Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
μην παιρνεις σοβαρα το θεμα με την εμφανιση.θα εκπλαγεις αν δεις μερικους απο τους φιλους μου που πανε σε μπουρδελα ποσα προβληματα εχουν με τις σημερινες ελληνιδες και ας ειναι αυτο που λεμε ωραιοι .για τη γυναικα δεν λεει τιποτα τις περισσοτερες φορες.οι περισσοτερες το μαλακα με το χρημα ψαχνουν που συνηθως τον ονομαζουν καλο παιδι για λογους κοινωνικης ευπρεπειας
Oπως λεει ο συναδελφος Laser Dildo βγηκαμε λιγο εως πολλη εκτος θεματος  :grin: :grin: :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φιλτατε, η πιθανοτητα ειναι μικρη αρα δεν εχεις φοβο, αλλιως μη βγαινεις απο το σπιτι σου, εχεις 0.1% πιθανοτητα να σε χτυπησει αμαξι, και 0.05% να πεσει το αεροπλανο στο οποιο εισαι επιβατης του (η' και να πεσει το αεροπλανο πανω σου οταν βγαινεις απο το σπιτι σου 0.025%).

Συμφωνω οτι οι στατιστικες δεν εχουν να κανουν με την συχνοτητα, ΑΛΛΑ δες το ετσι οπως πρεπει. ΑΝ πας με μια οροθετικη, και την ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΚΑΠΟΤΑ, οι πιθανοτητες να κολλησεις ειναι 1 στις 100 (στις Δυτικες κοινωνιες, οχι Αφρικη, οποιος δεν το πιστευει, ας το ψαξει). Προσεξε τωρα: ΠΟΙΑ απο αυτες τις 100 ειναι αυτη που θα κολλησεις δεν μπορει να σου το δωσει η στατιστικη μελετη. Μπορει να ειναι η 1η, μπορει να ειναι και η 99η. Ομως, αυτο που γνωριζουμε ειναι οτι αν 100 ανθρωποι εχουν παει με μια οροθετικη, και την εχουν γαμησει απο μια φορα ο καθενας, ΤΟΤΕ 1 στους 100 θα εχει κολλησει, με βαση τις στατιστικες.

Οπως βλεπεις μπορεις να εξηγησεις και να κανεις οτι γουσταρεις με τους αριθμους και τις μελετες. Ομως, αυτο που ισχυει ειναι οτι αν μιλαμε για χαμηλες πιθανοτητες οπως για το ακαποτο στοματικο και HIV transmission, η πιθανοτητα ειναι τοσο μικρη, που πρακτικα δεν μπορει να συμβει. Οπως εχω πει σε προηγουμενα posts μου, το ακαποτο δεν ενδημονει κινδυνους. Φυσικα, αν μια γκομενα εχει ματωμενα ουλα η μαυρα δοντια και εσυ πας να τον χωσεις σε αυτο το πανεμορφο στοματακι, ε, τι να πω........

Γιατι δεν προτεινεις να παιρνεις και τον Λακη33 μαζι σου να κανει ενα γρηγορο τσεκ απ το στομα της πριν της τον δωσεις ακαποτα!  :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απλα πραγματα βαλε εδω μια "κοπια" απο την εξεταση ( με σβησμενα τα ονοματα κλπ ) που αποδεικνύει οτι εισαι φορεας - εχεις κολλησει για να συζητήσουμε σοβαρα 

Ο τύπος τρόλαρε, μην τον πέρνεις στα σοβαρά  :jerking:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Φιλτατε, η πιθανοτητα ειναι μικρη αρα δεν εχεις φοβο, αλλιως μη βγαινεις απο το σπιτι σου, εχεις 0.1% πιθανοτητα να σε χτυπησει αμαξι, και 0.05% να πεσει το αεροπλανο στο οποιο εισαι επιβατης του (η' και να πεσει το αεροπλανο πανω σου οταν βγαινεις απο το σπιτι σου 0.025%).

Συμφωνω οτι οι στατιστικες δεν εχουν να κανουν με την συχνοτητα, ΑΛΛΑ δες το ετσι οπως πρεπει. ΑΝ πας με μια οροθετικη, και την ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΚΑΠΟΤΑ, οι πιθανοτητες να κολλησεις ειναι 1 στις 100 (στις Δυτικες κοινωνιες, οχι Αφρικη, οποιος δεν το πιστευει, ας το ψαξει). Προσεξε τωρα: ΠΟΙΑ απο αυτες τις 100 ειναι αυτη που θα κολλησεις δεν μπορει να σου το δωσει η στατιστικη μελετη. Μπορει να ειναι η 1η, μπορει να ειναι και η 99η. Ομως, αυτο που γνωριζουμε ειναι οτι αν 100 ανθρωποι εχουν παει με μια οροθετικη, και την εχουν γαμησει απο μια φορα ο καθενας, ΤΟΤΕ 1 στους 100 θα εχει κολλησει, με βαση τις στατιστικες.

