Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Γιατί έχουν αντισταθεί μέχρι τώρα και δεν το πήραμε χαμπάρι?
και όπως λέει και η διαφήμιση...."αλλά είσαι και κοτούλα εεεεε?"

ποτε δεν αντισταθηκαν σε τιποτα , μονο κωλοτουμπες , αντε και ο χοντρος δεν μπορει να κανει κωλοτουμπα , ο γερακος μπορει και να βγαλει μια με δυο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
10-15 μερες. Δεν ειναι ποσο θα μου παρει εμενα... σου βαζουν deadline αφου πρωτα το χετε συζητησει βεβαια και πιστευεις οτι μπορεις.
NA παρακαλας να μη βαλει τοτε κανα χαρι ποτερ η τιβι,παει η δουλεια.....

Επισκέπτης
αααα το ποσοστό σε πείραξε?
Έναν κλάδο θα σου πω που περιλαμβάνει το 50% και επηρεάζει όλους τους άλλους....
Τον κατασκευαστικό!!!!!
Εκεί να δεις πάρτυ των εργολάβων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος που τροφοδοτούν σχεδόν όλους τους άλλους κλάδους είτε με μαύρο χρήμα ή με "δωράκια"!!!!
Η παραοικονομία στην Ελλάδα είχε φτάσει το 70% και δεν αφορούσε μόνο τους πάγκους έξω από τα γήπεδα....βαριέμαι να εξηγώ, απλώς θα πω SIEMENS....μια παραοικονομία ΜΟΝΗ ΤΗΣ μέσα στην χώρα μας!!!!
οχι ρε φιλε  οι κατασκευες το 50% του ιδιωτικου τομεα στην Ελλαδα... χωρα παροχης υπηρεσιων ειμαστε.
αλλα και να το δεχτω απο την στιγμη που οι κατασκευες υπερ του δημωσιου πανε σε 2-3 προσωπα πως βγαινει το προηγουμενο επιχειριμα σου;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε καλα εκανε
ολος ο κοσμος υπερ ειναι

εγω γιατι βλεπω το αντιθετο? βεβαια θα μου πεις το 50% στην ελλαδα κομμουνια ειναι  :P

πουτανα αριστερα. Βεβαια μαλακια που εμειναν στο δρομο τοσοι ανθρωποι που δεν επαιρναν τοσα λεφτα εσυ βλεπεις την λιστα με τα μεγαλα ονοματα και λες ολοι τοσα επαιρναν οποτε καλα επαθαν ολοι ενω δεν ειναι ετσι. Και αυτος ο ανεργος που θα παει να δουλεψει? εδω με το ζορι βρισκουν δουλειες οι νεοι σιγα μην σε παρει ευκολα ενας εργοδοτης αμα ησουν δημοσιο ετσι νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος βεβαια.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ναι... θα πει να την ανοιξουνε τελος Ιουλιου και ολα καλα...

Πάντως και αρνητικοί να ήταν ,δεν υπάρχει περίπτωση εκλογών εφόσον δεν βγαίνει με αυτοδυναμία η ΝΔ...

Στο πιο αισιόδοξο σενάριο πες χτυπάει ένα ποσοστό κοντά στο 35%...

Μόνο η ΧΑ ευνοείται ....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω γιατι βλεπω το αντιθετο? βεβαια θα μου πεις το 50% στην ελλαδα κομμουνια ειναι  :P

πουτανα αριστερα. Βεβαια μαλακια που εμειναν στο δρομο τοσοι ανθρωποι που δεν επαιρναν τοσα λεφτα εσυ βλεπεις την λιστα με τα μεγαλα ονοματα και λες ολοι τοσα επαιρναν οποτε καλα επαθαν ολοι ενω δεν ειναι ετσι. Και αυτος ο ανεργος που θα παει να δουλεψει? εδω με το ζορι βρισκουν δουλειες οι νεοι σιγα μην σε παρει ευκολα ενας εργοδοτης αμα ησουν δημοσιο ετσι νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος βεβαια.
εξαρτατε τι κοιτας τυπε
αν βλεπεις το νετ της ερτ που κανουν εκπομπη και μιλανε ολοι οι αριστεροι τοτε ναι :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εξαρτατε τι κοιτας τυπε
αν βλεπεις το νετ της νετ που κανουν εκπομπη και μιλανε ολοι οι αριστεροι τοτε ναι :grin:

Οχι εχω ανοικτο και το φβ βλεπω τα μηνυματα που αναρτουν .... επισης η ΧΑ ειναι και αυτη κατα στο σημειο που σου ειπα και εγω... διαβασα και εφημεριδες εκλεισε η Μεσογειων χθες αποψε παλι να δουμε τι θα εχουμε.... δεν εχω μονο την ΝΕΤ ανοικτη

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ποσο δημοκρατία εχουμε στην χώρα μας!!!!!!!!!!
Στο μόνο ραδιο που δώσαν ειδική αδεια σημερα ήταν του ΣΥΡΙΖΑ το κοκκινο!!!!!!!
Επισης είπαν να μην βγάζουν τους βουλευτες της Ν.Δ στα κανάλια και τα ράδιόφωνα!!!!!!!!
Ολεεεεεεεεεεεεε δημοκρατία!!!!!!!!!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Γιατί έχουν αντισταθεί μέχρι τώρα και δεν το πήραμε χαμπάρι?
και όπως λέει και η διαφήμιση...."αλλά είσαι και κοτούλα εεεεε?"
εδω γκεοπα....."Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται τις εκλογές, αλλά δεν έχει μάθει να ρίχνει κυβερνήσεις"

....αντισταση ,ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: περιμενω τους εγκριτους μουνοπανους μπατσοκους τζωνυ και πιξι75 ,να μας διαφωτισουν τα ζαλισουν......

ΥΓ ....ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΠΕΝΥ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Επισης είπαν να μην βγάζουν τους βουλευτες της Ν.Δ στα κανάλια και τα ράδιόφωνα!!!!!!!!

Ναι γιατι θελουν να κερδισουν χρονο και επισης να μην προκαλουν αλλο... γιατι ξερουν οτι εχουν κανει μαλακια το βιντεακι με τον Κεδικογλου της κωλοτουμπας το χεις?  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εσυ με τον συριζα δεν εισαι; :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και αυτη η εσηεα αρκετα δεν συμπαρασταθηκε;

δεν πρεπει να ενημερωσει τον κοσμο;

Επισκέπτης
Θα μπορουσα να πω στ΄αρχιδια μου για την ΕΡΤ. Στην τελικη εγω που δεν βλεπω τηλεοραση γιατι να πληρωνω εστω και τα λιγα που πληρωνουμε στους λογαριασμους της ΔΕΗ για την ΕΡΤ.
Ομως χτες ηταν η ΕΡΤ, πριν μερικους μηνες ηταν καποια νοσοκομεια που εγιναν κεντρα υγειας αυριο θα ειναι η ΠΥΡΚΑΛ ή καποιο αλλο εργοστασιο. Μετα τις εκλογες στη Γερμανια θ΄αρχισουν οι πλειστηριασμοι σπιτιων και η δευσμευση καταθεσεων. Δεν εχουν σχεση αυτα μεταξυ τους θα πουν καποιοι. Για κρατατε πισινη, εχουμε πολλα να δουμε ακομα. Τωρα οι Ελληνες φευγουν μεταναστες, αν συνεχιστει αυτη η ανεξελεκτη κατασταση, σε μερικους μηνες ή χρονια θα μας πουλανε σκλαβους.

Το <<Δεν σας φτωχυνε ο Γιωργακης αρκετα και θελατε και Σαμαρα>>, λεω να το κανω : ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.

plan B

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2012
Κριτικές
12
Like
71
Πόντοι
11
Το θέμα της ΕΡΤ είναι κλασσική περίπτωση της συνύπαρξης ελάχιστων άξιόλογων ανθρώπων με τεμπελχανάδες, κηφήνες και κρατικοδίαιτους "συναδέλφους". Όσο καλός και άξιος επαγγελματίας και αν είσαι, όσο και αν αγαπάς αυτο που κάνεις, όταν περιβάλλεσαι απο τη πλέμπα της συγχρονης εργατικής-"κομματικης" τάξης, είσαι καταδικασμένος να βρεθείς στον δρόμο. και να σε πούν και Μαλάκα...

Τι να πρωτοθυμηθω? Στα Άκρα, Το Συμπαν που Αγάπησα, Εξάντας, ΡΧΣ, Βαξεβάνη, Ανταποκρίτες, Εποχή των Εικόνων, Θεματική Βραδιά, Ανιχνεύσεις και τόσες άλλες εκπομπάρες...κρίμα για αυτούς τους ανθρώπους που τους πήρε το ποτάμι αλλα και πάλι κατι θα βρεθεί, δεν θα πανε χαμένοι.

Στάνταρ, χιλιάδες υποκριτές-φαρισαίοι θα σπεύσουν με το γνωστό βλαμμένο ύφος να δηλώσουν supporters της ΕΡΤ τη στιγμή που δεν γνωρίζουν ΟΥΤΕ μια εκπομπή της. Αξιολύπητο

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εδω γκεοπα....."Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ δεν φοβάται τις εκλογές, αλλά δεν έχει μάθει να ρίχνει κυβερνήσεις"

....αντισταση ,ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: περιμενω τους εγκριτους μουνοπανους μπατσοκους τζωνυ και πιξι75 ,να μας διαφωτισουν τα ζαλισουν......

ΥΓ ....ΜΟΥΝΑΡΑ ΜΠΕΝΥ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ......

ζαλισμενος εισαι ετσι και αλλιως  ποσο ακομη ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom