ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Γιάννη συγγνώμη για την αδιακρισία, τις είχες πάρει με ελεύθερο στοματικό;
Δεν είσαι αδιάκριτος. Όχι, καμία από αυτές
Γιάννη συγγνώμη για την αδιακρισία, τις είχες πάρει με ελεύθερο στοματικό;
τυπε μου, αν γαμαγες αυτές που είχε βγάλει στα μανταλάκι ο Λοβέρδος, είσαι άρρωστος
Ούτε εγώ το ήξερα ότι ήταν οροθετικές, πριν δω τις φάτσες τους τότε που αποκαλύφθηκαν, το 2012, ναι, έκανα εξετάσεις και γι αυτό με βλέπεις εδώ μετά από 8 χρόνια που τις φυστίκωσα
τυπε μου, αν γαμαγες αυτές που είχε βγάλει στα μανταλάκι ο Λοβέρδος, είσαι άρρωστος
Δεν είσαι αδιάκριτος. Όχι, καμία από αυτές
τυπε σορρυ κιολας που επεμβαινω αλλα πηγες με αυτες τι φουκαριάρες που έδειξαν το 2012; πως τα κατάφερες;
τοτε μπορεις να πάς και με ελέφαντα εσύ.
Moy κανει και μενα εντυπωση. Σιγουρα λέμε τις ιδιες;
σε παω!!!!!Οι σκίννυ είναι το φετίχ μου. Γουστάρω να βλέπω την κοιλιά τους να φουσκώνει όταν το καυλί μου πηγαινοέρχεται στο μουνί τους, άρα με ελεφαντίνα δεν μπορώ να ερεθιστώ. Αφήνω τις παχουλές για όποιος ενδιαφέρονται, και καλά κάνουν
Καλησπέρα παίδες..ενας φίλος μου, πολυ μπουρδελιαρης, ένιωθε ενοχλήσεις στους όρχεις του..πηγε γιατρό του έκανε διάγνωση και του λέει ότι έχει "κιρσοκήλη στους όρχεις" ...προσωπικά πρώτη φορά το ακούω.
Θεωρείται ΣΜΝ το συγκεκριμένο;
σχετίζεται με το πολυ σεξ;;
το έχει περάσει κανείς από σας;
Καλησπέρα παίδες..ενας φίλος μου, πολυ μπουρδελιαρης, ένιωθε ενοχλήσεις στους όρχεις του..πηγε γιατρό του έκανε διάγνωση και του λέει ότι έχει "κιρσοκήλη στους όρχεις" ...προσωπικά πρώτη φορά το ακούω.
Moνο στην κωστακη αντωνια του μιχαηλ εμπενα αλλα διπλοκαποτος,οι αλλες δεν ειναι απλα για σκληρους χυστες,δεν ειναι απλα για μερακληδες,ειναι για τυπους που κρυβουν μεσα τους πολλυ σκοταδι
Παίδες ακαποτες υπάρχουν;