Οπως βλεπεις μπορεις να εξηγησεις και να κανεις οτι γουσταρεις με τους αριθμους και τις μελετες. Ομως, αυτο που ισχυει ειναι οτι αν μιλαμε για χαμηλες πιθανοτητες οπως για το ακαποτο στοματικο και HIV transmission, η πιθανοτητα ειναι τοσο μικρη, που πρακτικα δεν μπορει να συμβει. Οπως εχω πει σε προηγουμενα posts μου, το ακαποτο δεν ενδημονει κινδυνους. Φυσικα, αν μια γκομενα εχει ματωμενα ουλα η μαυρα δοντια και εσυ πας να τον χωσεις σε αυτο το πανεμορφο στοματακι, ε, τι να πω........
Συμφωνω απολυτα ακομα και φορεα ακαποτα να πηδηξεις οπως το ειπες δεν ειναι 100% σιγουρο οτι εχεις κολησει οποτε φαντασου ποσο μικρες ειναι οι πιθανοτητες απο τσιμπουκι ακαποτο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

οι πιθανοτητες σου λενε οτι ειναι πολυ δυσκολο να κολησεις ΑΛΛΑ δεν ειναι αδυνατο.Απο την αλλη σου λενε οτι αν φορας προφυλακτικο ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ (αν δεν σπασει). Σιγουρα δεν θα μεινεις μεσα στο σπιτι μη τυχων και σε χτυπησει αυτοκινητο.Αλλα δε θα πας να περασεις και  τον δρομο χωρις να κοιταξεις.Γιατι λοιπον να δωσεις ακαποτο τσιμπουκι αφου ΞΕΡΕΙς οτι ΜΠΟΡΕΙ να κολησεις ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ?Η στατιστικη δεν λεει οτι αν την γαμησουν 100 ατομα 1 θα κολησει.Η στατιστικη λεει οτι σε ΚΑΘΕ επαφη με οροθετικη εχεις αυτη την πιθανοτητα να κολλησεις.Που σημαινει οτι μπορει 100 ατομα να πανε με την ιδια και να μην κολησει κανενας,μπορει να κολησουν και 10 με την μια.

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Απλα πραγματα βαλε εδω μια "κοπια" απο την εξεταση ( με σβησμενα τα ονοματα κλπ ) που αποδεικνύει οτι εισαι φορεας - εχεις κολλησει για να συζητήσουμε σοβαρα 

Σωστός ο ΠΑΙΧΤΗΣ!! :dancing:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Oπως λεει ο συναδελφος Laser Dildo βγηκαμε λιγο εως πολλη εκτος θεματος  :grin: :grin: :grin:
πιστευω οτι ειμαστε εντος θεματος και αυτο γιατι οι ελληνιδες τους σπρωχνουν στα πορνεια να ζητανε επικινδυνες υπηρεσιες.αν ηταν καλες μαζι τους δεν θα εψαχναν τον ερωτα στις πορνες

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Για να μιλαμε με δεδομενα ριχτε μια ματια στα επισημα στατιστικα του cdc των ΗΠΑ ....

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    265,8 KB · Εμφανίσεις: 80
  • image.jpg
    image.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 80
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Συμφωνω απολυτα ακομα και φορεα ακαποτα να πηδηξεις οπως το ειπες δεν ειναι 100% σιγουρο οτι εχεις κολησει οποτε φαντασου ποσο μικρες ειναι οι πιθανοτητες απο τσιμπουκι ακαποτο.

