Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
υπαρχουν 1,000 δουλειες ξερεις !!
Ρε τυπε εδω δεν υπαρχουν δουλειες για μας γ αυτες θα υπαρχουν και εκτος αυτου εσυ τι πιστευεις οτι δε θα κανουν την ιδια δουλεια στις αλλες 1000 δουλειες?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Ναι συμφωνω εγω δεν λεω οτι η αγαμια δεν ειναι ενα θεμα και οτι ειναι σκληρο να μην βρισκεις γκομενα.Και σιγουρα θελει μεγαλη υπομονη για να περημενεις ποτε θα σου κατσει μια κανονικη γκομενα ενω οι πουτανες ειναι  διπλα σου.Απλα για να μιλησουμε και λιγο αντικειμενικα...Οταν υπαρχουν ατομα στον κοσμο που δεν εχουν ποδια,που ειναι αρρωστα,που γεννιθηκαν με καποια παραμορφωση που τα καθιστα ανικανα να βρουν κοπελα(τουλαχιστον οπως εγω και εσυ)...δεν δεχομαι ρε συ οτι εμεις οι υπολυποι (ασχημοι και ομορφοι,λευταδερς και φτωχομπινεδες)...δε το δεχομαι οτι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα για να βρουμε γκομενα.Τι να πουνε καποια ατομα που μια ζωη ειναι καταδικασμενα να ζουν σαν τα περιεργα της κοινωνιας?
Κ ομως δε μπορουνε γιατι οπως ξερεις οι γκομενα κανει την επιλογη τωρα δεν ειναι οπως παλια που ελεγε ο μπαμπας  αυτον θα παρεις τελος και ολοι καποια στιγμη ειχαν μια γκομενα και μετα συζηγο και με το να κανει την επιλαγη αυτη οι περισσοτεροι πεφτουμε πολλη λιγοι για τα στανταρ τους και σ αυτο φταιμε κ εμεις γιατι αμα τα πουτανακια τα κλαναμε λιγο αντι να μας τρεχουν τα σαλια με το που τα βλεπαμε θα βλεπες αλλαγη που θα γινοταν μετα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κ ομως δε μπορουνε γιατι οπως ξερεις οι γκομενα κανει την επιλογη τωρα δεν ειναι οπως παλια που ελεγε ο μπαμπας  αυτον θα παρεις τελος και ολοι καποια στιγμη ειχαν μια γκομενα και μετα συζηγο και με το να κανει την επιλαγη αυτη οι περισσοτεροι πεφτουμε πολλη λιγοι για τα στανταρ τους και σ αυτο φταιμε κ εμεις γιατι αμα τα πουτανακια τα κλαναμε λιγο αντι να μας τρεχουν τα σαλια με το που τα βλεπαμε θα βλεπες αλλαγη που θα γινοταν μετα.

Εξαρτατε παντα σε ποιο γκομενακι θα πας να χωθεις.Και ο τροπος που θα χωθεις. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πολλες γκομενες που νομιζουν οτι ειναι μακρινες ξαδερφες της τζολι και στην πραγματικοτητα ειναι διδημες της παπαρηγα. Και σιγουρα οι γκομενες εχουν καποια στανταρ που θελουν να πληρεις αλλα επειδη οι περισσοτεροι δε τα πληρουν συμβιβαζοντε και με λιγοτερα πραγματα.Επισης υπαρχει παντα ο χαρακτιρας. Και εχουν και αυτες αναγκες οπως και εμεις. Θες να μου πεις οτι στην Ελλαδα 5 εκατομοιρια γυναικες θα μεινουν αγαμητες αν δεν βρουν τον τυπα με τα λευτα?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Εξαρτατε παντα σε ποιο γκομενακι θα πας να χωθεις.Και ο τροπος που θα χωθεις. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πολλες γκομενες που νομιζουν οτι ειναι μακρινες ξαδερφες της τζολι και στην πραγματικοτητα ειναι διδημες της παπαρηγα. Και σιγουρα οι γκομενες εχουν καποια στανταρ που θελουν να πληρεις αλλα επειδη οι περισσοτεροι δε τα πληρουν συμβιβαζοντε και με λιγοτερα πραγματα.Επισης υπαρχει παντα ο χαρακτιρας. Και εχουν και αυτες αναγκες οπως και εμεις. Θες να μου πεις οτι στην Ελλαδα 5 εκατομοιρια γυναικες θα μεινουν αγαμητες αν δεν βρουν τον τυπα με τα λευτα?
Αγαμητες δε θα μεινουν γιατι θα πανε σε μεγαλητερες ηλικιες με χρημα μετα.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αγαμητες δε θα μεινουν γιατι θα πανε σε μεγαλητερες ηλικιες με χρημα μετα.

