Νέα

Κοίμησις Χριστόδουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια τα συναισθήματα σας από την είδηση θανάτου του Χριστόδουλου

• Λύπη

Ψήφοι: 3 50,0%
  • Συντριβή

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Απλή Στενοχώρια

• Αδιαφορία

Ψήφοι: 2 33,3%
  • Χαρά

• Ευτυχία

Ψήφοι: 1 16,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εγω γουσταρω τις ρωσιδες και τις τσεχες που μολις ειδαν τα σκουρα την κοπανησαν και γιναν πουτανες να πιασουν την καλη. εμεις οι μαλακες οι ελληνες οτι και να μας κανουν εδω θα μεινουμε κ θα ειμαστε μια ζωη υπαλληλοι με 600-900€ να μας γαμανε στην δουλεια κ το κεφαλι κατω. το παιζουμε και αφεντικα με τους αλβανους αλλα την πουτσα εμεις την τρωμε παντα. αντε να πατε οσοι μπορειται στην κηδεια αυριο οταν εμεις θα δουλευουμε και προσκυνηστε αυτους που σας κλεβαν τα λεφτα ,δεν κανανε τιποτα για τον τοπο και δεν βοηθησανε κανεναν φτωχο παρα τον πλουτο τους..και που ειστε..αφηστε και τα ψιλα στο πανερι να τα παρει ο παπας φευγοντας.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Από την τελευταία φορά που έχω να μπω, έχουν γραφτεί πάρα πολλά, έχουν γίνει πολλές (ανούσιες) αντιπαραθέσεις "τσαμπουκά" μεταξύ μελών (τι γίνεται με σας ρε fethry kai psaxnw? Θα ηρεμήσετε καθόλου?)
Ιπτάμενος και latex: Τα ίδια. Δε μπορείτε να κρατήσετε ένα επίπεδο ρε σεις?

Επομένως δε μπορώ να απαντήσω σε όλα ένα προς ένα. Είναι πάρα πολλά.
Μερικά γενικά όμως:

Αυτή η καραμέλα του χωρισμού εκκλησίας από το κράτος που όλοι την πιπιλίζουν (και πολιτικοί, ΚΑΙ παπάδες), ποιος επί τέλους θα εξηγήσει τι σημαίνει? Μπορεί ας πούμε να σημαίνει ότι ο κιλλίβαντας που θα κουβαλήσει αύριο το σεπτό σκήνωμα θα ΝΟΙΚΑΣΤΕΙ από το κράτος (και θα πληρωθεί κάποιο αντίτιμο)?
Ας πούμε εγώ (και) αυτό εννοώ με τον όρο.
Ο καθένας που τον χρησιμοποιεί θα πρέπει να ερμηνεύει και τι εννοεί.

Str81977,
[size=9pt]Εκτός αν εννοείς την ανεξιθρησκεία ως το δικαίωμα της αλ κάιντα να ανοίξει παράρτημα στην ελλάδα και τους μουσουλμάνους να κάνουν κλειτοριδεκτομές και να πετροβολούν τις μοιχαλίδες...[/size]
Η κλειτο-πως.την.είπες-τομή και το πετροβόλημα είναι παράνομα σε αυτή τη χώρα.
Παρά τούτο, αν εγώ κλειστώ στο σπίτι με τη γυναίκα μου και της την κόψω, δεν θα διωχθώ, εκτός κι αν με καταγγείλει.
Το ίδιο θα ισχύει και με αυτούς.
Το ότι κάποιοι άλλοι λαοί έχουν έθιμα άλλα από τα δικά μας (που εμείς θεωρούμε βάρβαρα), και το ότι οι λαοί αυτοί έχουν σαν επικρατούσα τη θρησκεία που μερικοί έχουν και εδώ, δε σημαίνει ότι θα ασπαστούμε τα έθιμά τους, ούτε όμως και αποτελεί λόγο να τους απαγορέψουμε να κάνουν ναό.

Cretan335
[size=9pt]ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υποχρεώμενοι να το δεχτούμε και καλά κάνει η εκκλησία που φέρνει αντιρρήσεις.[/size]
Κάνεις λάθος Κρητικέ.
Η εκκλησία ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ να έχει αντιρρήσεις.

Fethry προς Sonyp900:
[size=9pt]σε κερνάω όποιο ct γουστάρεις![/size]
Δε γίνονται στο site μας αυτά, fethry. Και μάλιστα προς αξιωματούχο. Έτσι ξεκίνησε και ο Θέμος, και του βρήκαν 5 εκ στο λογαριασμό του. Τι θες δηλαδή, να το καταντήσουμε Siemens το site?

