lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
παιδιά προσφατα ανακάληψα κοκκινα εξανθηματα στην βαλανο του πεους... απο τί μπορεί να είναι...?
παιδιά προσφατα ανακάληψα κοκκινα εξανθηματα στην βαλανο του πεους... απο τί μπορεί να είναι...?
και εδω βρηκες να ρωτησεις?κατευθειαν σε δερματολογο,σοβαρο η οχι εκει θα παρεις απαντηση και θεραπεια αν χρειαζετες!με την υγεια δεν παιζουν ειδικα αν εισαι νεος γιατι αυτο που δεν δινεις σημασια θα σε ακολουθει συνεχεια!!!παιδιά προσφατα ανακάληψα κοκκινα εξανθηματα στην βαλανο του πεους... απο τί μπορεί να είναι...?
δύο μέρες το έχω ... τσούκσιμο όχι δέν θα το έλεγα όταν κατουράω όλα καλά ...
είναι επικύνδηνο???
καλα δεν εχει ξαναπαιξει αυτο το θεμα τυπε μου?παιδιά προσφατα ανακάληψα κοκκινα εξανθηματα στην βαλανο του πεους... απο τί μπορεί να είναι...?
τυπε οι ουρολοιμωξεις πονανε γαμησετα,ασε που κανεις και πυρετομπορεί να είναι ουρολοίμωξη ή καμία e.coli ή χλαμύδια..δεν είναι κάτι το σοβαρό αρκεί να πας σε ένα γιατρό να σε δει και μέχρι να πας και να σου χορηγήσει φάρμακα μην έχεις σεξουαλικές επαφές..
τυπε οι ουρολοιμωξεις πονανε γαμησετα,ασε που κανεις και πυρετο
ο παμμεγιστος θα εχει κανα ερεθισμο απτην καποτα
καλα δεν εχει ξαναπαιξει αυτο το θεμα τυπε μου?
πιάστου τον ρε, πώς θα βγάλεις διάγνωση χωρίς αφή;όταν ουρείς νιώθεις τσούξιμο?
πόσες μέρες το έχεις?
κατουράς πιο συχνά απ'ότι παλιότερα?
Ανεμοβλογιά, της πούτσας θα΄ναι,.....
ΧΑΧΑΧΑ μεγαλε οπως καταλαβαινεις μετα τη διαγνωση αρχιζει το ροκΕγω νομιζω οτι ειναι σηψη πεους που ξεκινα με αναφυλαξια...
πιάστου τον ρε, πώς θα βγάλεις διάγνωση χωρίς αφή;