brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.031
- Πόντοι
- 2.606
τυπε αυτη εχει κλήσει εδω και κατι χρονιαΑν ηταν να στελνω λουλουδια σε οσες θυμαμαι τα γενεθλια τους, θα επρεπε να ειμαι συνεταιρος στην ιντερφλόρα.
τυπε αυτη εχει κλήσει εδω και κατι χρονιαΑν ηταν να στελνω λουλουδια σε οσες θυμαμαι τα γενεθλια τους, θα επρεπε να ειμαι συνεταιρος στην ιντερφλόρα.
Φαντασου απο ποτε εχω να στειλω λουλουδιατυπε αυτη εχει κλήσει εδω και κατι χρονια
Εγω καταλαβα.
εγω τα δικα μου θυμαμαι κ αυτα μια μερα πρινΑν ηταν να στελνω λουλουδια σε οσες θυμαμαι τα γενεθλια τους, θα επρεπε να ειμαι συνεταιρος στην ιντερφλόρα.
Εγω εχω γεννηθει την ιδια μερα με τον Αντωνη Σαμαρα (αλλά οχι την ιδια χρονια)Επίσης έχω να πω πως γεννήθηκα την ίδια μέρα με Ζωή Κωνσταντοπούλου (αλλά όχι την ίδια χρονιά)
με 140 έπαιρνες ολ ινκλουσιβ σιγά την εξυπνάδα
Εγω εχω γεννηθει την ιδια μερα με τον Αντωνη Σαμαρα (αλλά οχι την ιδια χρονια)
http://[URL unfurl="true"]www.highiqpro.com/wp-content/uploads/2013/03/IQ-Level-Scale.png[/img[/URL]]
:jerking: :jerking: :jerking:
[/quote] ποσο το δίνει το deluxe sea view ? :think:
Δεν εχεις αδικο, το χειροτερο ζωδιο.Ίου σιχαμένα διδυμάκια
ποσο το δίνει το deluxe sea view ?
Αστα τύπε, σε απαξιωσε η τύπισσαποσο το δίνει το deluxe sea view ?
Το χειρότερο για τους αλλους, το καλυτερο για μας! ;)Δεν εχεις αδικο, το χειροτερο ζωδιο.
Αφου καμια φορα με ρωτανε "τι ζωδιο εισαι" και απανταω "το χειροτερο". Και μου λενε "α καταλαβαμε, διδυμος"
εγω με τα + νομιζα οτι ειναι εξτρα για αναλποσο το δίνει το deluxe sea view ?
εγω με τα + νομιζα οτι ειναι εξτρα για αναλ
τυπε βυθίστηκα αυτανδρος;Αστα τύπε, σε απαξιωσε η τύπισσα
Το χειρότερο για τους αλλους, το καλυτερο για μας! ;)
Τυπε απο οτι βλέπεις αγωνίστηκε σθεναρά για να μην σε χάσει