daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Χρημα οι περισσοτερες εχουν πιτσιρικια πισω στην πατριδα του κ ας μην τους φαινετε οτι ειναι μαμαδες.
υπαρχουν 1,000 δουλειες ξερεις !!
Χρημα οι περισσοτερες εχουν πιτσιρικια πισω στην πατριδα του κ ας μην τους φαινετε οτι ειναι μαμαδες.
Ρε τυπε εδω δεν υπαρχουν δουλειες για μας γ αυτες θα υπαρχουν και εκτος αυτου εσυ τι πιστευεις οτι δε θα κανουν την ιδια δουλεια στις αλλες 1000 δουλειες?υπαρχουν 1,000 δουλειες ξερεις !!
Κ ομως δε μπορουνε γιατι οπως ξερεις οι γκομενα κανει την επιλογη τωρα δεν ειναι οπως παλια που ελεγε ο μπαμπας αυτον θα παρεις τελος και ολοι καποια στιγμη ειχαν μια γκομενα και μετα συζηγο και με το να κανει την επιλαγη αυτη οι περισσοτεροι πεφτουμε πολλη λιγοι για τα στανταρ τους και σ αυτο φταιμε κ εμεις γιατι αμα τα πουτανακια τα κλαναμε λιγο αντι να μας τρεχουν τα σαλια με το που τα βλεπαμε θα βλεπες αλλαγη που θα γινοταν μετα.Ναι συμφωνω εγω δεν λεω οτι η αγαμια δεν ειναι ενα θεμα και οτι ειναι σκληρο να μην βρισκεις γκομενα.Και σιγουρα θελει μεγαλη υπομονη για να περημενεις ποτε θα σου κατσει μια κανονικη γκομενα ενω οι πουτανες ειναι διπλα σου.Απλα για να μιλησουμε και λιγο αντικειμενικα...Οταν υπαρχουν ατομα στον κοσμο που δεν εχουν ποδια,που ειναι αρρωστα,που γεννιθηκαν με καποια παραμορφωση που τα καθιστα ανικανα να βρουν κοπελα(τουλαχιστον οπως εγω και εσυ)...δεν δεχομαι ρε συ οτι εμεις οι υπολυποι (ασχημοι και ομορφοι,λευταδερς και φτωχομπινεδες)...δε το δεχομαι οτι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα για να βρουμε γκομενα.Τι να πουνε καποια ατομα που μια ζωη ειναι καταδικασμενα να ζουν σαν τα περιεργα της κοινωνιας?
Κ ομως δε μπορουνε γιατι οπως ξερεις οι γκομενα κανει την επιλογη τωρα δεν ειναι οπως παλια που ελεγε ο μπαμπας αυτον θα παρεις τελος και ολοι καποια στιγμη ειχαν μια γκομενα και μετα συζηγο και με το να κανει την επιλαγη αυτη οι περισσοτεροι πεφτουμε πολλη λιγοι για τα στανταρ τους και σ αυτο φταιμε κ εμεις γιατι αμα τα πουτανακια τα κλαναμε λιγο αντι να μας τρεχουν τα σαλια με το που τα βλεπαμε θα βλεπες αλλαγη που θα γινοταν μετα.
Αγαμητες δε θα μεινουν γιατι θα πανε σε μεγαλητερες ηλικιες με χρημα μετα.Εξαρτατε παντα σε ποιο γκομενακι θα πας να χωθεις.Και ο τροπος που θα χωθεις. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν πολλες γκομενες που νομιζουν οτι ειναι μακρινες ξαδερφες της τζολι και στην πραγματικοτητα ειναι διδημες της παπαρηγα. Και σιγουρα οι γκομενες εχουν καποια στανταρ που θελουν να πληρεις αλλα επειδη οι περισσοτεροι δε τα πληρουν συμβιβαζοντε και με λιγοτερα πραγματα.Επισης υπαρχει παντα ο χαρακτιρας. Και εχουν και αυτες αναγκες οπως και εμεις. Θες να μου πεις οτι στην Ελλαδα 5 εκατομοιρια γυναικες θα μεινουν αγαμητες αν δεν βρουν τον τυπα με τα λευτα?
Αγαμητες δε θα μεινουν γιατι θα πανε σε μεγαλητερες ηλικιες με χρημα μετα.
Σιγα ρε συ αυτο δε το κανουν οι τουριστριες να τις κανεις κοπλιμεντο και να σε βρισουν που το ξερουν οτι τις θες μονο για γαμησι και το κανουν οι Ελεινιδες τα ψωνια και οι περισσοτερες πλεον ετσι ειναι ασε τις μαλακιες που λενε τις ιδιες πιπες μου λενε και οι δικες μου γνωστες και φιλες και μετα τα ακουν το παραδεχοντε και το βουλωνουν εσυ μαλλων εξυμνεις παλιοτερες ΩΡΑΙΕΣ εποχες αξεχαστες.Καλα δεν ειναι ολες οι κοπελες οι τυπισες που θα πανε με καπιον μεγαλυτερο για να του φανε λευτα. Ναι γουσταρουν να εχεις χρηματα για να φορας ωραια ρουχα και να εχεις ωραιο αμαξι και να τις βγαζεις σε κανενα καλο μαγαζι που και που...αλλα περα απο αυτο δεν εχουν σκοπο να τους γραψεις και το σπιτι σου...οχι οι κανονικες τυπικες κοπελες τουλαχιστον. Εγω απο τις κοπελες που εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι το πρωτο που κοιτανε ειναι η εμφανιση και ο τροπος που θα μιλησεις.Τα λευτα απλα τις εντυπωσιαζουν (και οχι ολες).Αλλα ρε συ αν πας στο ακυρο και πεις ''τι κανουν οι κοριτσαρες?''...λογικο ειναι οτι θα γελασουν και θα αποριψουν.
Σιγα ρε συ αυτο δε το κανουν οι τουριστριες να τις κανεις κοπλιμεντο και να σε βρισουν που το ξερουν οτι τις θες μονο για γαμησι και το κανουν οι Ελεινιδες τα ψωνια και οι περισσοτερες πλεον ετσι ειναι ασε τις μαλακιες που λενε τις ιδιες πιπες μου λενε και οι δικες μου γνωστες και φιλες και μετα τα ακουν το παραδεχοντε και το βουλωνουν εσυ μαλλων εξυμνεις παλιοτερες ΩΡΑΙΕΣ εποχες αξεχαστες.
Θες να μου πεις οτι στην Ελλαδα 5 εκατομοιρια γυναικες θα μεινουν αγαμητες αν δεν βρουν τον τυπα με τα λευτα?
Εγω δεν ειπα οτι δε θα βρουμε γκομενα στη σημερινη κοινωνια απλα οτι ειναι δυσκολο να βρουμε αλλα για καποιους ναι ειναι απιθανο με τα δεδομενα που κουβαλανε οι γκομενες σημερα επισης συμφωνω σ αυτο που λες αλλα σε παλιοτερες εποχες τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα γ αυτο βεβαια και την πατανε και οι γκομενες με τους κουκλους τους ετσι τους αλλιως και μετα κλαινε με μαυρο δακρυ τα πουτανακια αλλα εγω αυτο παντα το γουσταρα δε θες καλο παιδι μωρη βρωμιαρα φαε τα σκατα με το μαλακα και σκασε τωρα.Εγω πιστευω οτι οπως ολα τα πραγματα στον κοσμο και οι γκομενες εχουν ενα τροπο που πρεπει να μαθεις για να τις ριχνεις. Αλλα πρωτα απολλα πρεπει να εισαι ο εαυτος σου και να μη το παιζεις γιατι αυτο θα φανει με την μια. Εγω προσωπικα εχω καταλαβει οτι με τις περισσοτερες γκομενες αν εχεις πολλα να πεις σαν ατομο μπορουν να βαλουν σε δευτερη μοιρα το οτι δεν μοιαζεις με μοντελο που κερδισε το τζοκερ. Αλλα σιγουρα στην σημερινη κοινωνια κατι δεν παει καλα με τις ανθρωπινες σχεσεις αυτο δε το αμφησβητω καθολου. Απλα ας μην τρελενομαστε και ας μην λεμε οτι γκομενα δε θα βρουμε ποτε γιατι αυτο απλα δεν ισχυει.