Όταν πρόπερσι ξέσπασε η μαλακία με το aids που επιαναν τα πρεζάκια και κάποιοι από εμας (και εγώ μέσα) τρέχαμε για εξετάσεις, ο γιατρός στο διαγνωστικό που είχα πάει μου είχε πει οτι λέμε και ξαναλέμε εδώ. Δηλαδή με ακάποτο τσιμπούκι είναι πρακτικά αδύνατο...και σαν παραδειγμα μου εφερε 2 φορείς ομοφυλόφιλους εκ των οποίων ο ένας ήταν φορέας και δεν έκαναν μόνο πίπες για 1 χρόνο...και ο άλλος δεν κόλησε!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ο καθενας τα ζυγιζει και κανει τις επιλογες του σε αυτα. Απλα οτι και να λενε οι στατιστικες η επιστημη ειναι τυφλη σε τετεια και εχει αποδειξει οτι αν και παρα μα παρα πολυ σπανια...γινεται! Επισης σκευτειτε και αυτο: Ο τροπος που εχει αποφασισει η επιστημονικη κοινωτητα με ποιο τροπο και με ποιο οχι μεταφερεται ο ιος αυτος ειναι η μακροχρονια παρατηριση ζευγαριων οπου ο ενας ειναι αποδεδειγμενα οροθετικος και ο αλλος οχι. Μεσα στα πλαισια του πειραματος τους εβαλαν να κανουην σεξ κανονικα με προφυλακτικο για κολπικες και πρωκτικες επαφες αλλα οχι για στοματικες.Για 10 χρονια κανενας δεν κολησε. Ομως οι ερευτινες ελεγαν οτι αυτο δεν αντισχτοιχει στην πραγματικη ζωη διοτι στην πραγματικη ζωη τα ζευγαρια δεν προσεχουν τοσο και δεν εχουν τοσο καλη στοματικη ηγειηνη.Επισης ειναι πολυ δυσκολο να προσδιορισουν αν μονο το στοματικο δεν επαρκει για να μεταδωθει ο ιος γιατι οι περισοτεροι που βρισκοντε οροθετικοι δεν ξερουν ποτε και απο πια επαφη το κολησαν και κυριως σχεδον κανεις δεν εξασκει μονο το στοματικο ερωτα.Αρα οταν βρισκεται θετικος το ριχνουν (και λογικο ειναι) στο απορφυλακτο κολπικο σεξ.Τωρα ολα αυτα ειναι θεωριες.Οσο για αυτο που ειπες φιλε μου οτι με το στοματικο δεν κολας τιποτα ειναι πολυ μεγαλο λαθος.Εκτος απο το hiv υπαρχουν αλλα 15 αφροδισια που με το στοματικο τα κολλας 100 φορες πιο ευκολα.Η ηπατιτιδα β ειναι το πρωτο και το πιο σοβαρο και μετα ολα τα υπολοιπα (χλαμυδια,γοννορια,κονδυλοματα κτλπ) κολανε σα τις μυγες στα σκατα με το στοματικο...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
......κοντευω να τρελαθω ομως οφειλω να προστατεψω οσους περισσοτερους μπορω,τουλαχιστον τους συνομηλικους μου,....ειμαι 27 ετων και εκδηλωσα AIDS....κομη δε μπορω και δε μπορουν να προσδιορισουν ακριβως την κοπελα-ιεροδουλη που με εξεθεσε- με μολυνε.....ολες(και ειλικρινα σας το εξομολογουμε) μα ολες οι επαφες μου ηταν με προφυλαξη πλην μετρημενων χεριων στα δαχτυλα που δεχτηκα στοματικο ερωτα....το ολο ταξιδι ’’θανατου’’ στα πορνρια της αθηνας ξεκινησε απ το 2008...γραφω εδω γνωριζοντας την κατασταση μου και αφου ολες οι μη εκδιδομενες κοπελες που χαν επαφη μαζι μου ειναι ενημερες και θεος φυλαξει δεν εχουν προσληφθει

