Greek horny
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.235
- Πόντοι
- 1.041
Ελάτε να πάρετε σειρά να την ξεσκίσετεΌλοι φαντάζομαι
Ελάτε να πάρετε σειρά να την ξεσκίσετεΌλοι φαντάζομαι
Εντάξει. Δεν είναι κακή. Αν βγάζει καύλα στο κρεβάτι από εμένα είναι ναι.Εμφανισιακά τίποτα το ιδιαίτερο, πρέπει να είναι και μεγάλης ηλικίας αυτή.
Τελοσπαντων, όπως την βρίσκει κανείς και με ότι βρίσκει βέβαια.
Νουμεράκι για προτεραιότητα από που θα πάρουμε?Ελάτε να πάρετε σειρά να την ξεσκίσετε
Η αλήθεια είναι πως βλέπω την κωλοτρυπα πρώτα, που είναι σαν πουτανας του δρόμου πλέον, και αυτό με καυλώνει απίστευτα... Δεν με πειράζουν τα υπόλοιπα...Απίστευτος πάτος, το μαύρισμα του κλασικού μαγιό είναι η καλύτερη πινελιά πάντα.
Υδρόγειος η κωλαρα, αξιος
Ποίημα η αχλαδω, αξιος
Ρε τυπε μου δε λέω καύλα η δασκαλιτσα αλλά αυτή η τρίχα ρε μυστη σε καυλώνει?
Τυπε άλλο να σου αρέσει να τη βλέπεις να γαμιεται με άλλον και άλλο να γουστάρεις να σε κερατωνει. Προσωπικά τα δύο παραπάνω τα σκέφτομαι τελείως διαφορετικά....και για να προλάβω την ερώτηση ή την έξαψη σου...έχω εμπειρία και από τα δύο... Η χειρδαρη λέει ότι ουσιαστικά το cuckolding είναι ένα παλιό ψυχολογικό τραύμα ενός άντρα που δημιουργήθηκε από απίστευτο κερατωμα που έφαγε από πρώην σχέση του κ επειδή έχω την εμπειρία να κρίνω θεωρώ πως έχει δίκιο.
Από την ίδια βάση τα προσόνταΝουμεράκι για προτεραιότητα από που θα πάρουμε?
Έγινε η δασκαλιτσα πουτανα του δρόμου;..έχει κι άλλους να ξεχαρμανιαζει;Η αλήθεια είναι πως βλέπω την κωλοτρυπα πρώτα, που είναι σαν πουτανας του δρόμου πλέον, και αυτό με καυλώνει απίστευτα... Δεν με πειράζουν τα υπόλοιπα...
Πφφφ θεικη κωλαρα
Το πιο πιθανό είναι πως ξεκωλιαζεται σίγουρα τουλάχιστον από ακομα έναν...Έγινε η δασκαλιτσα πουτανα του δρόμου;..έχει κι άλλους να ξεχαρμανιαζει;
Ναι ρε πρωταθλητή
Στη πρώτη φώτο καλέ μου φίλε φενεται και το κουλούρι της,,, ευγε ....
Άρα πρέπει να στείλουμε "βιογραφικό"?Από την ίδια βάση τα προσόντα
αντε γεια <3
Έτσι ακριβώςΆρα πρέπει να στείλουμε "βιογραφικό"?
κωλοκαίριασε!Καλοκαιριασε
![]()