gyrologos77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.091
- Πόντοι
- 1.046
Δεν μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμα
Δεν μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμα
Μου στέλνετε εμένα για αρχή και την ενημερώνω!!! Μέχρι να γίνει εξακριβωθεί στοιχείων της!στο σαιτ .Δεν μπορούμε να σου στείλουμε μήνυμα
Έλα να με διώξεις. Ότι ναναι πραγματικά...Παρακαλώ να αποχωρήσεις απο αυτό το νήμα δενν θελουμε αρνητικους ανθρώπους .
Να πάτε σε κάποιο άλλο νήμα να βγάλετε την αρνητικότητα της βαρεμάρας σας .
Εδώ ήμαστε για να ενημερώνουμε τους πελάτες μας αν ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΕΤΕ σε αυτούς παρακαλώ αποχώρηστε ησύχος . Ευχαριστώ
Ποιο προφίλ;
Καλησπέρα Κλεο !
Καλησπέρα
Πω πω φαντάσου τι μίζερος άνθρωπος είσαι κακαρίζησεις σαν την κότα. Μην σχολιαζεις σε παρακαλώ. Βλέπεις ότι κανένας σου δίνει σημασία πήγαινε σε καμία άλλη να σχολιάσειςΈλα να με διώξεις. Ότι ναναι πραγματικά...
Γιαννακοπουλος λέει. Το πιο εύκολο αν θέλετε όλοι οι κύριοι παντρεμένοι να λέει το viber cleopatra από μπου το πρόγραμμά μου αναλυτικά και μία φωτογραφία γυμνή. Είμαστε διακριτικές γλυκέ μουΒγαίνει ένα αντρικό όνομα στο Viber της κοπέλας...
Διακριτικότητα δεν το συζητάμε αλλά μήπως παραπέμπει ότι είσαι βαζελάκι; Την καλησπέρα μου κοριτσάρα μου!!Γιαννακοπουλος λέει. Το πιο εύκολο αν θέλετε όλοι οι κύριοι παντρεμένοι να λέει το viber cleopatra από μπου το πρόγραμμά μου αναλυτικά και μία φωτογραφία γυμνή. Είμαστε διακριτικές γλυκέ μου
Η αλήθεια είναι ότι είμαι φίλαθλος σε πολλές ομάδες έχω παρακολουθήσει αγώνες και αγώνες δεν υποστηρίζω καμία λατρεύω formula 1 έχω παρακολουθήσει δύο φορές το άμπου ντάμπιΔιακριτικότητα δεν το συζητάμε αλλά μήπως παραπέμπει ότι είσαι βαζελάκι; Την καλησπέρα μου κοριτσάρα μου!!
Πολύ σωστήΓιαννακοπουλος λέει. Το πιο εύκολο αν θέλετε όλοι οι κύριοι παντρεμένοι να λέει το viber cleopatra από μπου το πρόγραμμά μου αναλυτικά και μία φωτογραφία γυμνή. Είμαστε διακριτικές γλυκέ μου
Την καλύτερη δουλειά κάνεις. Ούτε φανατισμούς ούτε τίποτε. Η αλήθεια είναι ότι formula 1 έχω να δω φανατικά επί εποχής Σουμάχερ που κονταροχτυπιόταν με τον Χάκινεν αν θυμάσαι καθόλου. Τώρα πλέον αραιά και πουΗ αλήθεια είναι ότι είμαι φίλαθλος σε πολλές ομάδες έχω παρακολουθήσει αγώνες και αγώνες δεν υποστηρίζω καμία λατρεύω formula 1 έχω παρακολουθήσει δύο φορές το άμπου ντάμπι
Αχ και μόνο που λες αυτό το όνομα γεμίζει το στόμα σου ο γιος του βγήκε οφ κοπανώντας στα κυκλειδώματα και πήρε 12η θέση. Όταν έχασε ο χάμιλτον για 6 δεύτερα και βγήκε ο βουτυρο μπεμπές . Δεν πήρε τίποτα από τον πατέρα του ο σουμάχερ τζούνιορ. Στο πρώτο τριαντάλεπτο βγήκε οφΤην καλύτερη δουλειά κάνεις. Ούτε φανατισμούς ούτε τίποτε. Η αλήθεια είναι ότι formula 1 έχω να δω φανατικά επί εποχής Σουμάχερ που κονταροχτυπιόταν με τον Χάκινεν αν θυμάσαι καθόλου. Τώρα πλέον αραιά και που
Όντως ισχύει. Τώρα ο Χάμιλτον είναι ο κορυφαίος οδηγός στη formula 1. Έχει περάσει και τον Σουμάχερ στις νίκες. Από μπάσκετ NBA παρακολουθούσες;Αχ και μόνο που λες αυτό το όνομα γεμίζει το στόμα σου ο γιος του βγήκε οφ κοπανώντας στα κυκλειδώματα και πήρε 12η θέση. Όταν έχασε ο χάμιλτον για 6 δεύτερα και βγήκε ο βουτυρο μπεμπές . Δεν πήρε τίποτα από τον πατέρα του ο σουμάχερ τζούνιορ. Στο πρώτο τριαντάλεπτο βγήκε οφ
Υπολογίσιμη δύναμη και αυτός. Δεν είσαι του μπάσκετ να υποθέσωΟχι ιδιαίτερα ΝΒΑ αλλά τότε ήμουν εκεί στην νίκη του φερσταπεν.