Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν πα να γράψεις ότι παπαριά θέλεις??

νταξ λοιπον... να εχει καθε παιδι τον προσωπικο του δασκαλο αποκλειστικης απασχολησης, καθε ενας τον προσωπικο του γιατρο επιης αποκλειστικης γιαυτον απασχολησης ...

σου κανει??? αν ναι πλερωσε τους και ξεφορτωσου μας ...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ο κλασικός ο κωλοτουμπας ο Έλληνας:

-ΠΡΙΝ: "Γιατί να πληρώνω κάθε μήνα την ΕΡΤ, έτσι κι αλλιώς δε την βλέπω."
-ΜΕΤΑ: "Τόσα χρόνια βλέπω ΕΡΤ και τώρα την κλείνουν."

-ΠΡΙΝ: "Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ που μπήκαν με μέσο και τους πληρώνουμε όλοι εμείς."
-ΜΕΤΑ: "Τόσος κόσμος θα χάσει τη δουλειά του."

-ΠΡΙΝ: "Κατευθυνόμενη η ενημέρωση στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση."
-ΜΕΤΑ: "Φίμωση της ελευθερίας του λόγου το κλείσιμο της ΕΡΤ."

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Το μυστικο αφορα την πληροφορηση που ειχαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τις προθεσεις Σαμαρα οσον αφορα την ΕΡΤ,συμφωνα με την"καθημερινη",που υιοθετει πληρως αυτην την εκδοχη.

Εκτος αν θες να μας πεις οτι ΔΕΝ παρισταναν τους εκπληκτους και αγανακτισμενους.

κατι σας δινουν εκει στην κουμουνδουρου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

-ΠΡΙΝ: "Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ που μπήκαν με μέσο και τους πληρώνουμε όλοι εμείς."

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
εγω δεν ειπα να πνιξω κανεναν. μη πεφτεις στο τρυπακι του αλλου καραγκιοζη χτες να μου χρεωνεις εικασιες. αν θελεις απαντα στο αλλο θρεντ κανονικη απαντηση. πες μου την ευκολη λυση ευθεως χωρις τι θεωρω εγω ευκολο και δυσκολο. εγω ειπα λεω οτι ειναι αδυνατον, πες μου εσυ τη λυση που την εχεις ευκολη.
υ.γ. το 1/1000 απο που το εξαγεις ρε παιχτουρι...
ωπα μαστορα μου...δεν ειπα οτι ειπες πως θες να πνιξεις κοσμο...(δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να απανταω-οσα προλαβαινω-αν το εγραφες αυτο)...το καραγκιοζη δεν το δεχομαι βεβαια ,γιατι τα 2 συγκεκριμενα νικ που μανουριασες ειναι φιλαρακια και οκ τυποι για μενα,εχεις καθε δικαιωμα βεβαια να μην γουσταρεις...το ποσταρισμα μεχρι ενα σημειο ηταν απαντηση με χιουμορ γιατι νομιζα οτι εκανες και συ χιουμορ με τα "κουναβια"...ουτε φασιστα σε θεωρω ουτε κανα νεοναζουλο παρταλι,αντιθετα καταλαβαινω απολυτα πως βλεπεις το θεμα ...δεν φταινε ομως οι ανθρωποι γι αυτο ...φταιει η ανυπαρκτη ανθρωπιστικη πολιτικη του κρατους που ζουμε και ευρυτερα της εε πανω σε ενα ΚΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΖΗΤΗΜΑ,που γνωμη μου ειναι πως θα ενταθει με την παροδο των ετων...ΔΕΝ μπορει να κοπτεσαι πως θα σωσεις τραπεζες και χρεωκοπημενους χρηματοπιστωτικους οργανισμους και να ξοδευεις χρημα και πορους που θα μπορουσαν να σωσουν εκ.ζωες....ΔΕΝ μπορει να κοπτεσαι για δημοκρατια και ελευθερια και απο τη  αλλη να κανεις πραξη ενεργειες που εντεινουν τα προβληματα και κατ επεκταση την αναγκαστικη μεταναστευση ανθρωπων(εμπ.οπλων,στηριξη δικτατορων κα)...η λυση δεν ειναι να κρυβεις τους μεταναστες κατω απο το χαλι(σε γκετο) ,ουτε να τους σπρωχνεις πισω μπρος με το λιμενικο...δεν τρεφω αυταπατες δεν θελουν να βοηθησουν ,αλλα αυτο ειναι στο χερι μας -των πολιτων -να το αλλαξουμε!Κανενας ανθρωπος δεν περισσευει,αυτη ειναι η γνωμη μου...
Το 1 στους 10,οοο ειναι αυτονοητο,δεν μπορει να ισχυει κατι αλλο...το εγκλημα(φονος) κινειται παντα σε ποσοστα στατιστικου λαθους...παρεκκλιση φυσιολογικης συμπεριφορας ειναι,δεν ειναι νορμα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
ριξτη τη πουτανα τη κυβερνηση χοντρε να τελειωνουμε, μας εχετε καθηλωμενους μια μερα εδω μεσα. Ριξτη επιτελους να δουμε και τον αλλο δρομο, αι σιχτιρι

Συνημμένα

• drachma_473_355.jpg
    drachma_473_355.jpg
    51,2 KB · Εμφανίσεις: 42

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το 1 στους 10,οοο ειναι αυτονοητο,δεν μπορει να ισχυει κατι αλλο...το εγκλημα(φονος) κινειται παντα σε ποσοστα στατιστικου λαθους...παρεκκλιση φυσιολογικης συμπεριφορας ειναι,δεν ειναι νορμα...

ξερεις σε ορισμενους πολιτισμους αυτο που εσυ θεωρεις εγκλημα θεωρειται φυσιολογικο και δικαιωμα και αντιθετα αυτο που εσυ θεωρεις φυιολογικο και δικαιωμα ου θεωρειται εγκλημα

οποτε ο ορισμος του τι ειναι εγκλημα ειναι μαλλον θολος και εξαρταται απο πολλα πραγματα...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

το μισο (και πολλα λεω) της ιστοριας ειναι η ερτ.Το πριν που λες ειναι πολυ σχετικο  πχ στο 1 ανταπαντω¨¨με οχι οσο τρομερο αντιτιμο δινεις δικαιωμα και στην μειοψηφια να εχει φωνη και προσφερεις στην πολιτιτιστικη κληρονομια (η ερτ σαν αρχειο ειναι θυσαυρος)2,οι χαραμοφαηδες να φυγουν,ΑΠΛΟ ειναι,3 να γινοταν η φωνη της δημοκρατιας και ελευθεριας (ειναι στο χερι μας) και να κανει τελος παντων την δουλεια της,Ενημερωση και μορφωση.....αλλα? καννιβαλοι.
το αλλο μισο ειναι η ελευθερια......

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
ριξτη τη πουτανα τη κυβερνηση χοντρε να τελειωνουμε, μας εχετε καθηλωμενους μια μερα εδω μεσα. Ριξτη επιτελους να δουμε και τον αλλο δρομο, αι σιχτιρι

Δεν πας καμιά βόλτα εξω; αν πέσει η κυβέρνηση θα το μάθεις, η δεν κρατιέσαι;

Επισκέπτης
Οτι ειναι τριτο κομμα θα το λαβουμε ποτέ υποψη μας, ή απλα θα στρουθοκαμηλιζουμε μεχρι να γινει πρωτο κομμα και επιτελους τοτε να αποφασισουμε να την αντιμετωπισουμε με πολιτικους ορους?
Τελος παντων....
φιλε μου για να την αντιμετωπισετε με πολιτικους ορους πρεπει πρωτα να δεχθειτε οτι υπαρχει.
Οσο δεν το κανετε αυτοι θα κανουν οτι γουσταρουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ναι μονο που οι αριθμοι θα εχουν πολλα περισσοτερα μηδενικα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Aκόμα αυτή η καραμέλα με την επιστροφή στην δραχμούλα?
Η έκθεση του ΔΝΤ δεν σας φτάνει για να μην αναπαράγεται φαιδρούς πλέον εκβιασμούς?
Ή υπάρχει ιδιοτέλεια πίσω από την αναπαραγωγή αυτή?
Αποφασίστε......μαλάκες ή υποκριτές που τρώνε από τον δημόσιο κορβανά με πλάγιους τρόπους όπως κάνει το 90% του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

στο 0:27 καποια καυλωνει απο τα λεγομενα του  mr κουβελη.... :rolleyes: :rolleyes:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
το μισο (και πολλα λεω) της ιστοριας ειναι η ερτ.Το πριν που λες ειναι πολυ σχετικο  πχ στο 1 ανταπαντω¨¨με οχι οσο τρομερο αντιτιμο δινεις δικαιωμα και στην μειοψηφια να εχει φωνη και προσφερεις στην πολιτιτιστικη κληρονομια (η ερτ σαν αρχειο ειναι θυσαυρος)2,οι χαραμοφαηδες να φυγουν,ΑΠΛΟ ειναι,3 να γινοταν η φωνη της δημοκρατιας και ελευθεριας (ειναι στο χερι μας) και να κανει τελος παντων την δουλεια της,Ενημερωση και μορφωση.....αλλα? καννιβαλοι.
το αλλο μισο ειναι η ελευθερια......
Εχω πει την γνώμη μου εδω και καιρο σε αντίστοιχο θεμα που είχε ανοίξει.
Είμαι κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ.
Οχι για τις απολύσεις και τις λοιπες μαλακίες που ακούμε εδω και 24 ώρες.
Αλλα για το διαφορετικό πρόγραμμα που προσφέρει σε σχέση με τα σκουπίδια των ιδιωτικών.
Οταν ξανανοίξει εύχομαι να γίνει ενα ισχυρο κανάλι με διαφορετικο πρόγραμμα εναντι των ιδιωτικών. Χωρις λαμόγια αριστερά και δεξια που τρώγαν με χρυσες κουτάλες! :)
Αλλα δυστυχως στην Ελλάδα ζούμε και θα δούμε πάλι τις γνωστες σκατόφατσες να συναγωνίζονται ποιος θα πρωτοφάει.

Επισκέπτης
Aκόμα αυτή η καραμέλα με την επιστροφή στην δραχμούλα?
Η έκθεση του ΔΝΤ δεν σας φτάνει για να μην αναπαράγεται φαιδρούς πλέον εκβιασμούς?
Ή υπάρχει ιδιοτέλεια πίσω από την αναπαραγωγή αυτή?
Αποφασίστε......μαλάκες ή υποκριτές που τρώνε από τον δημόσιο κορβανά με πλάγιους τρόπους όπως κάνει το 90% του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα?
τρωει ο ιδιωτικος τομεας το 90% του δημοσιου :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom