gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Αυτό μάλιστα!!!!
Αυτό μάλιστα!!!!
Η σουφρα της το ξέρει, τι σφυροκοπημα τρώει η αφρατοκωλαρα της...Εχει λίγη κυτταρίτιδα αλλά δείχνει ωραιο σκαρί, ψηλοκάπουλο μουνί, βαρβάτο, εύγε!
Για σεμιναριο η σταση της
Πανεμορφη κωλαρα!!!!Με συγκινείτε ρε μπαγάσες για τα γλυκά και υποστηρικτικά σας σχόλια και μηνύματα.
Αισθάνομαι πως πρέπει να τιμήσω την ψήφο εμπιστοσύνης σας, και ωσάν νέος Καίσαρας να προσφέρω θεάματα στο ρωμαικο κοινο.
Η δικιά σου φαίνεται πολύ δυνατή τύπε μου!!! Δώσε μας μια καλή πόζα στα 4!!!Πανεμορφη κωλαρα!!!!
Πολύ καλό στήσιμο!
Το έγραψες και σε άλλο νήμα αυτό τύπε ταύρε!!!Κορυφή απλά . Είμαι bull 38 από Αθήνα συμπαρουσιαστος, άσε με να την γλείψω.
Κατσ'καλά θείο!!! Εσύ δεν είσαι συμπαρουσιαστοςΌπα όπα καλέ μου φίλε MaximousChris δεν θέλω τέτοια ..Πάρε νουμερακι ειμαι πριν από εσένα ,,προηγούμαι χα χα χα χα χα
Για πολύ ξέσκισμα η κυρία σου!
Η δικιά σου φαίνεται πολύ δυνατή τύπε μου!!! Δώσε μας μια καλή πόζα στα 4!!!
Για παρα πολυ!!!Για πολύ ξέσκισμα η κυρία σου!
Καλημερα καλέ μου φίλε gamawmethskaltses.. Ναι εχεις ένα μεγάλο δίκιο σε αυτό μπορεί να ειμαι θεός εεεεεε θείος αλλά εγώ ειμαι ευπαρουσίαστος ...Χα χα χα χαΚατσ'καλά θείο!!! Εσύ δεν είσαι συμπαρουσιαστος
Καλέ μου φίλε GRmilfGR αυτό που βλέπουν τα μάτια μου το ζητά η γλώσσα μου τα δάκτυλα μου και η πουτσα μου ...Υπέροχη η καύλα σου ...Καλά να περνάτε πάντα..
Και να γυριζει και οι ρωγες της να ειναι σηκωμενες τοση ωρα μπροστα στο ψυγειο!Nα σχολας απο την δουλεια και να βλεπεις την κωλαρα της @verasub να τρεχει στο ψυγειο να σου ετοιμασει κατι να τσιμπησεις
Ποιος γαμει το γαλα...Απ' την άλλη είναι το γάλα χαχζχα
Ποιος γαμει το γαλα...
Θα της δωσω αργοτερα τον πεοχυμο να καρδαμωσει
Να γυρίσει εκείνη, να σου δώσει το ΦΡΕΣΚΟ γάλα...Ποιος γαμει το γαλα...
Θα της δωσω αργοτερα τον πεοχυμο να καρδαμωσει