Νέα

Κλήση για μετεκπαίδευση στο στρατό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanni845
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
330
Πόντοι
26
πίκρα ρε. αύγουστο σε νησί και δεν είδαμε θάλασσα. στρατόπεδο χωρίς ζεστό νερό. αμετάθετος κλπ κλπ. οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου.  :grin: :grin:

Χαχαχα με το κλασσικό μάυρισμα φαντάζομαι το φανταρίστικο.Πλάκα πλάκα μαυτή τη φάση 6 και χρόνια πέρασαν απο τότε αλλά μου θύμησε πολλά.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Χαχαχα με το κλασσικό μάυρισμα φαντάζομαι το φανταρίστικο.Πλάκα πλάκα μαυτή τη φάση 6 και χρόνια πέρασαν απο τότε αλλά μου θύμησε πολλά.

εννοείται τύπε! χαχαχαχα

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Γεια σας μάγκες.Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Μου ήρθε σήμερα χαρτί για μετεκπαίδευση στο στρατό.Είναι στη μονάδα που υπηρέτησα και είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.10 λεπτά με το αμάξι.Επειδή δε γουστάρω τις φάσεις αυτές όχι ότι είμαι φλούφλης κάθε άλλο δεν είμουν απο αυτούς που υπηρέτησαν και κλαιγόντουσαν όλη την ώρα,μπορώ με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσω?Η θα βρώ το μπελά μου?Είναι στις 23 του μηνός με 29.Μου είπανε ότι τη γλυτώνω μόνο με χαρτί γιατρού από κρατικό νοσοκομείο κι αυτό αν είναι γνωστός.Αν δεν είναι με τίποτα.Γενικά τι φάση είναι?Κοιμάσαι μέσα?

μια χαρα διακοπες ειναι , να πας ανεπιφυλακτα!

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.047
Πόντοι
2.696
Γεια σας μάγκες.Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Μου ήρθε σήμερα χαρτί για μετεκπαίδευση στο στρατό.Είναι στη μονάδα που υπηρέτησα και είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.10 λεπτά με το αμάξι.Επειδή δε γουστάρω τις φάσεις αυτές όχι ότι είμαι φλούφλης κάθε άλλο δεν είμουν απο αυτούς που υπηρέτησαν και κλαιγόντουσαν όλη την ώρα,μπορώ με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσω?Η θα βρώ το μπελά μου?Είναι στις 23 του μηνός με 29.Μου είπανε ότι τη γλυτώνω μόνο με χαρτί γιατρού από κρατικό νοσοκομείο κι αυτό αν είναι γνωστός.Αν δεν είναι με τίποτα.Γενικά τι φάση είναι?Κοιμάσαι μέσα?

Αν είσαι υπάλληλος να ξέρεις ότι για όσες ημέρες θα λείπεις από τη δουλειά σου,πληρώνεσαι κανονικά,παίρνεις ένσημα και δεν μπορεί να σε απολύσει ο εργοδότης.Στη θεωρία βεβαίως,διότι στην πράξη η εργατική νομοθεσία έχει καταργηθεί...Δυστυχώς.

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
330
Πόντοι
26
...και δεν θα στερηθεις και το παστιτσιο της μαμας τυπε... ποιος την χαρη σου...

Δεν είμαι του παστίτσιου της μαμάς ρε τύπε τη βγάζω και με τυρόπιτα άμα λάχει.Τι να πω αφού λέει διακοπές ο άλλος.  :2funny:

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
330
Πόντοι
26
Αν είσαι υπάλληλος να ξέρεις ότι για όσες ημέρες θα λείπεις από τη δουλειά σου,πληρώνεσαι κανονικά,παίρνεις ένσημα και δεν μπορεί να σε απολύσει ο εργοδότης.Στη θεωρία βεβαίως,διότι στην πράξη η εργατική νομοθεσία έχει καταργηθεί...Δυστυχώς.

Η δουλειά που έχω είναι στο όνομα μου οπότε δεν υπάρχει θέμα.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.420
Πόντοι
6.955

Μάστορα είναι ανεπανάληπτη εμπειρία η μετεκπαίδευση και ψάχνεις τρόπο να την αποφύγεις?  Μακάρι να πήγαινα
εγω στην θέση σου.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.818
Πόντοι
1.756
οποτε... αντε και καλος πολιτης τυπε..να μας προσεχεις...και παντα αγρυπνος...
με την καταλληλη μουσικη υποκρουση φυσικα...

bangelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
4
Πόντοι
0
Οταν ημουν στρατο και ειχαν ερθει επιστρατοι για σκηνακια τους πηγανε
δεν θα σε παρουν πισω για να εισαι στον θαλαμο μεσα και και να κανεις σκοπιες
ολες τις μερες σε σκηνες ηταν εκει μενανε

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
330
Πόντοι
26
Οταν ημουν στρατο και ειχαν ερθει επιστρατοι για σκηνακια τους πηγανε
δεν θα σε παρουν πισω για να εισαι στον θαλαμο μεσα και και να κανεις σκοπιες
ολες τις μερες σε σκηνες ηταν εκει μενανε

Νομίζω παίζει αυτό δεν είναι πάντα στάνταρ.Εγώ όταν ήμουν φαντάρος έβλεπα επίστρατους να φεύγουν κάθε μέρα μεσημεράκι προς απόγευμα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ελα  ρε για  6 ημερεs.........Πλακα  εχει

aegean37

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
0
φιλε η εκπεδευση ειναι πρωινη και θα κανετε και μια βραδινη βολη. και δεν κοιμαστε μεσα εκτος αν σας πανε σκοινακια αλλα σπανια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom