tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 9.518
- Πόντοι
- 10.413
Για πολύ σπέρμα ο κώλος της.
Ανεβασε εδω τπτ αλλο...γτ αν περιμενεις πελατακια δυσκολα...
Το αφηνω εδω.
Καλη συνεχεια.
Γνωστή φυσιογνωμία.Από τις πιο ωραίες mature μουναρες, βυζαρες και ΚΩΛΑΡΕΣ που έχω γευτεί.
Γυναικάρα.
Παλιά ιστορία, πρέπει να την είχα ανεβάσει σε thread που κόπηκε.
Ποιημα !!!Από τις πιο ωραίες mature μουναρες, βυζαρες και ΚΩΛΑΡΕΣ που έχω γευτεί.
Γυναικάρα.
Μαγεία
Πανέμορφο να το χαίρεσαι φίλε..Το λιθαρακι μου
Απιστευτος πατος!
Δεν κρατιέται το ίδιο καλά όπως τότε που για εμένα ήταν διαστημική, ψηλή, ψωλα, λυσσάρα ....Γνωστή φυσιογνωμία.
Την έχω ξαναδεί κάπου προφανώς από εσένα. Φαίνεται χορταστική γυναικάρα. Αλλά την αδικούν οι παλιές φωτο.
Κρατιέται έτσι ακόμα?
Και some moreΑπό τις πιο ωραίες mature μουναρες, βυζαρες και ΚΩΛΑΡΕΣ που έχω γευτεί.
Γυναικάρα.
Και some more
Με το απίθανο βυζι να φαίνεται μέσα από την δαντέλα.
ΚολασηΚαι some more
Και την υπερκωλαρα της ξαπλωμένη στο πλάι.
Ρε φίλε λίγα μέτρα από παλιό νάιλον και άλλα φτηνά υλικά και ομορφαίνουν όλα. Τρελένομαι για κάλτσες και δαντελωτά εσώρουχα!!!Και some more
Και την υπερκωλαρα της ξαπλωμένη στο πλάι.
Αυτό ακριβώς.Ρε φίλε λίγα μέτρα από παλιό νάιλον και άλλα φτηνά υλικά και ομορφαίνουν όλα. Τρελένομαι για κάλτσες και δαντελωτά εσώρουχα!!!
Κοντή με τουρλωτο κωλο.. αλλά ίσως και ο ευρυγώνιος δείχνει κάπως. Αλλά γενικά είναι έτσι όσο παράξενο αν δείχνει. Είναι θέα που δεν βαριέσαι εύκολαΑπιστευτος πατος!
Φιλε την εχεις να καθεται κανονικα? Μου κανουν εντυπωση οι αναλογιες της..
Μου αρεσει που στο υψος της μεσης τα κωλομερια παραμενουν σε ψηλο σημειο, λες και το εχεις κανει edit σε προγραμμα εικονας..
Ωραίος θέλανε λίγο κοκκίνισμα ακόμα....Μετα τα σκαμπιλακια