Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.590
- Πόντοι
- 29.667
Κάποια πρόσφατη φωτογραφία της κοπέλας υπάρχει;;;
....μαγκα μου νομιζω στελνει στο viber αν της στειλεις μηνυμαΚάποια πρόσφατη φωτογραφία της κοπέλας υπάρχει;;;
Εκεί έχει κάτι αραβικά μαγαζιά με ωραίες αραβικές πίτες επίσης δοκίμασε και το κιούπι στον άγιο νικόλαο, θα με θυμηθείς!Μην εμφανιστούν τίποτα μαύροι από τα κάτω Πατησια μόνο...
Δεν μας φέρνει καί ένα ταψί γαλακτομπούρεκο από τό καλό πού έχει εκεί στον σταθμόΕκεί έχει κάτι αραβικά μαγαζιά με ωραίες αραβικές πίτες επίσης δοκίμασε και το κιούπι στον άγιο νικόλαο, θα με θυμηθείς!
Νότια Γαλλια, Αύγουστο Κατάρ. Από Σεπτέμβριο Τίρανα,μετά βλεπουμεΣτο Κατάρ είναι ο χώρος!
Πω πω τουρνεεε!!!Νότια Γαλλια, Αύγουστο Κατάρ. Από Σεπτέμβριο Τίρανα,μετά βλεπουμε
Ω τι είπες τώρα !!! ιστορικό Κοσμικό ... το ξεκίνημα !!!Δεν μας φέρνει καί ένα ταψί γαλακτομπούρεκο από τό καλό πού έχει εκεί στον σταθμό
ΈτσιΩ τι είπες τώρα !!! ιστορικό Κοσμικό ... το ξεκίνημα !!!
Και μπακλαβά θα έλεγαΔεν μας φέρνει καί ένα ταψί γαλακτομπούρεκο από τό καλό πού έχει εκεί στον σταθμό
Στο γαλακτομπούρεκο είναι από τά καλύτερα που εχώ δοκιμάσει. Για μπακλαβά δεν ξέρω.Και μπακλαβά θα έλεγα
Μέγα Προφεσορ Χ το καλύτερο γλυκό στο κοσμικό είναι Κανταΐφι γαλακτομπούρεκοΣτο γαλακτομπούρεκο είναι από τά καλύτερα που εχώ δοκιμάσει. Για μπακλαβά δεν ξέρω.
Μπα σε καλό σού μας άνοιξες την όρεξη
Θα φάμε την πίκρα από το ραντεβού, συνεπώς κάτι για να γλυκανθούμε χρειάζεταιΔεν μας φέρνει καί ένα ταψί γαλακτομπούρεκο από τό καλό πού έχει εκεί στον σταθμό
Αν είναι να θυσιάσεις για το κοινό καλό να μου πεις να σε στείλω σε μια γυναικάρα.που είδα εδώ και την θέλω για 3πλο . Να μου πεις εντυπώσεις που χεις ποιο πολύ πείρα από μένα μεγάλε σοφεΠου είναι ο χώρος ρε μαλακες,θα κάνω εγώ την καταδρομικη,θυσιαζομαι για πάρτη σας κωλοπαιδα. Αν είναι σε σημειο που με βολευει,θα μας σωσω όλους.
Ούτε καν,εισαι μακριά δε βολεύει καθόλου. Φαε μόνη σου την κότα. Πάρε και την άλλη που λες να μιλήσετε στα Γαλλικά που είναι δεύτερη γλωσσα σουΑν είναι να θυσιάσεις για το κοινό καλό να μου πεις να σε στείλω σε μια γυναικάρα.που είδα εδώ και την θέλω για 3πλο . Να μου πεις εντυπώσεις που χεις ποιο πολύ πείρα από μένα μεγάλε σοφε
(Δεν έχω κατσίκα να σου σφάξω για την θυσία, συμβιβάζεσαι με μια κοτα αλανιάρα απ'τ χωριό μου ? )
Αααααα μωρέ καημενεΟύτε καν,εισαι μακριά δε βολεύει καθόλου. Φαε μόνη σου την κότα. Πάρε και την άλλη που λες να μιλήσετε στα Γαλλικά που είναι δεύτερη γλωσσα σου
Βρε άι τραβα για υπνοΑααααα μωρέ καημενε
Συγκεκριμένα εσύ τον χρειάζεσαι τον ύπνο στην ηλικία που είσαι.Βρε άι τραβα για υπνο
Δεν εστειλα ποτε για ραντεβου και δεν κραζω,ειπα οτι δε βολευει το σημειο για να ερθω.Επισης ειμαι μικροτερος απο 'σενα.Γλιτσα να πεις τα φιλαρακια σου.Και κατι αλλο...και να βολευε το σημειο,με το υφακι και τη ψευτομαγκια που εχεις και τσαμπα να το 'χες δε θα ερχομουν.Αλλο τιποτα?Συγκεκριμένα εσύ τον χρειάζεσαι τον ύπνο στην ηλικία που είσαι.
Πέσε κάνα 2ωρο γιατι εχεις σοβαρή δουλειά στο ΜΠΟΥ.ΚΟΜ
τις νύχτες σου εργατικε άντρακλα!!!!! (Οι άντρες γλύτσεεες είναι οι χειρότεροι ,έστειλε μήνυμα δήθεν για ραντεβού και μπαίνει και κράζει τώρα η καραμουζα) ΟΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