Νέα

Κλήση για μετεκπαίδευση στο στρατό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanni845
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
οτι γινεται και στην κανονικη θητεια, σου πρηζουν τα αρχιδια μεχρι να στα κλασουν

στη κανονική θητεία αν δεν πας έχεις κυρώσεις μαν. ήταν καλή ερώτηση, ας μας πει κάποιος αν ξέρει τι γίνεσαι σε περιπτώσεις που σε καλέσουν για μετεκπαίδευση και δεν πας.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
οτι γινεται και στην κανονικη θητεια, σου πρηζουν τα αρχιδια μεχρι να στα κλασουν

όντως έχω διαβάσει ότι υπάρχουν χιλιάδες που δεν παρουσιάστηκαν και δεν τους ενόχλησε ποτέ κανείς..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.986
Πόντοι
26.141
στη κανονική θητεία αν δεν πας έχεις κυρώσεις μαν. ήταν καλή ερώτηση, ας μας πει κάποιος αν ξέρει τι γίνεσαι σε περιπτώσεις που σε καλέσουν για μετεκπαίδευση και δεν πας.
kanonika o doiikitis prepei na steilei entalma sto eisagelea alla sinithws den to kanoun
alla nomika prepei na pas dikastirio kai to poli 3 mines filaki epi 10 eyrv epi 2 sin 10%
diladi 90 imeres x 10 x 2 x 1,2=konta 2000 eyrv
alla pali eipa einai stin krisi tou dioikiti tis monadas pou se kaloun kai kata poso meta sto dikastirio exeis peistiki apantisei gia na peseis elafria dldl 10 meres diladi 220 eyro

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.984
Πόντοι
1.756
παντως εχω ακουσει οτι περνας μια χαρα,εισαι σαν φανταρος αλλα οι αξιωματικοι δεν μπορουν να σου τα πρηξουν,ουτε να σου ριξουν καμπανα και εισαι ολη μερα αραλικι κ χαβαλε... ασε που μπορει να δεις καμια "σειρα" απο τα παλια...

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γεια σας μάγκες.Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Μου ήρθε σήμερα χαρτί για μετεκπαίδευση στο στρατό.Είναι στη μονάδα που υπηρέτησα και είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.10 λεπτά με το αμάξι.Επειδή δε γουστάρω τις φάσεις αυτές όχι ότι είμαι φλούφλης κάθε άλλο δεν είμουν απο αυτούς που υπηρέτησαν και κλαιγόντουσαν όλη την ώρα,μπορώ με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσω?Η θα βρώ το μπελά μου?Είναι στις 23 του μηνός με 29.Μου είπανε ότι τη γλυτώνω μόνο με χαρτί γιατρού από κρατικό νοσοκομείο κι αυτό αν είναι γνωστός.Αν δεν είναι με τίποτα.Γενικά τι φάση είναι?Κοιμάσαι μέσα?

Να πας ρε φίλε , θα χαλαρώσεις μερικές μερούλες.
Άσε που θα  κάνεις  και καμία βολή να σου φύγουν τα νεύρα , άλλος άνθρωπος θα γυρίσεις.
Διακοπούλες και δεν μπορεί να σου πει και κανείς τίποτα , ούτε δουλειά  , ούτε γυναίκα , ούτε κανείς.

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
kanonika o doiikitis prepei na steilei entalma sto eisagelea alla sinithws den to kanoun
alla nomika prepei na pas dikastirio kai to poli 3 mines filaki epi 10 eyrv epi 2 sin 10%
alla pali eipa einai stin krisi tou dioikiti tis monadas pou se kaloun kai kata poso meta sto dikastirio exeis peistiki apantisei gia na peseis elafria dldl 10 meres diladi 220 eyro

Δε μου φαίνεται και καλή τακτική κάτι το οποίο εμπεριέχει ρίσκο.Μάλλον θα ήταν καλύτερο να πάω.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.986
Πόντοι
26.141
Δε μου φαίνεται και καλή τακτική κάτι το οποίο εμπεριέχει ρίσκο.Μάλλον θα ήταν καλύτερο να πάω.
file eksartatai!!paradeigma an emena me kalousan to nevrio poy mazevw ph tis maronitikes elies kai prepei na eimai ekei gia na syntonizw to synergeio poy tha mazevei -me symferei na dwsw 200-1900 evro apo to na eimia sti malakies toy stratou kai na hasw sodeia 15000 kilwn diladi 15 000 evro afoy aytes mazevontai ekeini tin epohi
an omos eimei ipalilos i einai evrourio kai den kanw tptp tote pas dioti ston ipalilo ipohreoutai to afentiko na dwsei adeia kai tin plirvnei o stratos
ston elefthero epaggelmatia dinei ena mikro poso 20-30 evro pou gia emena i zimia tis apousias mou tha einai megalyteri afou tha meinoun amazeytes oi elies
sou edwsa ena paradeigma na katalaveis
elpizw na voithisa

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
533
Like
77.909
Πόντοι
41.129
παιζουν και καλες μουνιτσες στο στρατο να ξερεις , μπορει να ριξεις και κανα πουτσο  :knockinb:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

thanks αλλά μου βγήκαν τα μάτια. να βρεις ελληνικά!  :grin:

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
file eksartatai!!paradeigma an emena me kalousan to nevrio poy mazevw ph tis maronitikes elies kai prepei na eimai ekei gia na syntonizw to synergeio poy tha mazevei -me symferei na dwsw 200-1900 evro apo to na eimia sti malakies toy stratou kai na hasw sodeia 15000 kilwn diladi 15 000 evro afoy aytes mazevontai ekeini tin epohi
an omos eimei ipalilos i einai evrourio kai den kanw tptp tote pas dioti ston ipalilo ipohreoutai to afentiko na dwsei adeia kai tin plirvnei o stratos
ston elefthero epaggelmatia dinei ena mikro poso 20-30 evro pou gia emena i zimia tis apousias mou tha einai megalyteri afou tha meinoun amazeytes oi elies
sou edwsa ena paradeigma na katalaveis
elpizw na voithisa

Κατάλαβα πάνω κάτω τι εννοείς.Ευχαριστώ πολύ.Και μένα η δουλειά μου έχει κρίσιμη περίοδο αρχές Νοεμβρίου και φεύγω ελεύθερα οπότε δεν με επηρεάζει κάτι εκείνες τις μέρες.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.857
Πόντοι
3.656
Να πας ρε φίλε , θα χαλαρώσεις μερικές μερούλες.
Άσε που θα  κάνεις  και καμία βολή να σου φύγουν τα νεύρα , άλλος άνθρωπος θα γυρίσεις.
Διακοπούλες και δεν μπορεί να σου πει και κανείς τίποτα , ούτε δουλειά  , ούτε γυναίκα , ούτε κανείς.

η καλυτερη μοναδα για μετεκπαιδευση ειναι το φρουραρχειο τυπε.κοντα και στα μπουρδελα.που να το καταλαβει η γυναικα σου;   :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Γενικά δηλαδή κάποιος που έχει πάει τι κάνω?Πάω απλά με τα ρούχα που φοράω και τα χαρτιά και λέω γεια σας ήρθα?Χαζές ερωτήσεις αλλά βασικές.Χαχαχα. Επίσης όταν είμουν φαντάρος θυμάμαι τους επίστρατους τους διώχνανε το μεσημέρι προς απόγευμα.Αλλά μάλλον αυτό είναι φλου ανάλογα τη περίπτωση απότι κατάλαβα.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Γενικά δηλαδή κάποιος που έχει πάει τι κάνω?Πάω απλά με τα ρούχα που φοράω και τα χαρτιά και λέω γεια σας ήρθα?Χαζές ερωτήσεις αλλά βασικές.Χαχαχα. Επίσης όταν είμουν φαντάρος θυμάμαι τους επίστρατους τους διώχνανε το μεσημέρι προς απόγευμα.Αλλά μάλλον αυτό είναι φλου ανάλογα τη περίπτωση απότι κατάλαβα.
Υπηρεσίες δεν κάνεις , κάνεις κάτι σαν εκπαίδευση με κάποιον που βαριέται περισσότερο ακόμα και από εσένα.
Χαλάρωσε.

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

νομίζω ναι μαν. τι περιμένουν; να έχεις κρατήσει την παραλλαγή;

πυροβολικό που ήσουν;

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
νομίζω ναι μαν. τι περιμένουν; να έχεις κρατήσει την παραλλαγή;

πυροβολικό που ήσουν;

Χαλαρός είμαι τύπε γιαυτόν που το είπε πιο πάνω.Απλά μαρέσει να ξέρω απο πριν με τι έχω να κάνω.  :grin: Κοιμάσαι μέσα ή σε διώχνουν? Πυροβολικό στη Δράμα που είχε τότε κέντρο.Ξέχασα και το όνομα του χωριού παναθεμά με.Και μετά στην 140 ΑΚ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Ναι ρε πας στην πυλη και δειχνεις το χαρτι. Μια χαρα φαση ειναι. Πολυ χαβαλες, ειχα παει και εριξα τρελο γελιο και χαβαλε. Αν τωρα εχεις δικη σου δουλεια και χανεις λεφτα ( αν και παιρνεις κατι σαν αποζημιωση, αλλα γενικα μιλαω αν εχεις ζημια που λειπες) τοτε κοιτα να το αποφυγεις, αλλιως δεν υπαρχει λογος. Πραγματικα ισχυει οτι σου παν οι αλλοι, ειναι κατι σαν ευχαριστο διαλειμα για χαβαλε

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Χαλαρός είμαι τύπε γιαυτόν που το είπε πιο πάνω.Απλά μαρέσει να ξέρω απο πριν με τι έχω να κάνω.  :grin: Κοιμάσαι μέσα ή σε διώχνουν? Πυροβολικό στη Δράμα που είχε τότε κέντρο.Ξέχασα και το όνομα του χωριού παναθεμά με.Και μετά στην 140 ΑΚ.

Και γω πυροβολικό αλλά Λήμνο. Πίκραααααα......

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Δεν ήταν τουλάχιστον ήρεμα?Για νησί...

πίκρα ρε. αύγουστο σε νησί και δεν είδαμε θάλασσα. στρατόπεδο χωρίς ζεστό νερό. αμετάθετος κλπ κλπ. οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου.  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom