giorgaras23
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2024
- Like
- 324
- Πόντοι
- 20
Ζουμερο κωλαρακι!!!!!!!!
Το χάλια είναι;Γιωργαρα καποιο λαθος κανεις, μαλλον δικος σου ειναι αυτος ο κωλος
μπερδεψες τις φωτογραφιες
Ζουμερο κωλαρακι!!!!!!!!
Το χάλια είναι;Γιωργαρα καποιο λαθος κανεις, μαλλον δικος σου ειναι αυτος ο κωλος
μπερδεψες τις φωτογραφιες
Για ασαλιωτο στην κωλαρα της είναι έτσι
όμορφος κώλος, μεγάλος και καλοσχηματισμένος... το διαφορετικο χρώμα εξαιτίας εσωρούχου που φορά στην φώτο?
Καλημερα και από εμάς καλέ μου φίλε Jeta3829 και καλό μήνα...Πόσο θα ήθελα να έβαζα τη γλώσσα μου εκεί και να έγλυφα μέχρι να πάθη κράμπα...Καλημέρα
Ναι ακριβωςόμορφος κώλος, μεγάλος και καλοσχηματισμένος... το διαφορετικο χρώμα εξαιτίας εσωρούχου που φορά στην φώτο?
Ψηλοκαπουλη...Την καλημέρα μου...
Και την δικιά μας καλέ μου φίλε PanthersG3 αλλά και στη υπέροχη καύλα σου με την κολάρα της..Την καλημέρα μου...
Πουυυ ??? ποοοτε???? πωωςςς ??? Να ερθω???? Χα χα χα χα χα ...Στον διάδρομο για το δωμάτιο
Δεν πρόλαβες.. χαχαΠουυυ ??? ποοοτε???? πωωςςς ??? Να ερθω???? Χα χα χα χα χα ...
Την άλλη φορά να μου πεις....Χα χα χα χαΔεν πρόλαβες.. χαχα
Η γυναίκα μ..το πρωί που ντυνόταν
Ωραίο κωλιΗ γυναίκα μ..το πρωί που ντυνόταν
Η καλή Πουτανα, ανοίγει κωλομαγουλα, έχει περιποιημένα νύχια και τον τρώει από πίσω στα όρθια...Πολύ σωστά.
Επίσης το παίρνει ασαλιωταΗ καλή Πουτανα, ανοίγει κωλομαγουλα, έχει περιποιημένα νύχια και τον τρώει από πίσω στα όρθια...
Πάνω σε δεκαποντα παπούτσια για να βοηθάει και στην γωνία εισόδου.
Και μπορεί να μην έχει γδυθει τελείως γιατί δεν έχει και πολύ χρόνο όταν είναι σκαστη από το σπίτι...
Γιωργαρα συνέχισεΤο χάλια είναι;
ΣωστόςΕπίσης το παίρνει ασαλιωτα
Ωραίος φίλε καυλιάρα η δικιά σουΗ καλή Πουτανα, ανοίγει κωλομαγουλα, έχει περιποιημένα νύχια και τον τρώει από πίσω στα όρθια...
Πάνω σε δεκαποντα παπούτσια για να βοηθάει και στην γωνία εισόδου.
Και μπορεί να μην έχει γδυθει τελείως γιατί δεν έχει και πολύ χρόνο όταν είναι σκαστη από το σπίτι...
Ονειρο!!!Την καλημέρα μου...