Νέα

Κλήση για μετεκπαίδευση στο στρατό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanni845
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Είσαι τυχερός μάστορα που σε κάλεσαν. Ότι απωθημένα είχες στη θητεία σου θα τα βγάλεις τώρα. Πάντως απ'όσο ξέρω δικαιούσαι και αποζημίωση για τα μεροκάματα που χάνεις. Ρούχα θα σου δώσουν εκεί. Μεταχειρισμένα βέβαια. Να ελπίζεις ότι αυτός που τα φόραγε πριν έπαιζε μαλακία στις τουαλέτες και όχι στο παντελόνι του... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Είσαι τυχερός μάστορα που σε κάλεσαν. Ότι απωθημένα είχες στη θητεία σου θα τα βγάλεις τώρα. Πάντως απ'όσο ξέρω δικαιούσαι και αποζημίωση για τα μεροκάματα που χάνεις. Ρούχα θα σου δώσουν εκεί. Μεταχειρισμένα βέβαια. Να ελπίζεις ότι αυτός που τα φόραγε πριν έπαιζε μαλακία στις τουαλέτες και όχι στο παντελόνι του... :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
233 σειρα εγω 94 στ

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
κανουν ακομα κλησεις ? δεν το κλεισαν το μαγαζι ?

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Τυπε μου τριανταρις και απολυθηκες το 08 δεν κολαει εκτος και αν ειχες παρει κανα 2 χρονια αναβολη. ο αδερφο μου ειναι 30 και απολυθηκε το 05

Ε ναι ρε φίλε.Αφού σπούδαζα δε θα πάρω αναβολή.Νοέμβριο του 07 παρουσιάστηκα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Γεια σας μάγκες.Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Μου ήρθε σήμερα χαρτί για μετεκπαίδευση στο στρατό.Είναι στη μονάδα που υπηρέτησα και είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.10 λεπτά με το αμάξι.Επειδή δε γουστάρω τις φάσεις αυτές όχι ότι είμαι φλούφλης κάθε άλλο δεν είμουν απο αυτούς που υπηρέτησαν και κλαιγόντουσαν όλη την ώρα,μπορώ με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσω?Η θα βρώ το μπελά μου?Είναι στις 23 του μηνός με 29.Μου είπανε ότι τη γλυτώνω μόνο με χαρτί γιατρού από κρατικό νοσοκομείο κι αυτό αν είναι γνωστός.Αν δεν είναι με τίποτα.Γενικά τι φάση είναι?Κοιμάσαι μέσα?
Αφου θες να τη γλυτωσεις εισαι φλουφλης.Τελος

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν είναι δυνατόν, να σκιάζεσται να πάτε για μεταεκπαίδευση  :headbang:
Που να είχατε υπηρετήσει και σε Καταδρομές, η Πεζοναύτης, και πάει λέγοντας!

Με έχουν πάρει ( από τον 11/88 που απολύθηκα ) για μεταεκπαίδευση 12 φορές μέχρι τώρα!
Πέρασα κάπως δύσκολα, αλλά όλα καλά!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας μάγκες.Θέλω να κάνω μια ερώτηση.Μου ήρθε σήμερα χαρτί για μετεκπαίδευση στο στρατό.Είναι στη μονάδα που υπηρέτησα και είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου.10 λεπτά με το αμάξι.Επειδή δε γουστάρω τις φάσεις αυτές όχι ότι είμαι φλούφλης κάθε άλλο δεν είμουν απο αυτούς που υπηρέτησαν και κλαιγόντουσαν όλη την ώρα,μπορώ με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσω?Η θα βρώ το μπελά μου?Είναι στις 23 του μηνός με 29.Μου είπανε ότι τη γλυτώνω μόνο με χαρτί γιατρού από κρατικό νοσοκομείο κι αυτό αν είναι γνωστός.Αν δεν είναι με τίποτα.Γενικά τι φάση είναι?Κοιμάσαι μέσα?
τυπε θα εκανες πολυ σκληρη θητεια εσυ :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.161
Πόντοι
5.006
παρε ενα μουφα χαρτι γιατρου και καθαρισες τυπε..μετεκπαιδευση και πουτσες μπλε...εδω δεν καναμε εκπαιδευση, η μετεκπαιδευση μας μαρανε...

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
να πας ειναι καλη φαση...σαν διακοπες...και πολυ χαβαλε...εγω να φανταστεις με μουσια ειχα παει και δεν με ειχανε πει τιποτα...και με nike παπουτσακι :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom