Νέα

Κλοπές στα καταστήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Με αφορμή ενα περιστατικό που είδα σήμερα στην Αθήνα-πιάσανε κάποια επ'αυτοφώρω να κλέβει ρούχα από ενα μαγαζί-ήθελα να ρωτήσω στο φορούμ....Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?έχετε δει ανάλογη φάση?Πάντως την τύπισσα-που δεν ήταν γύφτισσα- την μπουζουριάσανε οι ασφαλίτες του μαγαζιού σε ένα γραφείο και μετά δεν είδα τι έγινε..Πού έχουμε φτάσει και τι θα δούμε ακόμα....

Επισκέπτης
ελα ρε ναυαρχε..
μας δουλευεις???
τα σουπερ μαρκετ εχουν ετησιες απωλειες λογω κλοπων,της ταξης του 2% του τζιρου τους..
ξερεις σε τι αστρονομικο νουμερο μεταφραζεται αυτο???
ελεος..
κανετε λες & ζειτε σε αλλο πλανητη..

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Με αφορμή ενα περιστατικό που είδα σήμερα στην Αθήνα-πιάσανε κάποια επ'αυτοφώρω να κλέβει ρούχα από ενα μαγαζί-ήθελα να ρωτήσω στο φορούμ....Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο?έχετε δει ανάλογη φάση?Πάντως την τύπισσα-που δεν ήταν γύφτισσα- την μπουζουριάσανε οι ασφαλίτες του μαγαζιού σε ένα γραφείο και μετά δεν είδα τι έγινε..Πού έχουμε φτάσει και τι θα δούμε ακόμα....

ακομα θα ρουφαει τις πουτσες των σεκιουριταδων η κυρια :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ελα ρε ναυαρχε..
μας δουλευεις???
τα σουπερ μαρκετ εχουν ετησιες απωλειες λογω κλοπων,της ταξης του 2% του τζιρου τους..
ξερεις σε τι αστρονομικο νουμερο μεταφραζεται αυτο???
ελεος..
κανετε λες & ζειτε σε αλλο πλανητη..
Ρε φίλε δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο μπροστα στα μάτια μου.Φαντάζει αδιανόητο να σουφρώνεις εν ψυχρώ και να την κάνεις...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Ρε φίλε δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο μπροστα στα μάτια μου.Φαντάζει αδιανόητο να σουφρώνεις εν ψυχρώ και να την κάνεις...

για βγες μια βολτα βραδι στην αθηνα και τοτε ελα να μας πεις τι φανταζει αδιανοητο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για μένα αδιανόητο είναι να καρπαζώνει και να σπρώχνει οριόμενη "σκατόπουστρα,καριόλη κλπ",υπεύθηνη των Carrfour μπροστά στα μάτια μου ένα τζάνκι που βούτηξε ένα μπουκάλι με ποτό.Ίσα μωρή χαμούρα,έπεσε έξω το μαγαζί που μοσχοπουλάει μετρητοίς και πληρώνει με 12μηνες επιταγές(+bonus τοποθέτησης.+ Καρτέλ τιμών)

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
καθημερινο φαινομενο ειναι αυτο, αντε να τσορνεψεις κανα μικρο αντικειμενο παει και ερχεται αλλα η αλλη ολοκληρο ρουχο; που θα το βαλεις στον πατο σου; μια φορα πριν χρονια ενας γυφτακος εβαλε το χερι του στην κωλοτσεπη και τον πηρα πρεφα του λεω εχει εχω τα ψιλα ελα τωρα να σου δειξω το χοντρο αλλα ηταν πιτσιρικος και τον εδιωξα

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230

καλά που ζεις ρε φίλε;; ... εννοείται ότι συμβαίνει και εννοείται ότι τώρα με την οικονομική κρίση θα γίνεται περισσότερο .... αυτό που δεν φαντάζεσαι επίσης υποθέτω είναι ότι υπάρχουν και άνθρωποι που το κάνουν από hobby με μικροπράγματα .... πριν από 7-8 χρόνια μπαίνω στο σπίτι του καλύτερού μου φίλου και βλέπω μια πινακίδα που την είχε σουφρώσει από το πανεπιστήμιο που φοιτούσε και έλεγε "to the toilet"

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για μένα αδιανόητο είναι να καρπαζώνει και να σπρώχνει οριόμενη "σκατόπουστρα,καριόλη κλπ",υπεύθηνη των Carrfour μπροστά στα μάτια μου ένα τζάνκι που βούτηξε ένα μπουκάλι με ποτό.Ίσα μωρή χαμούρα,έπεσε έξω το μαγαζί που μοσχοπουλάει μετρητοίς και πληρώνει με 12μηνες επιταγές(+bonus τοποθέτησης.+ Καρτέλ τιμών)

:S
την πουτανα γαμω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
βλέπω μια πινακίδα που την είχε σουφρώσει από το πανεπιστήμιο που φοιτούσε και έλεγε "to the toilet"
Πιθανότατα ήταν πριν τοποθετημένη στην είσοδο του ιδρύματος  :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επρεπε να βγαλει κανα μαχαιρι το πρεζονι να την κανει κοντοσουβλι την πουτανα,να δω αν θα ξανακανε το ραμπο
για την τσεπη του αφεντικου...καργιολα...

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΠΑΝΤΩΣ να ξερετε οτι στα μεγαλα καταστηματα εκτοσ απο καμερεσ η ασφαλεια του μαγαζιου το παιζει και καλα πελατησ , και το 8 τουσ γυρνανε σφουρα σε ολο το μαγαζι ;)

Επισκέπτης
δεν σε καταλαβαινω..
περιμενες να συμβει μπροστα στα ματια σου για να σοκαριστεις???
σαν παλιογρια κανεις..
τσ,τσ,τσ που παει η κοινωνια παιδια μου & ετσι..
το πρωι πηγα στο ολα της γειτονιας μου να αγορασω τσιγαρα..
ενας 15χρονος βουτηξε ενα αναψυκτικο την εκανε πετωντας..
η ουκρανα μουναρα υπαλληλος αρχισε να τα χωνει στην απουσα μαννα του για να πει τον πονο της & αυτη..
που ειναι δικηγορος & ολο μας πρηζει με τα ρατσιστικα της να φυγουν οι ξενοι ενω ο γιος της σχεδον καθε ημερα κλεβει απο το μαγαζι κλπ..
απλη καθημερινοτητα..
που να σε παω απο μεταξι δηλαδη να δεις τους πρεζακηδες..
ασεμε ρε παιχτη..
παλι εχασες στο καζινο???
Υ.Γ το ποσοστο των κλεπτομανων ειναι & αυτο τεραστιο..ανθρωποι που δεν εχουν οικονομικο προβλημα,απλα κλεβουν για να παρουν την δοση αδρεναλινης που χρειαζονται..τζανκια κανονικα..αυτοι ειναι ομως αρρωστοι ενω οι μη εχοντες ειναι κλεφτες & πανε φυλακη..
φαρισαϊσμος..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
επρεπε να βγαλει κανα μαχαιρι το πρεζονι να την κανει κοντοσουβλι την πουτανα,να δω αν θα ξανακανε το ραμπο
για την τσεπη του αφεντικου...καργιολα...
η γενιά των 700 ευρώ vs πρεζάκια.Α ρε καριόληδες τα καταφέρατε γαμώ το σπίτι σας.Να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο για να τον φάμε.

Επισκέπτης
Αυτο δεν μπορω να καταλαβω ρε πουστη...να ταν δικο της το μαγαζι να πω νταξ αγανακτησε. Που τον βρισκουν τοσο ζηλο , για ξενα λεφτα δεν μπορω να καταλαβω. Φοβηθηκε μην  δε βγει υπαλληλος του μηνα ο πουτανος? :headbang: :headbang:

Και για να μην ξεχνιομαστε
[size=30pt]ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size] :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :kissass: :kissass: :kissass: :2on1: :2on1: :2on1:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
στο ολα της γειτονιας μου! χαχαχαχαχαχα
:2funny:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο δεν μπορω να καταλαβω ρε πουστη...να ταν δικο της το μαγαζι να πω νταξ αγανακτησε. Που τον βρισκουν τοσο ζηλο , για ξενα λεφτα δεν μπορω να καταλαβω. Φοβηθηκε μην βγει υπαλληλος του μηνα ο πουτανος? :headbang: :headbang:

Και για να μην ξεχνιομαστε
[size=30pt]ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size] :knockinb: :knockinb: :knockinb: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :kissass: :kissass: :kissass: :2on1: :2on1: :2on1:
οχι ρε και αυτοι παρακολουθουνται απο αλλουσ το πιασεσ ;)

Επισκέπτης
κατ αρχας δεν εχει κανενα δικαιωμα να ασκησει την οποιαδηποτε βια ακομη & στην περιπτωση που ο κλεφτης προσπαθησει να διαφυγει..
παντως η καρφουρ σιγουρα δεν ευθυνεται & σιγουρα ειναι αντιθετη με αυτη την εικονα που εισεπραξαν οι αυτοπτες πελατες της γιατι οπως καλα ξερεις ξοδευει μυρια για διαφημιση..
ολοι συνεργαζονται με εταιρειες σεκιουριτυ..
δεν τους συμφερει να απασχολουν οι ιδιοι τετοιου ειδους υπαλληλους οταν βρισκουν στην αγορα με πολυ μικροτερο κοστος..

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
οτι πουλανε τα μαγαζια ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ!!!!! σε 5,6 μηνες θα πληρωνουν στα ταμεια ΜΟΝΟ οι μεταναστες.....θα φοβουνται την απελαση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom