alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Εννοειται!!! Νιμ, να σου γνωρισω τη ΡοζυΤο χειρότερο για τους αλλους, το καλυτερο για μας! ;)
Εννοειται!!! Νιμ, να σου γνωρισω τη ΡοζυΤο χειρότερο για τους αλλους, το καλυτερο για μας! ;)
τυπε την ζαχαρωνεις για τριολε;Εννοειται!!! Νιμ, να σου γνωρισω τη Ροζυ
Ευγενικη χειρονομια αν και ηταν περιττο.Κοίτα φίλη, δεν θέλω μουτζόπιασμα, χάρισμα σου ο Άλεξ
αυτο ερμηνεύεται ποικιλοτρόπωςΕυγενικη χειρονομια αν και ηταν περιττο.
Ευγενικη χειρονομια αν και ηταν περιττο.
Με εχεις για χθεσινη??αυτο ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως
να τους στείλω για ύπνο να τα πούμε με την ησυχία μας να πιούμε ενα ποτακι να χαλαρώσουμε;Υποψιάζομαι πως δεν με βλέπεις άξια αντίπαλο,
αλλά είμαι κιουρία και δεν το συνεχίζω.
Κοριτσια ειμαι εδω, ε? Μην μιλατε για μενα σαν να λειπω!!
Καλη προσπαθεια Μπραμπ, ισως να πεισεις κανενανΧασοδικη δεν βλεπω να χαλαρώνουν τα χρηστά ήθη και οι άμυνες δεν βλεπω να γαμάμε κι απόψε
Πολύ σωστός! Καλλιεργήθηκε αυτή η νοοτροπία, η αμεσότητα των εντύπων και η απήχηση που είχαν στη νεολαία βοήθησαν σημαντικά! Υπήρχαν όμως και άλλοι σημαντικοί κοινωνικοί και πολιτικοί παράγοντες που έσπρωξαν προς αυτή την κατεύθυνση.Καταρχιν περαστικα στο ψιψινα σου κατα δευτερον σκατα στα μουτρα του λαμογιοΒολιωτη! Εβαλε το χερακι του με τις κωλοφιλαδες του ωστε να σφυριλατισει μια ολοκληρη γενια στην λαμογια το βολεμα, τον παρτακισμο και στο τζαμπα μαγκας!
Οδηγίες για το πως να παίρνει η γκόμενα καλό τσιμπούκι στην γαμια της....
νομίζω αυτό έχει παίσει στα χέρια μου πρόσφατα..
θυμάμαι που έλεγε ότι για να είναι σωστή η πίπα η γκόμενα πρέπει να πιάνει το πέος από την ρίζα και να ρουφάει χωρίς να αγγίζει την περιοχή που αρχίζει το δέρμα