καλημέρες! αν έρθει στην Αθήνα η κοκκινομάλλα πύρκαυλος The Red Fox θα της κάνω πρόταση γάμου!
Katz Σπουδαίος Εγγρ. 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 501 Κριτικές 33 Like 3.460 Πόντοι 2.596 24 Αυγ 2020 #1 καλημέρες! αν έρθει στην Αθήνα η κοκκινομάλλα πύρκαυλος The Red Fox θα της κάνω πρόταση γάμου!
MALAPERDONIOS Ενεργό Μέλος Εγγρ. 29 Οκτ 2014 Μηνύματα 898 Like 1.548 Πόντοι 206 25 Αυγ 2020 #2 [quote author=Katz link= ]καλημέρες! αν έρθει στην Αθήνα η κοκκινομάλλα πύρκαυλος The Red Fox θα της κάνω πρόταση γάμου! [/quote] Γιατι μυστη μου? Κανει καλο παστιτσιο?
[quote author=Katz link= ]καλημέρες! αν έρθει στην Αθήνα η κοκκινομάλλα πύρκαυλος The Red Fox θα της κάνω πρόταση γάμου! [/quote] Γιατι μυστη μου? Κανει καλο παστιτσιο?
olympos66 Σεβαστός Εγγρ. 9 Μαρ 2009 Μηνύματα 275 Κριτικές 10 Like 221 Πόντοι 1.245 25 Αυγ 2020 #3 MALAPERDONIOS έγραψε: [quote author=Katz link= ]καλημέρες! αν έρθει στην Αθήνα η κοκκινομάλλα πύρκαυλος The Red Fox θα της κάνω πρόταση γάμου! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γιατι μυστη μου? Κανει καλο παστιτσιο? [/quote]
MALAPERDONIOS έγραψε: [quote author=Katz link= ]καλημέρες! αν έρθει στην Αθήνα η κοκκινομάλλα πύρκαυλος The Red Fox θα της κάνω πρόταση γάμου! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γιατι μυστη μου? Κανει καλο παστιτσιο? [/quote]
Μπαρμπαπήδουλας Τιμημένος Εγγρ. 10 Ιαν 2011 Μηνύματα 18.637 Κριτικές 78 Like 8.405 Πόντοι 2.786 27 Αυγ 2020 #4 Το βίντεο δεν παίζει πλέον. Πάντως μεγάλη δήλωση αυτή... νομίζεις ότι μετά από 2-3-4 χρόνια δεν θα σου ΕΣΠΑΓΕ τον ΜΠΟΥΤΣΟ κάθε μέρα?
Το βίντεο δεν παίζει πλέον. Πάντως μεγάλη δήλωση αυτή... νομίζεις ότι μετά από 2-3-4 χρόνια δεν θα σου ΕΣΠΑΓΕ τον ΜΠΟΥΤΣΟ κάθε μέρα?
OP OP Katz Σπουδαίος Εγγρ. 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 501 Κριτικές 33 Like 3.460 Πόντοι 2.596 27 Αυγ 2020 #5 πότε δεν ξέρεις, ίσως καλό πιροσκί χαχαχα εντάξει τρόπος του λέγην - μου έχει μείνει άχτι που δεν έχω πάει με κοκκινομάλλα βέρα MALAPERDONIOS έγραψε: [quote author=Katz link= ]καλημέρες! αν έρθει στην Αθήνα η κοκκινομάλλα πύρκαυλος The Red Fox θα της κάνω πρόταση γάμου! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γιατι μυστη μου? Κανει καλο παστιτσιο? [/quote]
πότε δεν ξέρεις, ίσως καλό πιροσκί χαχαχα εντάξει τρόπος του λέγην - μου έχει μείνει άχτι που δεν έχω πάει με κοκκινομάλλα βέρα MALAPERDONIOS έγραψε: [quote author=Katz link= ]καλημέρες! αν έρθει στην Αθήνα η κοκκινομάλλα πύρκαυλος The Red Fox θα της κάνω πρόταση γάμου! Κλικ για ολόκληρη προβολή... Γιατι μυστη μου? Κανει καλο παστιτσιο? [/quote]
OP OP Katz Σπουδαίος Εγγρ. 30 Οκτ 2017 Μηνύματα 501 Κριτικές 33 Like 3.460 Πόντοι 2.596 27 Αυγ 2020 #6 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και ισχύει για την οποιαδήποτε! εδώ με τον εαυτό μας και σπαζόμαστε με την πάρτη μας υπερβολή η πρόταση γάμου, αλλά άνετα την πήδαγα με όρεξη και φαντασία! Μπαρμπαπήδουλας έγραψε: Το βίντεο δεν παίζει πλέον. Πάντως μεγάλη δήλωση αυτή... νομίζεις ότι μετά από 2-3-4 χρόνια δεν θα σου ΕΣΠΑΓΕ τον ΜΠΟΥΤΣΟ κάθε μέρα? Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο και ισχύει για την οποιαδήποτε! εδώ με τον εαυτό μας και σπαζόμαστε με την πάρτη μας υπερβολή η πρόταση γάμου, αλλά άνετα την πήδαγα με όρεξη και φαντασία! Μπαρμπαπήδουλας έγραψε: Το βίντεο δεν παίζει πλέον. Πάντως μεγάλη δήλωση αυτή... νομίζεις ότι μετά από 2-3-4 χρόνια δεν θα σου ΕΣΠΑΓΕ τον ΜΠΟΥΤΣΟ κάθε μέρα? Κλικ για ολόκληρη προβολή...