Εnforcer
[size=9pt]Κατ'αρχας θα ήθελα να σχολιάσω αρνητικά ορισμένες ακραίες εκφράσεις που γράφτηκαν εδω μεσα για ένα νεκρό άνθρωπο. Πέστε με μαλάκα, πέστε με οπισθοδρομικό, εμενα δε μου αρέσε αυτό και το λέω.[/size]
Αυτό το παραμύθι (πέθανε, άρα δεν είναι σωστό να τον κρίνουμε, πέθανε, άρα δεν είναι σωστό να τον κακολογούμε), που το έχω ακούσει και σε πολλές ΔΗΜΟΣΙΕΣ συζητήσεις, δε με βρίσκει σύμφωνο.
Κατ αρχήν οι αντιρρήσεις διατυπώνονται ΜΟΝΟ για τις αρνητικές κρίσεις.
Στα λιβανιστήρια, κανείς δε διαμαρτυρήθηκε.
Κατά δεύτερον, είναι και ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ κατοχυρωμένο να γίνονται κρίσεις και μετά θάνατον. Έτσι δίνονται και τα ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ παράσημα.
Γιατί δηλαδή παράσημα μπορούν να δίνονται, και μούτζες όχι?

Ναι, αυτή η ιστορία με το "σαν αρχηγός κράτους" και μένα σα βγαλμένη από το "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών" μου ακούγεται...

Αυτά τα ολίγα για τώρα...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.969
Πόντοι
42.697
Κατά δεύτερον, είναι και ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ κατοχυρωμένο να γίνονται κρίσεις και μετά θάνατον. Έτσι δίνονται και τα ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ παράσημα.
Γιατί δηλαδή παράσημα μπορούν να δίνονται, και μούτζες όχι?

και οι μούτζες παράσημα είναι.
Τα λεγόμενα "παράσημα της ανοιχτής παλάμης"

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
DIKY οι δασκαλοι που αυριο δεν δουλευουν και θα πανε προφανως στην κηδεια του Μακαριστου ετοιμαζονται για το Μαρτιο / ακου θελουν ο πρωτος μισθος να ειναι 1400 Ευρω !!!!! / γιατι ρε παιδια οποτε βλεπω δασκαλο μπροστα μου θελω να του γαμησω την κωλοτρυπιδα και ολο του το σοϊ ....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Για το θέμα του χωρισμού της εκκλησίας απο το κράτος.
Αλλά και τα παρελκόμενα: το να συνεχίζουμε π.χ. να έχουμε Υπουργείο Παιδείας ΚΑΙΘρησκευμάτων.
Έτσι, για να ξεκινήσουμε απο κάπου.

Μιας κι έχεις κολλήσει με αυτό το θέμα, εγώ λέω να γίνει ο χωρισμός. Καλύτερα, όμως, μιας και πρόκειται για σοβαρό ζήτημα, να γίνει ένα δημοψήφισμα επ' αυτού, κι ό,τι πει ο λαός.
Τώρα για το αν πρέπει να υπάρχει Υπουργείο Θρησκευμάτων, καθαρά τυπικό θέμα μου φαίνεται. Από τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη να ρυθμίζονται θρησκευτικά θέματα, πρέπει να υπάρχει και μια Αρχή που θα ασχολείται με αυτά. Αν αυτή είναι ένα υπουργείο, ένα υφυπουργείο ή μία υπηρεσία ενός υπουργείου ή υφυπουργείου, ασήμαντη διαφορά έχει για μένα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργειο Παιδειας και Θρησκευματων = πιο αστειο και αχρηστο Υπουργειο δεν υπαρχει - εντελως μαλακια / παρακαλω οπως καταχωρηθει στις λιστες για μπουρδελα .....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
DIKY οι δασκαλοι που αυριο δεν δουλευουν και θα πανε προφανως στην κηδεια του Μακαριστου ετοιμαζονται για το Μαρτιο / ακου θελουν ο πρωτος μισθος να ειναι 1400 Ευρω !!!!! / γιατι ρε παιδια οποτε βλεπω δασκαλο μπροστα μου θελω να του γαμησω την κωλοτρυπιδα και ολο του το σοϊ ....

Αν θελήσεις να του γαμήσεις και το σπίτι, ξεκίνα από το βόθρο και συνέχισε με το WC.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν θελήσεις να του γαμήσεις και το σπίτι, ξεκίνα από το βόθρο και συνέχισε με το WC.
Οταν έχεις δασκάλους σαν τον georgebest και μινίστρους σαν τον Υπουργό, μετά απορείς γιατί το παιδί σου γίνεται Una persona non grata.  :idiot: :idiot:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Υπουργειο Παιδειας και Θρησκευματων = πιο αστειο και αχρηστο Υπουργειο δεν υπαρχει - εντελως μαλακια / παρακαλω οπως καταχωρηθει στις λιστες για μπουρδελα .....

με φωναξε κανεις?
ρε αντε γαμηθειτε που το υπουργειο παιδειας κ θρησκευματων ειναι αχρηστο. τουλαχιστον εμεις λειτουργουμε υπογειως και εντεχνως χωρις να μας παιρνει ειδηση κανεις,διοργανωνουμε και εκπαιδευτικες εκδρομες στην ταιλανδη. δεν ειμαστε υπουργοι κωλομπαρων ετσι φορα παρτιδα. τι εργο εχεις να παρουσιασεις εσυ βρε αχρηστε υπουργε, ειδες τα χαλια σου στην κορινθο ,μιλας κ απο πανω?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με φωναξε κανεις?
ρε αντε γαμηθειτε που το υπουργειο παιδειας κ θρησκευματων ειναι αχρηστο. τουλαχιστον εμεις λειτουργουμε υπογειως και εντεχνως χωρις να μας παιρνει ειδηση κανεις,διοργανωνουμε και εκπαιδευτικες εκδρομες στην ταιλανδη. δεν ειμαστε υπουργοι κωλομπαρων ετσι φορα παρτιδα. τι εργο εχεις να παρουσιασεις εσυ βρε αχρηστε υπουργε, ειδες τα χαλια σου στην κορινθο ,μιλας κ απο πανω?
ρε κοίτα να δεις που οι πιγκουίνοι βγάζουν γλώσσα στην εξουσία  :boobies: :boobies:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Respect στον DIKY .....

Οσο για σενα persona θα το φας το καφασι στο κεφαλι και θα ποναει ....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε υπουργε φρονιμα για την κοιμηση του μακαριτη μιλαμε εσυ πας να μας κοιμησεις ολους να ουμε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μιας κι έχεις κολλήσει με αυτό το θέμα, εγώ λέω να γίνει ο χωρισμός. Καλύτερα, όμως, μιας και πρόκειται για σοβαρό ζήτημα, να γίνει ένα δημοψήφισμα επ' αυτού, κι ό,τι πει ο λαός.
Τώρα για το αν πρέπει να υπάρχει Υπουργείο Θρησκευμάτων, καθαρά τυπικό θέμα μου φαίνεται. Από τη στιγμή που υπάρχει ανάγκη να ρυθμίζονται θρησκευτικά θέματα, πρέπει να υπάρχει και μια Αρχή που θα ασχολείται με αυτά. Αν αυτή είναι ένα υπουργείο, ένα υφυπουργείο ή μία υπηρεσία ενός υπουργείου ή υφυπουργείου, ασήμαντη διαφορά έχει για μένα.
Συνεχίζουμε λοιπόν.
Τι εννοείς "να ρυθμίζονται θρησκευτικά θέματα";

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το δικό σου το μήνυμα περί γαμησιού ρε diky πού πήγε?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Οταν έχεις δασκάλους σαν τον georgebest και μινίστρους σαν τον Υπουργό, μετά απορείς γιατί το παιδί σου γίνεται Una persona non grata.  :idiot: :idiot:

Άστα. Έχουν ξεφύγει τα κωλόπαιδα και δεν συμμαζεύονται πλέον.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σταύρο αν θυμάμαι καλά όλες οι θρησκείες/αιρέσεις κλπ κλπ πρέπει να περάσουν απο την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να υποβάλλουν τα "διαπιστευτήρια" τους. Οπότε μπορούμε να την παρομοιάσουμε ως την πρώτη γραμμή "άμυνας".

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Το δικό σου το μήνυμα περί γαμησιού ρε diky πού πήγε?

διαμαρτυρωμαι εντονως και διαρρηγνυω τα ιματια μου για την εξαφανιση του post Που στηλιτευει και ψεγει τας συγχρονας κοινωνικας αδικιας που μαστιζουν τον τοπο.. :tickedoff: αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom