sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 48.986
- Πόντοι
- 26.141
den ehw ellinikaγιατί γράφεις greeklish;
den ehw ellinikaγιατί γράφεις greeklish;
οτι γινεται και στην κανονικη θητεια, σου πρηζουν τα αρχιδια μεχρι να στα κλασουν
οτι γινεται και στην κανονικη θητεια, σου πρηζουν τα αρχιδια μεχρι να στα κλασουν
kanonika o doiikitis prepei na steilei entalma sto eisagelea alla sinithws den to kanounστη κανονική θητεία αν δεν πας έχεις κυρώσεις μαν. ήταν καλή ερώτηση, ας μας πει κάποιος αν ξέρει τι γίνεσαι σε περιπτώσεις που σε καλέσουν για μετεκπαίδευση και δεν πας.
Γεια σας μάγκες.Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Μου ήρθε σήμερα χαρτί για μετεκπαίδευση στο στρατό.Είναι στη μονάδα που υπηρέτησα και είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.10 λεπτά με το αμάξι.Επειδή δε γουστάρω τις φάσεις αυτές όχι ότι είμαι φλούφλης κάθε άλλο δεν είμουν απο αυτούς που υπηρέτησαν και κλαιγόντουσαν όλη την ώρα,μπορώ με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσω?Η θα βρώ το μπελά μου?Είναι στις 23 του μηνός με 29.Μου είπανε ότι τη γλυτώνω μόνο με χαρτί γιατρού από κρατικό νοσοκομείο κι αυτό αν είναι γνωστός.Αν δεν είναι με τίποτα.Γενικά τι φάση είναι?Κοιμάσαι μέσα?
kanonika o doiikitis prepei na steilei entalma sto eisagelea alla sinithws den to kanoun
alla nomika prepei na pas dikastirio kai to poli 3 mines filaki epi 10 eyrv epi 2 sin 10%
diladi 90 imeres x 10 x 2 x 1,2=konta 2000 eyrv
alla pali eipa einai stin krisi tou dioikiti tis monadas pou se kaloun kai kata poso meta sto dikastirio exeis peistiki apantisei gia na peseis elafria dldl 10 meres diladi 220 eyro
file eksartatai!!paradeigma an emena me kalousan to nevrio poy mazevw ph tis maronitikes elies kai prepei na eimai ekei gia na syntonizw to synergeio poy tha mazevei -me symferei na dwsw 200-1900 evro apo to na eimia sti malakies toy stratou kai na hasw sodeia 15000 kilwn diladi 15 000 evro afoy aytes mazevontai ekeini tin epohiΔε μου φαίνεται και καλή τακτική κάτι το οποίο εμπεριέχει ρίσκο.Μάλλον θα ήταν καλύτερο να πάω.
kanonika o doiikitis prepei na steilei entalma sto eisagelea alla sinithws den to kanoun
alla nomika prepei na pas dikastirio kai to poli 3 mines filaki epi 10 eyrv epi 2 sin 10%
diladi 90 imeres x 10 x 2 x 1,2=konta 2000 eyrv
alla pali eipa einai stin krisi tou dioikiti tis monadas pou se kaloun kai kata poso meta sto dikastirio exeis peistiki apantisei gia na peseis elafria dldl 10 meres diladi 220 eyro
file eksartatai!!paradeigma an emena me kalousan to nevrio poy mazevw ph tis maronitikes elies kai prepei na eimai ekei gia na syntonizw to synergeio poy tha mazevei -me symferei na dwsw 200-1900 evro apo to na eimia sti malakies toy stratou kai na hasw sodeia 15000 kilwn diladi 15 000 evro afoy aytes mazevontai ekeini tin epohi
an omos eimei ipalilos i einai evrourio kai den kanw tptp tote pas dioti ston ipalilo ipohreoutai to afentiko na dwsei adeia kai tin plirvnei o stratos
ston elefthero epaggelmatia dinei ena mikro poso 20-30 evro pou gia emena i zimia tis apousias mou tha einai megalyteri afou tha meinoun amazeytes oi elies
sou edwsa ena paradeigma na katalaveis
elpizw na voithisa
Να πας ρε φίλε , θα χαλαρώσεις μερικές μερούλες.
Άσε που θα κάνεις και καμία βολή να σου φύγουν τα νεύρα , άλλος άνθρωπος θα γυρίσεις.
Διακοπούλες και δεν μπορεί να σου πει και κανείς τίποτα , ούτε δουλειά , ούτε γυναίκα , ούτε κανείς.
Υπηρεσίες δεν κάνεις , κάνεις κάτι σαν εκπαίδευση με κάποιον που βαριέται περισσότερο ακόμα και από εσένα.Γενικά δηλαδή κάποιος που έχει πάει τι κάνω?Πάω απλά με τα ρούχα που φοράω και τα χαρτιά και λέω γεια σας ήρθα?Χαζές ερωτήσεις αλλά βασικές.Χαχαχα. Επίσης όταν είμουν φαντάρος θυμάμαι τους επίστρατους τους διώχνανε το μεσημέρι προς απόγευμα.Αλλά μάλλον αυτό είναι φλου ανάλογα τη περίπτωση απότι κατάλαβα.
Γενικά δηλαδή κάποιος που έχει πάει τι κάνω?Πάω απλά με τα ρούχα που φοράω και τα χαρτιά και λέω γεια σας ήρθα?Χαζές ερωτήσεις αλλά βασικές.Χαχαχα. Επίσης όταν είμουν φαντάρος θυμάμαι τους επίστρατους τους διώχνανε το μεσημέρι προς απόγευμα.Αλλά μάλλον αυτό είναι φλου ανάλογα τη περίπτωση απότι κατάλαβα.
νομίζω ναι μαν. τι περιμένουν; να έχεις κρατήσει την παραλλαγή;
πυροβολικό που ήσουν;
Γενικά δηλαδή κάποιος που έχει πάει τι κάνω?Πάω απλά με τα ρούχα που φοράω και τα χαρτιά και λέω γεια σας ήρθα?Χαζές ερωτήσεις αλλά βασικές.Χαχαχα. Επίσης όταν είμουν φαντάρος θυμάμαι τους επίστρατους τους διώχνανε το μεσημέρι προς απόγευμα.Αλλά μάλλον αυτό είναι φλου ανάλογα τη περίπτωση απότι κατάλαβα.
Χαλαρός είμαι τύπε γιαυτόν που το είπε πιο πάνω.Απλά μαρέσει να ξέρω απο πριν με τι έχω να κάνω.Κοιμάσαι μέσα ή σε διώχνουν? Πυροβολικό στη Δράμα που είχε τότε κέντρο.Ξέχασα και το όνομα του χωριού παναθεμά με.Και μετά στην 140 ΑΚ.
Και γω πυροβολικό αλλά Λήμνο. Πίκραααααα......
Δεν ήταν τουλάχιστον ήρεμα?Για νησί...