Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Οι εργαζόμενοι στα ιδιωτικά μέσα είναι αυτοί που πρέπει να τρέμουν. Με το κλείσιμο της ΕΡΤ πλημμύρισε η αγορά με αστέρια δημοσιογράφους και τεχνικούς, και μάλιστα συνηθισμένους σε χαμηλούς μισθούς μια και προσφέραν το ταλέντο τους μόνο για το καλό της πατρίδας. Αρχίζουν ήδη οι απολύσεις στο υπάρχον προσωπικό των MEGA,ANT1,STAR,BBC,CNN κλπ και πέφτουν οι προτάσεις και οι αντιπροτάσεις βροχή στους απολυμένους της ΕΡΤ! Οι χιλιάδες κόσμου έξω από την ΕΡΤ ήταν Μανατζαρέοι που τρέξαν να προλάβουν ποιος να τους εκπροσωπήσει πρώτος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συνταχθεί και ένα DRAFT στα πρότυπα του NBA!  

To δοκίμασα και εγώ αυτό χθές. Εδώ ισχύει η ατάκα του Όρσον Γουέλς "Δεν μπορείς να κάνεις σάτιρα σε ακραίες απόψεις ή ακραία φαινόμενα. Οι περισσότεροι θα πιστέψουν ότι μιλάς σοβαρά μέσα στην πλήρη απώλεια του μέτρου που έχουν φτάσει για να στηρίξουν την άποψη τους"

Επισκέπτης
Εχω πει την γνώμη μου εδω και καιρο σε αντίστοιχο θεμα που είχε ανοίξει.
Είμαι κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ.
Οχι για τις απολύσεις και τις λοιπες μαλακίες που ακούμε εδω και 24 ώρες.
Αλλα για το διαφορετικό πρόγραμμα που προσφέρει σε σχέση με τα σκουπίδια των ιδιωτικών.
Οταν ξανανοίξει εύχομαι να γίνει ενα ισχυρο κανάλι με διαφορετικο πρόγραμμα εναντι των ιδιωτικών. Χωρις λαμόγια αριστερά και δεξια που τρώγαν με χρυσες κουτάλες! :)
Αλλα δυστυχως στην Ελλάδα ζούμε και θα δούμε πάλι τις γνωστες σκατόφατσες να συναγωνίζονται ποιος θα πρωτοφάει.
:rockon: :rockon: :rockon:
να συμπληρωσω οτι η ΕΡΤ δεν χρειαζεται ουτε τσαμπιονς λιγκ ουτε γιουροβιζιον. Αυτα τα μεγεθη ειναι πολυ δυσκολο στην Ελλαδα να διαχειριστουν απο δημοσιους υπαλληλους...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
τρωει ο ιδιωτικος τομεας το 90% του δημοσιου :think: :think: :think:
Επειδή αναρωτιέσαι....
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος πελάτης των εταιριών του ιδιωτικού τομέα?
Ποιος προμηθεύεται διάφορα είδη από τον ιδιωτικό τομέα και αυξάνει τα κέρδη τους μέσα από την υπερκοστολόγιση?
Θες να συνεχίσω ή νιώθεις ακόμα ιδιωτικός υπάλληλος?

Επισκέπτης
Επειδή αναρωτιέσαι....
Ποιος είναι ο μεγαλύτερος πελάτης των εταιριών του ιδιωτικού τομέα?
Ποιος προμηθεύεται διάφορα είδη από τον ιδιωτικό τομέα και αυξάνει τα κέρδη τους μέσα από την υπερκοστολόγιση?
Θες να συνεχίσω ή νιώθεις ακόμα ιδιωτικός υπάλληλος?
οκ για πες τωρα και σε τι αγαθα και υπηρεσιες αναφερεσαι για να σου πω τι ποσοστο του ιδιωτικου τομεα καταλαμβανουν...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
"Βενιζέλος:Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εκλογές,αλλά δεν τις φοβάται"

ετσι ειπε ο χοντρος , δηλαδη : δεν ειμαι χοντρος αλλα δεν με λες και λεπτο , δεν χορτασα αλλα δεν λες και οτι δεν πειναω κτλ κτλ κτλ

εγω λεω να πας να γαμηθεις

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
"Βενιζέλος:Το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει εκλογές,αλλά δεν τις φοβάται"

ετσι ειπε ο χοντρος , δηλαδη : δεν ειμαι χοντρος αλλα δεν με λες και λεπτο , δεν χορτασα αλλα δεν λες και οτι δεν πειναω κτλ κτλ κτλ

εγω λεω να πας να γαμηθεις
:tooth: :tooth: :tooth:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
οκ για πες τωρα και σε τι αγαθα και υπηρεσιες αναφερεσαι για να σου πω τι ποσοστο του ιδιωτικου τομεα καταλαμβανουν...

αααα το ποσοστό σε πείραξε?
Έναν κλάδο θα σου πω που περιλαμβάνει το 50% και επηρεάζει όλους τους άλλους....
Τον κατασκευαστικό!!!!!
Εκεί να δεις πάρτυ των εργολάβων σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος που τροφοδοτούν σχεδόν όλους τους άλλους κλάδους είτε με μαύρο χρήμα ή με "δωράκια"!!!!
Η παραοικονομία στην Ελλάδα είχε φτάσει το 70% και δεν αφορούσε μόνο τους πάγκους έξω από τα γήπεδα....βαριέμαι να εξηγώ, απλώς θα πω SIEMENS....μια παραοικονομία ΜΟΝΗ ΤΗΣ μέσα στην χώρα μας!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
:2funny: :2funny: :2funny:

εκανε μαλακια ο Σαμαρας στο ειπα και χθες και σκεψου οτι εγω ημουν απο εκεινους που τον υποστηριζαν.

αν ειναι ετσι οι μαλακιες , καλυτερα να κανει μονο μαλακιες μπολντ ... τουλαχιστον καμποια μαλακια θα του πιασει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και ποσο θα σου παρει να τη βγαλεις σε μερες/ωρες?Απο περιεργεια δηλαδη.

10-15 μερες. Δεν ειναι ποσο θα μου παρει εμενα... σου βαζουν deadline αφου πρωτα το χετε συζητησει βεβαια και πιστευεις οτι μπορεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
εκλογες

εμπρος στον δρομο που χαραξε ο κουρασμενος

:2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Θα υποχωρήσουν μπαρμπα-Φώτης και Ζέλος λες;
Γιατί έχουν αντισταθεί μέχρι τώρα και δεν το πήραμε χαμπάρι?
και όπως λέει και η διαφήμιση...."αλλά είσαι και κοτούλα εεεεε?"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom