Πελοπίδας xxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2024
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Θέλω να γλείψω κωλοNα σχολας απο την δουλεια και να βλεπεις την κωλαρα της @verasub να τρεχει στο ψυγειο να σου ετοιμασει κατι να τσιμπησεις
Θέλω να γλείψω κωλοNα σχολας απο την δουλεια και να βλεπεις την κωλαρα της @verasub να τρεχει στο ψυγειο να σου ετοιμασει κατι να τσιμπησεις
Ναι, για τι άλλο;Τύπε, για τη γάτα μιλάς προφανώς.
ει ρε τύπε.Τέλοιο
Εδω εχει αφθονα κωλαρακια παικτη..Τι κάνετε ρε μάγκες εγώ όλο γκαβλες έχω χαρηκα
Εξαιρετική κωλοτρυπίδα
Πεντακάθαρη!Πως σας φαίνεται ;
Οχι,λειπει κατα τη διαρκεια της δουλειας μερικες φορες 2-3 ωρεςΣτο θάλαμο της ακτινογραφίας ξεκωλ......εεεε ξεκουράζεται η κυρία γιατρίνα;
Γενικα δεν ξερω, με εμενα ναιΑκαποτη γαμιέται η καυλιάρα?
Υπεροχο στησιμο, πολυ δυνατη ( και υποψιαζομαι πολυ δουλεμενη ) κωλαραΠαλιές καλές εποχές....
Μη το δενεις και κομπο για γιατρινες και νοσηλευτριες...Γιατροί/ίνες ακάποτα ποτέ!
Ισχύει. Τις βλέπω καθημερινά πως μιλάνε και τι λένε. ΤΡΕΛΑΜη το δενεις και κομπο για γιατρινες και νοσηλευτριες...
Δεν ειμαι απόλυτος, αλλά επειδή είχα κάτι γιατρίνες, έκφυλα όντα αλλά τα πάντα με καπότα.Μη το δενεις και κομπο για γιατρινες και νοσηλευτριες...
Δεν ειμαι απόλυτος, αλλά επειδή είχα κάτι γιατρίνες, έκφυλα όντα αλλά τα πάντα με καπότα.
Για ξεπάτωμα είναι40+ παντρεμένη γιατρίνα σε διάλειμμα από τη καθημερινή ρουτίνα
Πω πω αδερφέ τι κωλαρα είναι αυτή; Και ρωγάρα βλέπω...τον σκίζεις τον κωλο η δεν σου τον δίνει;Από αρχές καλοκαιριού
Όπλο
Πανέμορφο