Επισκέπτης
Η Φινλανδια και η Νορβηγια σου κανουν για συγκριτικα στοιχεια ???
Δεν πα να γράψεις ότι παπαριά θέλεις??
Η Φινλανδια και η Νορβηγια σου κανουν για συγκριτικα στοιχεια ???
Δεν πα να γράψεις ότι παπαριά θέλεις??
Το μυστικο αφορα την πληροφορηση που ειχαν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για τις προθεσεις Σαμαρα οσον αφορα την ΕΡΤ,συμφωνα με την"καθημερινη",που υιοθετει πληρως αυτην την εκδοχη.
Εκτος αν θες να μας πεις οτι ΔΕΝ παρισταναν τους εκπληκτους και αγανακτισμενους.
Ο κλασικός ο κωλοτουμπας ο Έλληνας:
-ΠΡΙΝ: "Γιατί να πληρώνω κάθε μήνα την ΕΡΤ, έτσι κι αλλιώς δε την βλέπω."
-ΜΕΤΑ: "Τόσα χρόνια βλέπω ΕΡΤ και τώρα την κλείνουν."
-ΠΡΙΝ: "Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ που μπήκαν με μέσο και τους πληρώνουμε όλοι εμείς."
-ΜΕΤΑ: "Τόσος κόσμος θα χάσει τη δουλειά του."
-ΠΡΙΝ: "Κατευθυνόμενη η ενημέρωση στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση."
-ΜΕΤΑ: "Φίμωση της ελευθερίας του λόγου το κλείσιμο της ΕΡΤ."
ωπα μαστορα μου...δεν ειπα οτι ειπες πως θες να πνιξεις κοσμο...(δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να απανταω-οσα προλαβαινω-αν το εγραφες αυτο)...το καραγκιοζη δεν το δεχομαι βεβαια ,γιατι τα 2 συγκεκριμενα νικ που μανουριασες ειναι φιλαρακια και οκ τυποι για μενα,εχεις καθε δικαιωμα βεβαια να μην γουσταρεις...το ποσταρισμα μεχρι ενα σημειο ηταν απαντηση με χιουμορ γιατι νομιζα οτι εκανες και συ χιουμορ με τα "κουναβια"...ουτε φασιστα σε θεωρω ουτε κανα νεοναζουλο παρταλι,αντιθετα καταλαβαινω απολυτα πως βλεπεις το θεμα ...δεν φταινε ομως οι ανθρωποι γι αυτο ...φταιει η ανυπαρκτη ανθρωπιστικη πολιτικη του κρατους που ζουμε και ευρυτερα της εε πανω σε ενα ΚΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΖΗΤΗΜΑ,που γνωμη μου ειναι πως θα ενταθει με την παροδο των ετων...ΔΕΝ μπορει να κοπτεσαι πως θα σωσεις τραπεζες και χρεωκοπημενους χρηματοπιστωτικους οργανισμους και να ξοδευεις χρημα και πορους που θα μπορουσαν να σωσουν εκ.ζωες....ΔΕΝ μπορει να κοπτεσαι για δημοκρατια και ελευθερια και απο τη αλλη να κανεις πραξη ενεργειες που εντεινουν τα προβληματα και κατ επεκταση την αναγκαστικη μεταναστευση ανθρωπων(εμπ.οπλων,στηριξη δικτατορων κα)...η λυση δεν ειναι να κρυβεις τους μεταναστες κατω απο το χαλι(σε γκετο) ,ουτε να τους σπρωχνεις πισω μπρος με το λιμενικο...δεν τρεφω αυταπατες δεν θελουν να βοηθησουν ,αλλα αυτο ειναι στο χερι μας -των πολιτων -να το αλλαξουμε!Κανενας ανθρωπος δεν περισσευει,αυτη ειναι η γνωμη μου...εγω δεν ειπα να πνιξω κανεναν. μη πεφτεις στο τρυπακι του αλλου καραγκιοζη χτες να μου χρεωνεις εικασιες. αν θελεις απαντα στο αλλο θρεντ κανονικη απαντηση. πες μου την ευκολη λυση ευθεως χωρις τι θεωρω εγω ευκολο και δυσκολο. εγω ειπα λεω οτι ειναι αδυνατον, πες μου εσυ τη λυση που την εχεις ευκολη.
υ.γ. το 1/1000 απο που το εξαγεις ρε παιχτουρι...
κατι σας δινουν εκει στην κουμουνδουρου
Βρηκε δουλεια με 3,5 κατοστάρικα τον μήνα είπε ο Μπολντης ρεντ
φταινε οι αναθυμιασεις απο το πακικο κατουρο και το αφγανικο σπερμα ....