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Όταν πρόπερσι ξέσπασε η μαλακία με το aids που επιαναν τα πρεζάκια και κάποιοι από εμας (και εγώ μέσα) τρέχαμε για εξετάσεις, ο γιατρός στο διαγνωστικό που είχα πάει μου είχε πει οτι λέμε και ξαναλέμε εδώ. Δηλαδή με ακάποτο τσιμπούκι είναι πρακτικά αδύνατο...και σαν παραδειγμα μου εφερε 2 φορείς ομοφυλόφιλους εκ των οποίων ο ένας ήταν φορέας και δεν έκαναν μόνο πίπες για 1 χρόνο...και ο άλλος δεν κόλησε!!
Ενταξει δεν ησουν ο μοναδικος και εγω ταρακουνηθηκα τοτε και πηγα γαι εξετασεις χεσμενος απο το φοβο απο τοτε το εχω καθιερωμενο καθε 6 μηνακια τεστ και περιμενω το αποτελεσμα την τεταρτη που ερχεται.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ο καθενας τα ζυγιζει και κανει τις επιλογες του σε αυτα. Απλα οτι και να λενε οι στατιστικες η επιστημη ειναι τυφλη σε τετεια και εχει αποδειξει οτι αν και παρα μα παρα πολυ σπανια...γινεται! Επισης σκευτειτε και αυτο: Ο τροπος που εχει αποφασισει η επιστημονικη κοινωτητα με ποιο τροπο και με ποιο οχι μεταφερεται ο ιος αυτος ειναι η μακροχρονια παρατηριση ζευγαριων οπου ο ενας ειναι αποδεδειγμενα οροθετικος και ο αλλος οχι. Μεσα στα πλαισια του πειραματος τους εβαλαν να κανουην σεξ κανονικα με προφυλακτικο για κολπικες και πρωκτικες επαφες αλλα οχι για στοματικες.Για 10 χρονια κανενας δεν κολησε. Ομως οι ερευτινες ελεγαν οτι αυτο δεν αντισχτοιχει στην πραγματικη ζωη διοτι στην πραγματικη ζωη τα ζευγαρια δεν προσεχουν τοσο και δεν εχουν τοσο καλη στοματικη ηγειηνη.Επισης ειναι πολυ δυσκολο να προσδιορισουν αν μονο το στοματικο δεν επαρκει για να μεταδωθει ο ιος γιατι οι περισοτεροι που βρισκοντε οροθετικοι δεν ξερουν ποτε και απο πια επαφη το κολησαν και κυριως σχεδον κανεις δεν εξασκει μονο το στοματικο ερωτα.Αρα οταν βρισκεται θετικος το ριχνουν (και λογικο ειναι) στο απορφυλακτο κολπικο σεξ.Τωρα ολα αυτα ειναι θεωριες.Οσο για αυτο που ειπες φιλε μου οτι με το στοματικο δεν κολας τιποτα ειναι πολυ μεγαλο λαθος.Εκτος απο το hiv υπαρχουν αλλα 15 αφροδισια που με το στοματικο τα κολλας 100 φορες πιο ευκολα.Η ηπατιτιδα β ειναι το πρωτο και το πιο σοβαρο και μετα ολα τα υπολοιπα (χλαμυδια,γοννορια,κονδυλοματα κτλπ) κολανε σα τις μυγες στα σκατα με το στοματικο...
Συμφωνω δεν μας εφτανε το HIV αλλα εχουμε και τις υπολοιπες μαλακιες  :headbang: :headbang:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
σωστος.οι περισσοτεροι εχουν στο νου τους μονο το aids.οταν υπαρχουν τοσα αλλα μεταδιδομενα που μπορουν να κολησουν.ευτυχως οι κοπελες στα μπουρδελα ελενχονται και ετσι μειωνονται οι πιθανοτητες να κολησουν κατι.θεωρω μια κλασικη σχεση με μια ελληνιδα πολυ πιο επικινδυνη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Συμφωνω δεν μας εφτανε το HIV αλλα εχουμε και τις υπολοιπες μαλακιες  :headbang: :headbang:

Και οι υπολοιπες μαλακιες δεν ειναι να τις περνεις αψηφιστα...μερικες μενουν για παντα και οι υπολοιπες σου βγαζουν το λαδι με καυριριασμους και ενεσεις και διαφορα για να τις ξερπερασεις.Δεν αξιζει καν να το ρισκαρεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιατι δεν προτεινεις να παιρνεις και τον Λακη33 μαζι σου να κανει ενα γρηγορο τσεκ απ το στομα της πριν της τον δωσεις ακαποτα!  :2funny:
τυπε ο λακις θα της βαλει πετσινα εμφυτευματα  :bigdick: σε χρονο dt

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
σωστος.οι περισσοτεροι εχουν στο νου τους μονο το aids.οταν υπαρχουν τοσα αλλα μεταδιδομενα που μπορουν να κολησουν.ευτυχως οι κοπελες στα μπουρδελα ελενχονται και ετσι μειωνονται οι πιθανοτητες να κολησουν κατι.θεωρω μια κλασικη σχεση με μια ελληνιδα πολυ πιο επικινδυνη

Φιλε μακαρι οι κοπελες στα μπουρδελα να ελενχονταν.Αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο. Απο την αλλη οποιος θελει ας γραψει στο google pics να δει φωτογραφιες απο τυπους που επαθαν γοννορια η κονδυλωματα η συφιλη και τετεια...και μετα θα δεις για ποτε θα βαζουν προφυλακτικο με ενισχυση απο μπετον αρμε ακομα και για τον φραπε. :sunglasses:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Στο οτι ελενχονται μη βαζεις και το χερι σου στη φωτια.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Βασικά έχουν το AIDS στο νου τους γτ αν κολλήσεις τη γάμησες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom