Kleopatea
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 1.005
λευκο!!!Πείτε γνωμη???? Πάντως το κάτω είναι το ποιο HOOOOT ΚανοΝΙΚΟΟ μαγιό οχι μπραζιλ και τέτοια που αγκαλιάζει ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ την κωλαρά μου ποιο από τα 2 να παρωωωωω?
Λευκό και εγώ.λευκο!!!
...μεχρι αποδειξεως υου αντιθετου, τοιχο-τοιχοΝαι φίλε,το νου σου
...κανενα, αστα ελευθερα να πανε περα-δωθε να τα χαιρομαστεΠείτε γνωμη???? Πάντως το κάτω είναι το ποιο HOOOOT ΚανοΝΙΚΟΟ μαγιό οχι μπραζιλ και τέτοια που αγκαλιάζει ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ την κωλαρά μου ποιο από τα 2 να παρωωωωω?
Πείτε γνωμη???? Πάντως το κάτω είναι το ποιο HOOOOT ΚανοΝΙΚΟΟ μαγιό οχι μπραζιλ και τέτοια που αγκαλιάζει ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ την κωλαρά μου ποιο από τα 2 να παρωωωωω?
Mηπως γνωριζουμε αν παίζει κατάποση ;και στα δικα μας οι λευτεροι!!!!!!!
Θα με κάνεις μπανιο αν ερθω ;230??? Που το είδες αυτό?
. 130€ περνώ και κάνω πολλά παραπάνω από αυτά που ζητάει ο κάθε κύριος. Σου φαίνονται πολλά?
Όταν έρχεσαι σε έναν όμορφο καθαρό χώρο σε κανει η κοπέλα ντουζάκι να χαλαρώσεις .
Αρχίζει τα γούτσου γούτσου στον "Άδωνι" χωρίς μουρμούρα και "ΟΧΙ ΕΕΚΕΙ ,ΟΧΙ ΕΤΣΙ , ΚΑΙ ΜΗ" .
Φεύγει με το χαμόγελο ο άλλος νομίζεις είναι πολλά τα 130€? Τότε ίσως. Ιιιιιιισωωωωςςς να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο.
Τέλειο το πάνω, το κάτω πώς είναι;Πείτε γνωμη???? Πάντως το κάτω είναι το ποιο HOOOOT ΚανοΝΙΚΟΟ μαγιό οχι μπραζιλ και τέτοια που αγκαλιάζει ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ την κωλαρά μου ποιο από τα 2 να παρωωωωω?
Ειδικά με σενα.. το μεγάλο πουλί...μεχρι αποδειξεως υου αντιθετου, τοιχο-τοιχο
Οπως το πανωΤέλειο το πάνω, το κάτω πώς είναι;
Ναι αλλα η πισω οψη πειθει τα πληθηΕ
Ειδικά με σενα.. το μεγάλο πουλί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οπως το πανω
Τότε να κάτσουνε σπίτι τους και να καλούν από γραφεία να πληρώνουν 180 και να μιλάνε ρώσικα γλυκε μου !. Καλό απόγευμα να εχεις .
Ολο λαθος το πατε .... υψηλη τιμη με εξτρα χωρις φωτο , όπου στην ιδια τιμη ή και χαμηλοτερη οι επιλογες απο γραφειο η μη ειναι απειρες και με φωτογραφιες για να ξερει ο αλλος τι θα του ερθει πανω κατω.
Το χειροτερο ομως ειναι οτι μπηκατε εδω μεσα κυριολεκτικα χτες με πολλη φορα και ηδη εχετε βαλει screen shot απο δυο ατομα . φαουλ, γιατι στο τελος δεν μας νοιαζει τι σου στελνει ο καθε λακαμας ή μουρλος , δεν εισαι η μονη που παιρνει τετοια μηνυματα και ειναι ενα ρισκο που διαλεγεις εσυ κανοτας αυτη την δουλεια , βαζοντας εδω τις συνομιλιες και τα κινητα τους φατσα φορα δεν θα μας κανεις να σε συμπαθησουμε περισσοτερο
Πρέπει να δουν οι κοπέλες τι άνθρωποι έρχονται κοντά μας .
Αυτό κρίνω ότι είναι το σωστό!
Δεν λυπάμαι τέτοιου είδους άτομα γιατί αυτοί οι ίδιοι είναι τα άτομα που ανοίγουν τελεγκραμ με φωτογραφίες που ΔΕΝ ΤΟΥΣ. Ανήκουν καμια λύπηση παρακαλώ!
Περιττό να αναφέρω κυρίους με μηδέν δραστηριότητες στην μέρα τους που μπαίνουνε σε τσόντοσαιτ να κάνουν τον ταπεινό δικηγόρο της αγγουροξεσκιστρας ώστε να ΠΟΥΝ την γνώμη τους και να κλασουν και αυτοί σε τούτο το τσαρδί ,που μαζοχτηκαμε ουλοι να πλέκουμε το βράκι του κατουρημένου στρατιώτη .
Επίσης δεν θα σας.παρω την άδεια για το ΠΟΥ ΘΑ διαφημιστώ. Μην κλαίγεστε για τα 150€ έχετε λύσεις!!! Με 80€ αλλά πάλη και με αυτές κλαίγεστε γιατί είναι σαν τον θείο μου των Θωμά στον πόλεμο πουθενα δεν σας βρίσκουμε!!!
Γλυκε μου δεν με εχεις πηδηξει να ξερεις τι χανεις γιαυτο μην κλαις. Οταν Δούλευα στο Κατάρ και νότια Γαλλία εσύ δεν ήξερες τι είναι το εσκορτ .... μην πνιγείς πιες νερο
Αν είναι να θυσιάσεις για το κοινό καλό να μου πεις να σε στείλω σε μια γυναικάρα.που είδα εδώ και την θέλω για 3πλο . Να μου πεις εντυπώσεις που χεις ποιο πολύ πείρα από μένα μεγάλε σοφε
(Δεν έχω κατσίκα να σου σφάξω για την θυσία, συμβιβάζεσαι με μια κοτα αλανιάρα απ'τ χωριό μου ? )
Αααααα μωρέ καημενε
Συγκεκριμένα εσύ τον χρειάζεσαι τον ύπνο στην ηλικία που είσαι.
Πέσε κάνα 2ωρο γιατι εχεις σοβαρή δουλειά στο ΜΠΟΥ.ΚΟΜ
τις νύχτες σου εργατικε άντρακλα!!!!! (Οι άντρες γλύτσεεες είναι οι χειρότεροι ,έστειλε μήνυμα δήθεν για ραντεβού και μπαίνει και κράζει τώρα η καραμουζα) ΟΥΥΥΥΥΣΤΤΤΤΤ
ΠοοοοΟΟΟΟΠΟΟΟΟ. ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΚΟΘΕΙ με την αλήθεια???? Είσαι κάτω από 25 ?? Και μου Κάνες εγγραφή το 2009. Δηλαδή ήσουν 10 χρόνων και εμπειρίες στο ΦΌΡΟΥΜ μωωωωωρ ΜΠΡΑΒΩΩΩΩΩ ....
Χαχοαχαοχαο αοχαοχ. Θα σπάσει η. Μύτη σου την οθόνη από τα ψεματα. Τελικά είναι χειρότερα.απο όσο περιμενα
Γιατί σε κόφτει εσένα τι έκανα εγώ καυλωνεις με κουτσουμπολια? οι αραβες φημίζονται Για την τσιγκουνιά τους .
Οι Έλληνες ,ρωσοι ,αλβανοι είναι τοπ στο άθλημα.
μπήκα να διαβάσω υπηρεσίες, να δω φωτογραφίες να διαβάσω το ύφος των γραπτών της , να ενημερωθώ από reviews και τελικά το μόνο που μου έμεινε είναι οτι γράφει επιθετικά και είναι πως να το πω? υπερφίαλη?Ααααα μου θες και φουλ εσύ.
Άστο γλυκό μου τσουτσουνακι κάτσε σπιτι
Εγώ λέω το δεύτερο. Όχι το λευκό γτ έχει πολύ φαρδύ ραντάκι.Πείτε γνωμη???? Πάντως το κάτω είναι το ποιο HOOOOT ΚανοΝΙΚΟΟ μαγιό οχι μπραζιλ και τέτοια που αγκαλιάζει ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ την κωλαρά μου ποιο από τα 2 να παρωωωωω?
Οι περισσότεροι εδώ είμαστε γλυκοτσούτσουνοι δεσποινίς @Kleopatea μαςΑαααα μου θες και φουλ εσύ.
Πρότεινε μας και μερικές από τις φίλες σου. Να πάρουμε και αυτές και εσένα και να ήμαστε όολοι ευχαριστημένοι. Για ραντεβού σου στείλω βαιμπερ?Τις έχουν πειράξει υπερβολικά τις φωτογραφίες μου δεν είμαι έτσι με τέτοιο στήθος έχω μεσαίο. Τα χρήματα είναι
130€
στον χώρο μου περιλαμβάνει
2 εκτόνωσης μια ώρα
Ελεύθερο στοματικό
Στα έξτρα που θα σε πάνε σε άλλο ουρανό και θα εκραγείς ! +50€ προκτικο τελείωμα πρόσωπο στομα +30€
20 ευρώ οδηγός αν έρθω σε σένα
Βρες με βαιμπερ.
Οι υπηρεσίες μου είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΕ ΤΕΛΕΙΟ επίπεδο που απευθύνομαι σε Γενέωδορους κυρίους, η τιμή είναι η αναγραφόμενη δεν πιέζω κανέναν οποίος μπορεί τα δίνει οποίος δεν μπορεί έχω φίλες που πάνε με λιγότερα και μπορω να προτείνω ώστε να ήμαστε όλοι ικανοποιημένοι
Οταν βαλεις πραγματικη original φωτο τοτε θα σου πουμεΠείτε γνωμη???? Πάντως το κάτω είναι το ποιο HOOOOT ΚανοΝΙΚΟΟ μαγιό οχι μπραζιλ και τέτοια που αγκαλιάζει ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ την κωλαρά μου ποιο από τα 2 να παρωωωωω?
Οχι δεν θα κατσω σπιτι μου , με τα χρηματα αυτα που θελεις για φουλ 230 ,βαζω και 10 και παω στην ΙΩΑΝΝΑ 34 που κανει πολλα πιο περισσοτερα απο εσενα 2 φορες , εαν θες μαθε για αυτη ,καλο θα σου κανει μπας και ξεκαβαλησεις το καλαμι !!! Φιλακια .Ααααα μου θες και φουλ εσύ.
αυτο προσπαθω να μαθω αλλα αρχιδια.....Mηπως γνωριζουμε αν παίζει κατάποση ;
βαλτα ολα να σου πουμε!!....και μετα βγαλτα να σου πουμε ξανα!!!!!!Πείτε γνωμη???? Πάντως το κάτω είναι το ποιο HOOOOT ΚανοΝΙΚΟΟ μαγιό οχι μπραζιλ και τέτοια που αγκαλιάζει ΤΟΥΜΠΑΝΟΟΟΟ την κωλαρά μου ποιο από τα 2 να παρωωωωω?
.....σ'εχω ετοιμο αλλα εις αυριον τα σπουδαιααυτο προσπαθω να μαθω αλλα αρχιδια.....