Το 1 στους 10,οοο ειναι αυτονοητο,δεν μπορει να ισχυει κατι αλλο...το εγκλημα(φονος) κινειται παντα σε ποσοστα στατιστικου λαθους...παρεκκλιση φυσιολογικης συμπεριφορας ειναι,δεν ειναι νορμα...
το μισο (και πολλα λεω) της ιστοριας ειναι η ερτ.Το πριν που λες ειναι πολυ σχετικο πχ στο 1 ανταπαντω¨¨με οχι οσο τρομερο αντιτιμο δινεις δικαιωμα και στην μειοψηφια να εχει φωνη και προσφερεις στην πολιτιτιστικη κληρονομια (η ερτ σαν αρχειο ειναι θυσαυρος)2,οι χαραμοφαηδες να φυγουν,ΑΠΛΟ ειναι,3 να γινοταν η φωνη της δημοκρατιας και ελευθεριας (ειναι στο χερι μας) και να κανει τελος παντων την δουλεια της,Ενημερωση και μορφωση.....αλλα? καννιβαλοι.Ο κλασικός ο κωλοτουμπας ο Έλληνας:
-ΠΡΙΝ: "Γιατί να πληρώνω κάθε μήνα την ΕΡΤ, έτσι κι αλλιώς δε την βλέπω."
-ΜΕΤΑ: "Τόσα χρόνια βλέπω ΕΡΤ και τώρα την κλείνουν."
-ΠΡΙΝ: "Οι χαραμοφάηδες της ΕΡΤ που μπήκαν με μέσο και τους πληρώνουμε όλοι εμείς."
-ΜΕΤΑ: "Τόσος κόσμος θα χάσει τη δουλειά του."
-ΠΡΙΝ: "Κατευθυνόμενη η ενημέρωση στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση."
-ΜΕΤΑ: "Φίμωση της ελευθερίας του λόγου το κλείσιμο της ΕΡΤ."
ριξτη τη πουτανα τη κυβερνηση χοντρε να τελειωνουμε, μας εχετε καθηλωμενους μια μερα εδω μεσα. Ριξτη επιτελους να δουμε και τον αλλο δρομο, αι σιχτιρι
φιλε μου για να την αντιμετωπισετε με πολιτικους ορους πρεπει πρωτα να δεχθειτε οτι υπαρχει.Οτι ειναι τριτο κομμα θα το λαβουμε ποτέ υποψη μας, ή απλα θα στρουθοκαμηλιζουμε μεχρι να γινει πρωτο κομμα και επιτελους τοτε να αποφασισουμε να την αντιμετωπισουμε με πολιτικους ορους?
Τελος παντων....
Και ποσο θα σου παρει να τη βγαλεις σε μερες/ωρες?Απο περιεργεια δηλαδη.Δεν παει με το μηνα... με την εργασια παει.
ριξτη τη πουτανα τη κυβερνηση χοντρε να τελειωνουμε, μας εχετε καθηλωμενους μια μερα εδω μεσα. Ριξτη επιτελους να δουμε και τον αλλο δρομο, αι σιχτιρι
Εχω πει την γνώμη μου εδω και καιρο σε αντίστοιχο θεμα που είχε ανοίξει.το μισο (και πολλα λεω) της ιστοριας ειναι η ερτ.Το πριν που λες ειναι πολυ σχετικο πχ στο 1 ανταπαντω¨¨με οχι οσο τρομερο αντιτιμο δινεις δικαιωμα και στην μειοψηφια να εχει φωνη και προσφερεις στην πολιτιτιστικη κληρονομια (η ερτ σαν αρχειο ειναι θυσαυρος)2,οι χαραμοφαηδες να φυγουν,ΑΠΛΟ ειναι,3 να γινοταν η φωνη της δημοκρατιας και ελευθεριας (ειναι στο χερι μας) και να κανει τελος παντων την δουλεια της,Ενημερωση και μορφωση.....αλλα? καννιβαλοι.
το αλλο μισο ειναι η ελευθερια......
τρωει ο ιδιωτικος τομεας το 90% του δημοσιουAκόμα αυτή η καραμέλα με την επιστροφή στην δραχμούλα?
Η έκθεση του ΔΝΤ δεν σας φτάνει για να μην αναπαράγεται φαιδρούς πλέον εκβιασμούς?
Ή υπάρχει ιδιοτέλεια πίσω από την αναπαραγωγή αυτή?
Αποφασίστε......μαλάκες ή υποκριτές που τρώνε από τον δημόσιο κορβανά με πλάγιους τρόπους όπως κάνει το 90% του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα?