brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.168
- Πόντοι
- 2.606
τυπε όσες σε εχουν συναντήσει δεν επιβίωσαν του σοκ για να μας πουν τις εμπειρίες τουςΤύπε, μονο οσες δεν με συναντουν μετανιωνουν.
τυπε όσες σε εχουν συναντήσει δεν επιβίωσαν του σοκ για να μας πουν τις εμπειρίες τουςΤύπε, μονο οσες δεν με συναντουν μετανιωνουν.
Απο τη μια ρωτας εμενα, απο την αλλη δεν εμπιστευεσαι την κριση μου. Τι να σου πω τωρα?Τυπε η νιμερτις ειναι ωραίο γκομενακι ; Αντικειμενικά μιλάμε οχι με τα κριτήρια της δικιά σου αμφιβόλου αισθητικής
λεγε ρε τυπε μου το παίζεις και ευθικτοςΑπο τη μια ρωτας εμενα, απο την αλλη δεν εμπιστευεσαι την κριση μου. Τι να σου πω τωρα?
Α τοσο καλαΦυσικά και είμαι ωραίο μοθνί, δεν ξεκολλάω από τον καθρέφτη.
Κυριολεκτικά.
Μια φορά είχα χαζέψει τόσο που με φώναξαν οι δικοί μου
για έξοδο (ήμασταν στο εξοχικό) και σκουντούφλησα στο σκαλί.
Πολυ καλη ειναι.λεγε ρε τυπε μου το παίζεις και ευθικτος
τυπε μου κανει αμα δεν στροφάρει και πολυ νομιζω εκανα την τύχη μου απόψε το βράδυΠολυ καλη ειναι.
Ωραιο μακρυ ξανθο τσακιστο μαλλι, μεγαλα ματια, καθαρο προσωπο με εντονα χαρακτηριστικα.
Σώμα δεν ξερω, δεν εχω αποψη.
Την ηλικια την λεμε?
Υ.Γ. Και μια μικρη ελια στο λαιμο
τυπε μου κανει αμα δεν στροφάρει και πολυ νομιζω εκανα την τύχη μου απόψε το βράδυ
Εδω θα σε απογοητευσω, στροφαρει ΠΑΡΑ πολυ.τυπε μου κανει αμα δεν στροφάρει και πολυ νομιζω εκανα την τύχη μου απόψε το βράδυ
Δεκεμβριος 1989.2αρι βυζί και μεγαλούτσικο κώλο :/
λεπτή-φυσιολογική
ε πες την
τυπε καντεμια ενώ η αλλη ναι μεν δεν στροφαρει αλλα δεν βλέπεται κιόλαςΕδω θα σε απογοητευσω, στροφαρει ΠΑΡΑ πολυ.
στελνεις λελουδο στα γεννεθλια μποι?Δεκεμβριος 1989.
τυπε καντεμια ενώ η αλλη ναι μεν δεν στροφαρει αλλα δεν βλέπεται κιόλας
με 140 έπαιρνες ολ ινκλουσιβ σιγά την εξυπνάδατύπε ατύχησες, έδωσα 20 ευρά στη mensa στο χοτέλι Filippos και με βρήκαν με 120 iq δηλαδής "superior average"
με 131 το genius
Αν ηταν να στελνω λουλουδια σε οσες θυμαμαι τα γενεθλια τους, θα επρεπε να ειμαι συνεταιρος στην ιντερφλόρα.στελνεις λελουδο στα γεννεθλια μποι?
Εγω καταλαβα.μιλάς με γρίφους γέρονδδα