alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν τα λες καλα τύπε.το πασοκ έχει γίνει η τσατσά του συστήματος πλέον.
θα καταλήξει πολύ σύντομα στο 0.
Το ΠΑΣΟΚ ειναι το συστημα.
Δεν τα λες καλα τύπε.το πασοκ έχει γίνει η τσατσά του συστήματος πλέον.
θα καταλήξει πολύ σύντομα στο 0.
τι έγινε; ημενα απο δω και απο κει και δεν εχω ιδέα; Θα μου πει κάποιος περιληφτικώς;
Ειμαι σιγουρος οτι τον Βενιζελο μπορει και να τον δουμε αγκαζε και με τον Κασσιδιαρη στο μελλονΠροσπαθει να γαντζωθει......Ξερει οτι εξω θα τον φαει η μαρμαγκα
Μάντεψε??τι έγινε; ημενα απο δω και απο κει και δεν εχω ιδέα; Θα μου πει κάποιος περιληφτικώς;
ο κουβελης την κανειτι έγινε; ημενα απο δω και απο κει και δεν εχω ιδέα; Θα μου πει κάποιος περιληφτικώς;
εχει διορισει τοσο κοσμο που τι σκατα ενα 3% δεν θα παρει ρε τυπε? :SΣτο 0 δεν προκειται να καταλήξει...υπάρχει ο Τζώναρος!
ο κουβελης την κανει
ο μπενυ στηριζει
Εισαι εσυ ή η αλλη?τι έγινε; ημενα απο δω και απο κει και δεν εχω ιδέα; Θα μου πει κάποιος περιληφτικώς;
Εδώ γίνεται επανάσταση κι εσύτι έγινε; ημενα απο δω και απο κει και δεν εχω ιδέα; Θα μου πει κάποιος περιληφτικώς;
Μολις δηλωσε και ο Λοβερδος οτι στηριζει τύπεο κουβελης την κανει
ο μπενυ στηριζει
Το ΠΑΣΟΚ ειναι κινημα λαού τύπεεχει διορισει τοσο κοσμο που τι σκατα ενα 3% δεν θα παρει ρε τυπε? :S
Μολις δηλωσε και ο Λοβερδος οτι στηριζει τύπε
Εισαι εσυ ή η αλλη?
ρε τύποι, γιατι συζητάμε για εκλογές;
ο alex71 έχει πεί ξεκάθαρα οτι θα γίνουν το 2015
Και το ξαναλεω.ρε τύποι, γιατι συζητάμε για εκλογές;
ο alex71 έχει πεί ξεκάθαρα οτι θα γίνουν το 2015
http://[URL unfurl="true"]www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/%CE%9B%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%82.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Thundercats?
εγω
Υ.Γ το μικρο κουβέληηη που διωξανε ο αντωνης και ο μπενυυυυ
Εδώ γίνεται επανάσταση κι εσύ