Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 29
- Like
- 14.723
- Πόντοι
- 4.636
Aμα τα θέλει ο Κώλος τους, συνέχισε το Θεάρεστον έργο σου, νεαρέ μου!Merci beaucoup.
Υποχρέωση μου.
Αφού (κάποιες) μου το ζητάνε.
Aμα τα θέλει ο Κώλος τους, συνέχισε το Θεάρεστον έργο σου, νεαρέ μου!Merci beaucoup.
Υποχρέωση μου.
Αφού (κάποιες) μου το ζητάνε.
τυποι το νημα ειναι για φωτο κ το εχετε κανει αρλεκιν με τις φαντασιωσεις
Ότι πεις φίλος. Γούστα είναι αυτάΚωλαρου, λυσσάρα, Πουτανα, ναι είναι.
Μπαζολα είναι υποκειμενικό. Για εμένα που την έχω απολαύσει στα καλύτερα της, δεν είναι μπαζολα.
Ευχαριστώ για το νεαρέ γέρο... .Aμα τα θέλει ο Κώλος τους, συνέχισε το Θεάρεστον έργο σου, νεαρέ μου!
Και τη ψυχήκαι οι παντρεμένες εχουν ψυχή....
Πανέμορφος, κλασικός καθημερινός κωλος
Δεν μαε είπες όμως αν είναι δικιά σου παντρεμένη ή αλλουνουκαι οι παντρεμένες εχουν ψυχή....
η αλλουνού έχει πιο πολύ ψυχήΔεν μαε είπες όμως αν είναι δικιά σου παντρεμένη ή αλλουνου
Να πω πως είναι οι γυναίκα μουΧαλκιδική. πριν λίγα χρόνια
Το μικρό αλλά σφιχτό κωλαράκι από ένα κάτασπρο 32-χρονο Πολωνάκι που τραβιόμουν μέχρι πριν μερικούς μήνες στην Ολλανδία που ζω. Εδώ είναι από ένα τριήμερο που είχαμε παει Λουξεμβούργο, και απλά την πήδαγα απο το πρωί μέχρι το βράδυ (και η πρώτη φορά που μου έδωσε κώλο - ούτε και εγώ δεν ξέρω πως κατάφερα να μπω εκεί μέσα.. ).
Πολύ δυνατό!Βίντεο (με ήχο) από το Πολωνάκι , με ζουμ στο θεσπέσιο κωλαράκι της (νομίζω πως αναγνωρίζετε ότι είναι το ίδιο κωλαράκι με των φωτογραφιών παραπάνω). Ακόμα τότε δεν μου είχε δώσει το κωλοτρυπιδάκι της, αλλά ένα μήνα αργότερα το πήρα κανονικά και δεν χόρταινα ούτε εγώ αλλά ούτε και εκείνη.
Άρα εδώ δε μιλάμε για σολάριουμ , αλλά για ψωλάριουμΚαι οι τεράστιες κωλαρες έχουν δικαιώματα.
Στο σολαριουμ.. Ακόμα και εάν δεν πιάνει την κωλοχαραδρα σε βάθος .....
Και στο πισωκολλητο.. Ακόμα και εάν είναι γρήγορο και στα όρθια...
Παλιές ιστορίες...
Τα λόγια είναι περιττά... υπέροχη!!!
Εννοείται είναι Ψυχάρες οι παντρεμένες!και οι παντρεμένες εχουν ψυχή....
Ο Δημόκριτος μέσα στα τόσα μας άφησε παρακαταθήκη και το παρακάτω γνωμικό. Τόλμα πρήξιος αρχή, τύχη δε τέλεος κυρίη. –, Η τόλμη είναι η αρχή κάθε πράξης, όμως η τύχη καθορίζει το τέλος. Η τόλμη σου εμφανής. Η τύχη σου αντίστοιχα. Το τέλος μαγικό. Χαρά σ' εσένα και την τσαπερδόνα σου!!
Mια που αναφέρθηκαν οι παντρεμένες εδω πέρα, σας παρουσιάζω μια παντρεμένη εκπαιδευτικό, που πετάχτηκε στο κενό της από το σχολείο στο σπίτι της, για να πάρει το πρωτεινούχο πρωινό της. Πήρα ένα μικρό ρίσκο που πήγα σπίτι της. Τι λέτε, άξιζε;
Θέλω και άλλο υλικό φτιάξε με αν θες private
Mια που αναφέρθηκαν οι παντρεμένες εδω πέρα, σας παρουσιάζω μια παντρεμένη εκπαιδευτικό, που πετάχτηκε στο κενό της από το σχολείο στο σπίτι της, για να πάρει το πρωτεινούχο πρωινό της. Πήρα ένα μικρό ρίσκο που πήγα σπίτι της. Τι λέτε, άξιζε;
Βρε φίλε δεν είμαι τσοντοκάναλο. Δες πιο πίσω στο νήμα, όπως και στα άλλα νήματα με βυζιά, κώλους, ανοιχτά πόδια κλπ, έχω ποστάρει τη ζωή μου όλη.Θέλω και άλλο υλικό φτιάξε με αν θες private