Νέα

κλειτοριδικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα brusselmale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα..ειναι δυνατον μια κοπέλα να ειναι μονο κλειτοριδικη??και να χυνει μονο με το τριψιμο??τα φωτααα σας οι σοφοι!!!

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
βεβαια ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Όχι αποκλείεται!!!! Η κλειτορίδα είναι σαν το τελευταίο κόκκαλο της σπονδυλικής στήλης την ουρίτσα.Απομεινάρι της εξέλιξης είναι, διακοσμητικό, δε χρειάζεται πουθενά!!!!

Έχω τρελή όρεξη για τρολάρισμα σήμερα τελικά!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τι κανεις φιλε?

με θυμασαι?

OP
OP
B

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Aspire..αυτο σημαινει οτι δε πρόκειται να χυσει ποτέ απο την επαφή...παρα μονο με χαδακια...δεν ειναι ξινογαμησι τότε??

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
Aspire..αυτο σημαινει οτι δε πρόκειται να χυσει ποτέ απο την επαφή...παρα μονο με χαδακια...δεν ειναι ξινογαμησι τότε??

οχι δεν ειναι γιατι με την τριβη οταν εισαι ξαπλωμενος και μπαινοβγαινεις μεσα της ερεθιζεται  η κλειτοριδα και θα χυσει ...
δεν ειναι απαραιτητο να γλυψεις η να τρειψεις με το δαχτυλο σου την κλειτοριδα
πολλες που στην αρχη ειναι κλειτοριδικες κυριως η μικρες στην ηλικια λογω του οτι αυνανιζοταν με αυτον τον τροπο μικρες
αργοτερα καταληγουν και σε κολπικο οργασμο
θελει το χρονο του!

OP
OP
B

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Ας ελπίσουμε φιλε..γιατι εχω αρχίσει να ανησυχώ..οτι δε θα δω το φως το αληθινό!!δεν ειναι απο αυνανισμό.αλλα απο κατω κεπαρθενιασμα πιστεύω!!

gousgoun

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
25
Like
939
Πόντοι
6.765
άμα η γυναίκα είναι κλειτοριδικη μόνο δεν πρόκειται να τελειώσει αλλιώς.... είχα μια που μόνο με γλώσσα και χέρι τελείωνε...

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
αν είναι δυνατόν...

Δεν υπάρχει κολπική ή κλειτοριδική ρε παιδιά. Ο οργασμός έρχεται από την ευαισθησία της κλειτορίδας. Άλλες γυναίκες το έχουν πιο εύκολο άλλες πιο δύσκολο.

Σε πολλές μόνο με τον κραδασμό μπαίνοντας μέσα τους είναι έτοιμες να χύσουν. Άλλες είναι πιο δύσκολο και θέλει βοήθεια με το δάχτυλο. Σε γενικές γραμμές και με το σώμα μας αν τριβόμαστε κάπως πάνω τους μπορούμε να φέρουμε οργασμό στη γυναίκα.

Βοηθάει πολύ να είναι η γυναίκα από πάνω για να το ελέγχει και αν το βρεί λίγο.

Αλλά κακά τα ψέμματα παιδιά.... θυμάμαι και κοπέλες που για να χύσουν τους έκανες τεμενάδες. Δεν ήταν εύκολο. και άλλες που το είχαν παιχνιδάκι

OP
OP
B

brusselmale

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
4
Πόντοι
1
Gousgou...να σου πω την αληθεια δε βλεπω φως στο τούνελ..με τα χερια και εχει ο Θεός...εκτος αν βρεθεί η σωστή γωνία..τρίξιμο..χλωμό

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Εσυ πες μας τι ακριβως θες να πετυχεις ??

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ας ελπίσουμε φιλε..γιατι εχω αρχίσει να ανησυχώ..οτι δε θα δω το φως το αληθινό!!δεν ειναι απο αυνανισμό.αλλα απο κατω κεπαρθενιασμα πιστεύω!!
τυπε μην παιδευεσαι,παρε κωλοτρυπιδι,χωστης ταυτοχρονα 2 δαχτυλα στο μουνι και αυτος εισαι :woldman:

Poutanetzo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
6
Like
157
Πόντοι
286
αν είναι δυνατόν...

Δεν υπάρχει κολπική ή κλειτοριδική ρε παιδιά. Ο οργασμός έρχεται από την ευαισθησία της κλειτορίδας. Άλλες γυναίκες το έχουν πιο εύκολο άλλες πιο δύσκολο.

Σε πολλές μόνο με τον κραδασμό μπαίνοντας μέσα τους είναι έτοιμες να χύσουν. Άλλες είναι πιο δύσκολο και θέλει βοήθεια με το δάχτυλο. Σε γενικές γραμμές και με το σώμα μας αν τριβόμαστε κάπως πάνω τους μπορούμε να φέρουμε οργασμό στη γυναίκα.

Βοηθάει πολύ να είναι η γυναίκα από πάνω για να το ελέγχει και αν το βρεί λίγο.

Αλλά κακά τα ψέμματα παιδιά.... θυμάμαι και κοπέλες που για να χύσουν τους έκανες τεμενάδες. Δεν ήταν εύκολο. και άλλες που το είχαν παιχνιδάκι

:coffee:  :thumbsup:

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Εγώ θέλω να κάνω την γυναίκα μου να χύσει και δεν μπορώ.... Ενώ τελειώνει δεν χύνει... Δεν βγάζει... squirting δλδ!!

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών είναι κλειτοριδικές

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εμένα χύνει για πλάκα η δικιά μου! Ειδικά πολλές φορές που τελειώνω όταν την έχω στα τέσσερα, παίζω μετά λίγο με το μουνάκι της και τρέχει ποτάμι! Μια μέρα έκανε squirting 3 φορές μέχρι να χύσω  :o

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Μάγκες βοηθήστε πως θα την κάνω να χύσει...Να κανεί squirting?? Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να κάνει??

demosmet

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2016
Like
79
Πόντοι
6
άν θέλεις η γυναίκα σου να χύσει πάρτης έναν μαύρο ψωλαρά να την περάσει 2-3 χέρια να δείς πως γίνεται...  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom