕΣ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΥΡΟΛΕΙΜΩΞΗ,ΠΟΣΟ ΡΟΔΑΛΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ???ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΜΠΙΦΤΕΚΩΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΟΥ..
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΝΩΔΥΝΟ ΣΜΝ,ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ..ΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑ..ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ-ΕΧΕΤΕ DNA ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΥΤΟΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΑΝΕΣ..
ΥΓ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΜΑΞΙ Ή ΝΑ ΣΕ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΒΛΑΞ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ..ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΕΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ POLITICALLY CORRECT ΤΟΥ ΣΑΗ..
ΥΓ ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΛΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝ ΣΤΡΑΚΙΑΠΟΥ..
Εγω κόλλησα ερπη γεννητικά όργανα , απο αφιλτράριστο ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ,
Η κρητικιά που με πιπωσε , μου είπε οτι πάσχει απο επιχειλιο έρπητα , ομως μου είπε Ότι οταν με τσιμπουκωνε δεν ειχε την αρρώστια , δεν ειχε δηλαδη υποτροπή της ασθένειας
Ειμαι ταγματάρχης εδω κ είκοσι χρονια κ δε φεύγει
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.020
- Πόντοι
- 3.346
Να το βρηκα..απο τον προηγουμενο λογαριασμο που ειχα.Ουρεοπλασμα ηταν,αλλα γιατι γραφω τοτε οτι η γιατρος με ειπε οτι δεν το καταλαβαινεις,δεν εχει συμπτωματα.. ενω εγω θυμαμαι καλα τα ασπρα υγρα και το τσουξιμο στο κατουρημα.Βλεπω οτι δεν φαινονται και η εξετασεις που ειχα κανει αλλα της ειχα ανεβασει.
στις: 06/04/18, 12:12
Καλησπερα συναδελφοι και καλη ανασταση! Μετα απο εξετασεις που εκανα για να δω τι γινεται και αν εχω κολησει κατι(κανω αραια και που κανα γυμνο) τσιμπησα κατι, οπως γραφει και στα αποτελεσματα. Ουρεοπλασμα το οποιο απο τι με ειπε ο γιατρος δεν ειναι κατι σοβαρο και αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα,ξεκινησα να παιρνω κατι χαπια τα οποια θα με πανε δυο βδομαδες.Υποψιαζομαι ποια κοπελα μπορει να μου το κολλησε αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος, γιατι με ειπε ο γιατρος οτι μπορει να το εχω αρκετο καιρο αυτο και δεν το καταλαβαινεις επιδης δεν εχει συμπτωματα.Εγω προσωπικα θα σταματησω καθε γυμνη επαφη με ιεροδουλη που αυξανη τις πιθανοτητες να κολλησεις κατι γιατι οπως καταλαβαινουμε ολοι στο βωμο του χρηματος δεν μας υπολογιζουν καθολου..Καλο θα ηταν οσοι κανετε συχνα γυμνα να επισκευτεστε κανα γιατρο! Τελος να πω οτι η ολη φαση με στοιχισε περα απο το αγχος και περιπου 80 ευρω! γιατι πηγα πρωτα σε αφροδισιολογο και μετα με εστειλε σε μικροβιολογο.
στις: 06/04/18, 12:12
Καλησπερα συναδελφοι και καλη ανασταση! Μετα απο εξετασεις που εκανα για να δω τι γινεται και αν εχω κολησει κατι(κανω αραια και που κανα γυμνο) τσιμπησα κατι, οπως γραφει και στα αποτελεσματα. Ουρεοπλασμα το οποιο απο τι με ειπε ο γιατρος δεν ειναι κατι σοβαρο και αντιμετωπιζεται σχετικα ευκολα,ξεκινησα να παιρνω κατι χαπια τα οποια θα με πανε δυο βδομαδες.Υποψιαζομαι ποια κοπελα μπορει να μου το κολλησε αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος, γιατι με ειπε ο γιατρος οτι μπορει να το εχω αρκετο καιρο αυτο και δεν το καταλαβαινεις επιδης δεν εχει συμπτωματα.Εγω προσωπικα θα σταματησω καθε γυμνη επαφη με ιεροδουλη που αυξανη τις πιθανοτητες να κολλησεις κατι γιατι οπως καταλαβαινουμε ολοι στο βωμο του χρηματος δεν μας υπολογιζουν καθολου..Καλο θα ηταν οσοι κανετε συχνα γυμνα να επισκευτεστε κανα γιατρο! Τελος να πω οτι η ολη φαση με στοιχισε περα απο το αγχος και περιπου 80 ευρω! γιατι πηγα πρωτα σε αφροδισιολογο και μετα με εστειλε σε μικροβιολογο.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.402
- Πόντοι
- 3.936
Εσύ προφανώς τον έχεις κόψει για να μην έχεις στο ενεργητικό σου έστω μία κριτική.. Τώρα 2 παράσημα μέσα σε μια δεκατία δεν με λες και ζαχαρένιοΚΟΦΤΟΝ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΝΟΣΙΑ.. ΠΟΛΥ ΖΑΧΑΡΩΝΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ..
Τσίμπησα μικρόβιο και από εκεί γαμημένη πουτάνα προστατίτιδα, ό,τι χειρότερο έχω βιώσει στη ζωή μουΤι κόλλησες φιλε;;;