Καλα δεν ειναι ολες οι κοπελες οι τυπισες που θα πανε με καπιον μεγαλυτερο για να του φανε λευτα. Ναι γουσταρουν να εχεις χρηματα για να φορας ωραια ρουχα και να εχεις ωραιο αμαξι και να τις βγαζεις σε κανενα καλο μαγαζι που και που...αλλα περα απο αυτο δεν εχουν σκοπο να τους γραψεις και το σπιτι σου...οχι οι κανονικες τυπικες κοπελες τουλαχιστον. Εγω απο τις κοπελες που εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι το πρωτο που κοιτανε ειναι η εμφανιση και ο τροπος που θα μιλησεις.Τα λευτα απλα τις εντυπωσιαζουν (και οχι ολες).Αλλα ρε συ αν πας στο ακυρο και πεις ''τι κανουν οι κοριτσαρες?''...λογικο ειναι οτι θα γελασουν και θα αποριψουν.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Καλα δεν ειναι ολες οι κοπελες οι τυπισες που θα πανε με καπιον μεγαλυτερο για να του φανε λευτα. Ναι γουσταρουν να εχεις χρηματα για να φορας ωραια ρουχα και να εχεις ωραιο αμαξι και να τις βγαζεις σε κανενα καλο μαγαζι που και που...αλλα περα απο αυτο δεν εχουν σκοπο να τους γραψεις και το σπιτι σου...οχι οι κανονικες τυπικες κοπελες τουλαχιστον. Εγω απο τις κοπελες που εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι το πρωτο που κοιτανε ειναι η εμφανιση και ο τροπος που θα μιλησεις.Τα λευτα απλα τις εντυπωσιαζουν (και οχι ολες).Αλλα ρε συ αν πας στο ακυρο και πεις ''τι κανουν οι κοριτσαρες?''...λογικο ειναι οτι θα γελασουν και θα αποριψουν.
Σιγα ρε συ αυτο δε το κανουν οι τουριστριες να τις κανεις κοπλιμεντο και να σε βρισουν που το ξερουν οτι τις θες μονο για γαμησι και το κανουν οι Ελεινιδες τα ψωνια και οι περισσοτερες πλεον ετσι ειναι ασε τις μαλακιες που λενε τις ιδιες πιπες μου λενε και οι δικες μου γνωστες και φιλες και μετα τα ακουν το παραδεχοντε και το βουλωνουν εσυ μαλλων εξυμνεις παλιοτερες ΩΡΑΙΕΣ εποχες αξεχαστες.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σιγα ρε συ αυτο δε το κανουν οι τουριστριες να τις κανεις κοπλιμεντο και να σε βρισουν που το ξερουν οτι τις θες μονο για γαμησι και το κανουν οι Ελεινιδες τα ψωνια και οι περισσοτερες πλεον ετσι ειναι ασε τις μαλακιες που λενε τις ιδιες πιπες μου λενε και οι δικες μου γνωστες και φιλες και μετα τα ακουν το παραδεχοντε και το βουλωνουν εσυ μαλλων εξυμνεις παλιοτερες ΩΡΑΙΕΣ εποχες αξεχαστες.

