ΜΠΟΥΓΕΛΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 236
- Πόντοι
- 21
Χρόνια πολλά! Υγεία και ευημερία!Χρονια πολλα με υγεια,ευτυχια και οτι ποθει ο καθενας
* Η κυρία πήρε πραγματικά αυτό που ποθούσε.
Χρόνια πολλά! Υγεία και ευημερία!Χρονια πολλα με υγεια,ευτυχια και οτι ποθει ο καθενας
Η απο πανω φωτο τον εχει φαει γερα.Εγω ενα χρονο σχεδον περασα ζαχαρη , συναντηση μονο για γαμησι και τιποτα αλλοΧρόνια πολλά! Υγεία και ευημερία!
* Η κυρία πήρε πραγματικά αυτό που ποθούσε.
έχει πάρει πολλές ψωλές η καύλα
εύγε,την έχεις άνοιξη από παντούΧρονια πολλα με υγεια,ευτυχια και οτι ποθει ο καθενας
για πολλα χυσιματα μουναροςΧρόνια πολλά με γαμησια καλά!
Και από τι φαίνεται ξεκίνησε τέλεια.. σχέση σού ;Πρωτοχρονιά ήταν.... Έπρεπε να ξεκινήσει σωστά η χρονιά!
Χρόνια πολλά φίλε.. ωραίο το μωρό αλλά μην μένει με παράπονο και η άλλη τρυπουλα...Χρονια πολλα με υγεια,ευτυχια και οτι ποθει ο καθενας
Ζάχαρη και κάβλα στην κωλάρα!Η απο πανω φωτο τον εχει φαει γερα.Εγω ενα χρονο σχεδον περασα ζαχαρη , συναντηση μονο για γαμησι και τιποτα αλλο
Ειμαι δικαιος ανθρωπος,οταν βρισκομασταν τον ετρωγε σταθερα και απο τις 3 τρυπες,με ιδιαιτερη προτιμηση στη κωλαρα τηςΧρόνια πολλά φίλε.. ωραίο το μωρό αλλά μην μένει με παράπονο και η άλλη τρυπουλα...
Βίντεο υποχρεωτικά βίζιτα;Ξέρει να περνάει καλά η κοπέλα!!
Έτσι μπράβο έδωσες την σωστή απάντηση...Ειμαι δικαιος ανθρωπος,οταν βρισκομασταν τον ετρωγε σταθερα και απο τις 3 τρυπες,με ιδιαιτερη προτιμηση στη κωλαρα της
Τρομερή κωλαρά η δικιά σου! Θα την τιμήσω!Περιμένει σχόλια η δικιά μου
Ευχαριστώ φιλεΤρομερή κωλαρά η δικιά σου! Θα την τιμήσω!
Έπειτα από φιλιά και γλυψιμο σε κάθε σημείο του κορμιού της, ανελέητο σφυροκόπημα στην κωλαρα της, με συνεχόμενα χαστουκακια!Περιμένει σχόλια η δικιά μου
Θελω ν στο ξεσκισω το καυλακιΠεριμένει σχόλια η δικιά μου
και ωραίο κωλαράκι και μπουτακια....Περιμένει σχόλια η δικιά μου