Ετσι οπως τα λες γινετε στο τελοςH ιστορία λέει ότι το 99% παντρεύεται το μέσο στη καλύτερη περίπτωση Έλληνα και από εκεί που φανταζόταν τον εαυτό της πριγκίπησα καταντάει μετά το γάμο στις περισσότερες των περιπτώσεων ένα μάτσο χάλια και τον κυνηγάει από πίσω μπας και της τα φορέσει...
Εγω δεν ειπα οτι δε θα βρουμε γκομενα στη σημερινη κοινωνια απλα οτι ειναι δυσκολο να βρουμε αλλα για καποιους ναι ειναι απιθανο με τα δεδομενα που κουβαλανε οι γκομενες σημερα επισης συμφωνω σ αυτο που λες αλλα σε παλιοτερες εποχες τωρα εχουν αλλαξει τα πραγματα γ αυτο βεβαια και την πατανε και οι γκομενες με τους κουκλους τους ετσι τους αλλιως και μετα κλαινε με μαυρο δακρυ τα πουτανακια αλλα εγω αυτο παντα το γουσταρα δε θες καλο παιδι μωρη βρωμιαρα φαε τα σκατα με το μαλακα και σκασε τωρα.
Aστο αν το πας μονο στο γαμησι και φιλαρακια και καλα αμα δεν εχεις εμφανηση το χεις χαμενο το παιχνιδι απο την αρχη μη το ψαχνεις καθολου.Μιλας για γαμους και σοβαρα πραγματα ενω εγω μιλαω για απλες καταστασεις που μια κοπελα απλα πενραει τον καιρο της με εναν αντρα. Στον γαμο φυσικα και οι κουτοπονιρες Ελληνιδες νομιζουν οτι θα παντρευτουν τον παμπλουτο που θα τους τα προσφερει ολα και δε θα ξαναδουλεψουν ποτε στη ζωη τους κτλπ.Σε αυτο δε φταινε τα κοριτσακια,τους εχει γινει πλυση εγκεφαλου απο παντου.
για απλες καταστασεις που μια κοπελα απλα πενραει τον καιρο της με εναν αντρα. κουτοπονιρες Ελληνιδες
Φίλε μου αυτές οι καταστάσεις δεν υπάρχουν τουλάχιστον σε χώρες όπως η Ελλάδα to γιατί το εξηγεί το bold που μόνος σου έγραψες. Βέβαια στο Ελληνίδες μπορείς να κολήσεις και όποια εθνικότητα θέλεις...
μην παιρνεις σοβαρα το θεμα με την εμφανιση.θα εκπλαγεις αν δεις μερικους απο τους φιλους μου που πανε σε μπουρδελα ποσα προβληματα εχουν με τις σημερινες ελληνιδες και ας ειναι αυτο που λεμε ωραιοι .για τη γυναικα δεν λεει τιποτα τις περισσοτερες φορες.οι περισσοτερες το μαλακα με το χρημα ψαχνουν που συνηθως τον ονομαζουν καλο παιδι για λογους κοινωνικης ευπρεπειαςAστο αν το πας μονο στο γαμησι και φιλαρακια και καλα αμα δεν εχεις εμφανηση το χεις χαμενο το παιχνιδι απο την αρχη μη το ψαχνεις καθολου.
Το κακο παντος μετα απο την ηλιθιοτητα που αποφασησε να δημοσιευσει ο τυπος για να ''τιμωρησει''...ειναι οτι ακομα προσπαθουμε να βρουμε δικαιολογιες και ελαφριντικα στις πιθανοτητες και τους αριθμους ωστε να ζηταμε ακαποτα. Η πιθανοτητα για αυτον που θα κολησει με εστω 1/1000 αμεσως εγινε 100%.Και μπορει να γαμησεις ακαποτα απο κολο και η κοπελα να εχει 10 πληγες και εσυ αλλες τοσεσ,και να μην κολησεις τιπιτα.Για σενα η πιθανοτητα ειναι 0%. Εγω θα συμβουλευα οτι αφου προφανως κανενας απο εμας δεν ειναι τοσο σιγουρος για το στοματικο ωστε να εδινε πιπα σε καποια αποδεδειγμενα οροθετικη χωρις φοβο,τοτε καλα θα κανουμε να το αποφευγουμε! Take care!