Εγω πιστευω οτι οπως ολα τα πραγματα στον κοσμο και οι γκομενες εχουν ενα τροπο που πρεπει να μαθεις για να τις ριχνεις. Αλλα πρωτα απολλα πρεπει να εισαι ο εαυτος σου και να μη το παιζεις γιατι αυτο θα φανει με την μια. Εγω προσωπικα εχω καταλαβει οτι με τις περισσοτερες γκομενες αν εχεις πολλα να πεις σαν ατομο μπορουν να βαλουν σε δευτερη μοιρα το οτι δεν μοιαζεις με μοντελο που κερδισε το τζοκερ. Αλλα σιγουρα στην σημερινη κοινωνια κατι δεν παει καλα με τις ανθρωπινες σχεσεις αυτο δε το αμφησβητω καθολου. Απλα ας μην τρελενομαστε και ας μην λεμε οτι γκομενα δε θα βρουμε ποτε γιατι αυτο απλα δεν ισχυει.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Θες να μου πεις οτι στην Ελλαδα 5 εκατομοιρια γυναικες θα μεινουν αγαμητες αν δεν βρουν τον τυπα με τα λευτα?

H ιστορία λέει ότι το 99% παντρεύεται το μέσο στη καλύτερη περίπτωση Έλληνα  και από εκεί που φανταζόταν τον εαυτό της πριγκίπησα καταντάει μετά το γάμο στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα μάτσο χάλια και τον κυνηγάει από πίσω μπας και της τα φορέσει...  

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Εγω πιστευω οτι οπως ολα τα πραγματα στον κοσμο και οι γκομενες εχουν ενα τροπο που πρεπει να μαθεις για να τις ριχνεις. Αλλα πρωτα απολλα πρεπει να εισαι ο εαυτος σου και να μη το παιζεις γιατι αυτο θα φανει με την μια. Εγω προσωπικα εχω καταλαβει οτι με τις περισσοτερες γκομενες αν εχεις πολλα να πεις σαν ατομο μπορουν να βαλουν σε δευτερη μοιρα το οτι δεν μοιαζεις με μοντελο που κερδισε το τζοκερ. Αλλα σιγουρα στην σημερινη κοινωνια κατι δεν παει καλα με τις ανθρωπινες σχεσεις αυτο δε το αμφησβητω καθολου. Απλα ας μην τρελενομαστε και ας μην λεμε οτι γκομενα δε θα βρουμε ποτε γιατι αυτο απλα δεν ισχυει.
Εγω δεν ειπα οτι δε θα βρουμε γκομενα στη σημερινη κοινωνια απλα οτι ειναι δυσκολο να βρουμε αλλα για καποιους ναι ειναι απιθανο με τα δεδομενα που κουβαλανε οι γκομενες σημερα επισης συμφωνω σ αυτο που λες αλλα σε παλιοτερες εποχες τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα γ αυτο βεβαια και την πατανε και οι γκομενες με τους κουκλους τους ετσι τους αλλιως και μετα κλαινε με μαυρο δακρυ τα πουτανακια αλλα εγω αυτο παντα το γουσταρα δε θες καλο παιδι μωρη βρωμιαρα φαε τα σκατα με το μαλακα και σκασε τωρα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
H ιστορία λέει ότι το 99% παντρεύεται το μέσο στη καλύτερη περίπτωση Έλληνα  και από εκεί που φανταζόταν τον εαυτό της πριγκίπησα καταντάει μετά το γάμο στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα μάτσο χάλια και τον κυνηγάει από πίσω μπας και της τα φορέσει...  
Ετσι οπως τα λες γινετε στο τελος  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω δεν ειπα οτι δε θα βρουμε γκομενα στη σημερινη κοινωνια απλα οτι ειναι δυσκολο να βρουμε αλλα για καποιους ναι ειναι απιθανο με τα δεδομενα που κουβαλανε οι γκομενες σημερα επισης συμφωνω σ αυτο που λες αλλα σε παλιοτερες εποχες τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα γ αυτο βεβαια και την πατανε και οι γκομενες με τους κουκλους τους ετσι τους αλλιως και μετα κλαινε με μαυρο δακρυ τα πουτανακια αλλα εγω αυτο παντα το γουσταρα δε θες καλο παιδι μωρη βρωμιαρα φαε τα σκατα με το μαλακα και σκασε τωρα.

Μιλας για γαμους και σοβαρα πραγματα ενω εγω μιλαω για απλες καταστασεις που μια κοπελα απλα πενραει τον καιρο της με εναν αντρα. Στον γαμο φυσικα και οι κουτοπονιρες Ελληνιδες νομιζουν οτι θα παντρευτουν τον παμπλουτο που θα τους τα προσφερει ολα και δε θα ξαναδουλεψουν ποτε στη ζωη τους κτλπ.Σε αυτο δε φταινε τα κοριτσακια,τους εχει γινει πλυση εγκεφαλου απο παντου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Μιλας για γαμους και σοβαρα πραγματα ενω εγω μιλαω για απλες καταστασεις που μια κοπελα απλα πενραει τον καιρο της με εναν αντρα. Στον γαμο φυσικα και οι κουτοπονιρες Ελληνιδες νομιζουν οτι θα παντρευτουν τον παμπλουτο που θα τους τα προσφερει ολα και δε θα ξαναδουλεψουν ποτε στη ζωη τους κτλπ.Σε αυτο δε φταινε τα κοριτσακια,τους εχει γινει πλυση εγκεφαλου απο παντου.
Aστο αν το πας μονο στο γαμησι και φιλαρακια και καλα αμα δεν εχεις εμφανηση το χεις χαμενο το παιχνιδι απο την αρχη μη το ψαχνεις καθολου.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
για απλες καταστασεις που μια κοπελα απλα πενραει τον καιρο της με εναν αντρα. κουτοπονιρες Ελληνιδες

Φίλε μου αυτές οι καταστάσεις δεν υπάρχουν τουλάχιστον σε χώρες όπως η Ελλάδα to γιατί το εξηγεί το bold που μόνος σου έγραψες. Βέβαια στο Ελληνίδες μπορείς να κολήσεις και όποια εθνικότητα θέλεις...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Φίλε μου αυτές οι καταστάσεις δεν υπάρχουν τουλάχιστον σε χώρες όπως η Ελλάδα to γιατί το εξηγεί το bold που μόνος σου έγραψες. Βέβαια στο Ελληνίδες μπορείς να κολήσεις και όποια εθνικότητα θέλεις...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Το θέμα άνοιξε ένας αυνανομαλάκας που αποφάσισε να γίνει θεία δίκη  :jerking: κατά των χρηστών γιατί ο αδερφός του κόλλησε κάτι,
συνεχίστηκε με το πώς μεταδίδεται ο hiv, θέμα πραγματικά πρωτότυπο και χρήσιμο που έχει συζητηθεί μόνο μερικές εκατοντάδες φορές εδώ
παρέκκλινε λίγο σε "Θεωρία Πιθανοτήτων και Στατιστική"
και κατέληξε φυσικά στο  "Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες"  :2funny:

Να συγχωνευτούν πλέον τα δύο νήματα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Aστο αν το πας μονο στο γαμησι και φιλαρακια και καλα αμα δεν εχεις εμφανηση το χεις χαμενο το παιχνιδι απο την αρχη μη το ψαχνεις καθολου.
μην παιρνεις σοβαρα το θεμα με την εμφανιση.θα εκπλαγεις αν δεις μερικους απο τους φιλους μου που πανε σε μπουρδελα ποσα προβληματα εχουν με τις σημερινες ελληνιδες και ας ειναι αυτο που λεμε ωραιοι .για τη γυναικα δεν λεει τιποτα τις περισσοτερες φορες.οι περισσοτερες το μαλακα με το χρημα ψαχνουν που συνηθως τον ονομαζουν καλο παιδι για λογους κοινωνικης ευπρεπειας

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Απορώ πως ένας που "κόλλησε" aids "σαν την ανεμοβλογιά ενα πραμα....εχει το κουράγιο να το συζητάει τόσο άνετα και να πηδάει από θέμα σε θέμα με τέτοια ευκολία. Μπράβο στον φίλο...πολύ δυνατός χαρακτήρας!!!  :jerking:

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
Απλα πραγματα βαλε εδω μια "κοπια" απο την εξεταση ( με σβησμενα τα ονοματα κλπ ) που αποδεικνύει οτι εισαι φορεας - εχεις κολλησει για να συζητήσουμε σοβαρα 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Το κακο παντος μετα απο την ηλιθιοτητα που αποφασησε να δημοσιευσει ο τυπος για να ''τιμωρησει''...ειναι οτι ακομα προσπαθουμε να βρουμε δικαιολογιες και ελαφριντικα στις πιθανοτητες και τους αριθμους ωστε να ζηταμε ακαποτα. Η πιθανοτητα για αυτον που θα κολησει με εστω 1/1000 αμεσως εγινε 100%.Και μπορει  να γαμησεις ακαποτα απο κολο και η κοπελα να εχει 10 πληγες και εσυ αλλες τοσεσ,και να μην κολησεις τιπιτα.Για σενα η πιθανοτητα ειναι 0%. Εγω θα συμβουλευα οτι αφου προφανως κανενας απο εμας δεν ειναι τοσο σιγουρος για το στοματικο ωστε να εδινε πιπα σε καποια αποδεδειγμενα οροθετικη χωρις φοβο,τοτε καλα θα κανουμε να το αποφευγουμε! Take care!

Φιλτατε, η πιθανοτητα ειναι μικρη αρα δεν εχεις φοβο, αλλιως μη βγαινεις απο το σπιτι σου, εχεις 0.1% πιθανοτητα να σε χτυπησει αμαξι, και 0.05% να πεσει το αεροπλανο στο οποιο εισαι επιβατης του (η' και να πεσει το αεροπλανο πανω σου οταν βγαινεις απο το σπιτι σου 0.025%).

Συμφωνω οτι οι στατιστικες δεν εχουν να κανουν με την συχνοτητα, ΑΛΛΑ δες το ετσι οπως πρεπει. ΑΝ πας με μια οροθετικη, και την ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΑΚΑΠΟΤΑ, οι πιθανοτητες να κολλησεις ειναι 1 στις 100 (στις Δυτικες κοινωνιες, οχι Αφρικη, οποιος δεν το πιστευει, ας το ψαξει). Προσεξε τωρα: ΠΟΙΑ απο αυτες τις 100 ειναι αυτη που θα κολλησεις δεν μπορει να σου το δωσει η στατιστικη μελετη. Μπορει να ειναι η 1η, μπορει να ειναι και η 99η. Ομως, αυτο που γνωριζουμε ειναι οτι αν 100 ανθρωποι εχουν παει με μια οροθετικη, και την εχουν γαμησει απο μια φορα ο καθενας, ΤΟΤΕ 1 στους 100 θα εχει κολλησει, με βαση τις στατιστικες.

Οπως βλεπεις μπορεις να εξηγησεις και να κανεις οτι γουσταρεις με τους αριθμους και τις μελετες. Ομως, αυτο που ισχυει ειναι οτι αν μιλαμε για χαμηλες πιθανοτητες οπως για το ακαποτο στοματικο και HIV transmission, η πιθανοτητα ειναι τοσο μικρη, που πρακτικα δεν μπορει να συμβει. Οπως εχω πει σε προηγουμενα posts μου, το ακαποτο δεν ενδημονει κινδυνους. Φυσικα, αν μια γκομενα εχει ματωμενα ουλα η μαυρα δοντια και εσυ πας να τον χωσεις σε αυτο το πανεμορφο στοματακι, ε, τι να πω........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom