Το ΠΑΣΟΚ ειναι κινημα λαού τύπε
Εχουμε γεμισει κρυφοπασοκτζηδες...ουτε στο κρυφο σχολειο να ηταν.Πανω απο 8% θα παρουν αλλα ντρεπονται να το λενε.Ειναι σαν το 74 με τους χουντικουςΤο ΠΑΣΟΚ ειναι κινημα λαού τύπε
Το ΠΑΣΟΚ ειναι κινημα λαού τύπε
Εχουμε γεμισει κρυφοπασοκτζηδες...ουτε στο κρυφο σχολειο να ηταν.Πανω απο 8% θα παρουν αλλα ντρεπονται να το λενε.Ειναι σαν το 74 με τους χουντικουςΤο ΠΑΣΟΚ ειναι κινημα λαού τύπε
Μου αρέσει που ήθελε να ονομάσει το κόμμα του ΡΙΞΕΙ!Μολις δηλωσε και ο Λοβερδος οτι στηριζει τύπε
Τιποτα δεν συμβαινει λιακαδα μου, χαλαρωσε.εγω
Υ.Γ το μικρο κουβέληηη που διωξανε ο αντωνης και ο μπενυυυυ
αψογοΜου αρέσει που ήθελε να ονομάσει το κόμμα του ΡΙΞΕΙ!
Δεν αρνεισαι δηλαδη οτι το απογευμαΤι προτείνεις να κάθομαι να βλεπω με ανατριχιαστικές λεπτομερειες ποιος τρωει πιο πολύ απο το ξεπουλημα της χωρας;
Είδες πόσο εύκολα μαρτυράει?Δεν αρνεισαι δηλαδη οτι το απογευμα
του αξιζει τυπεΤον βλεπω υπουργο.....Μιλησε, εγλυψε, αποκατασταθηκε
Δεν ξερω τι λετε για το ΠΑΣΟΚ τύποι, αλλά παλι καταφερε να ισχυροποιησει τη θεση του, να συνεχισει να κυβερνα και θα βαλει και υπουργους.Εχουμε γεμισει κρυφοπασοκτζηδες...ουτε στο κρυφο σχολειο να ηταν.Πανω απο 8% θα παρουν αλλα ντρεπονται να το λενε.Ειναι σαν το 74 με τους χουντικους
Ειναι λεπτοs, ομορφαντραs με θεληματικο πηγουνι, επιβλητικη ματια, βραχνη φωνητου αξιζει τυπε
Έτσι...ακόμη και στον Ξώφαλτσα να σηκώσεις πέτρα, Πασόκους βρίσκεις από κάτω.....και παλι οποια πετρα και να σηκωσεις απο κατω ειναι
Και που να επαιζε και η παιχτουρα ο Λαλιωτης..........Αληθεια αυτος τι δουλεια εκανε στη ζωη τουΔεν ξερω τι λετε για το ΠΑΣΟΚ τύποι, αλλά παλι καταφερε να ισχυροποιησει τη θεση του, να συνεχισει να κυβερνα και θα βαλει και υπουργους.
Τετοιο σατανικο κομμα δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξει, στο 5% εχει φτασει και παλι οποια πετρα και να σηκωσεις απο κατω ειναι
Είδες πόσο εύκολα μαρτυράει?
Κομματικο στέλεχος.Και που να επαιζε και η παιχτουρα ο Λαλιωτης..........Αληθεια αυτος τι δουλεια εκανε στη ζωη του
Ολα γινονται για το καλο της χώρας βυζοπούλα μουειμαι αγνη και αμόλυντη απλά είχα υποχρεώσεις ο κουβέλης πως την πατησε και τον πέταξαν οξω ο βενιζέλος ειναι μουσιτσα μεγάλη επρεπε να τον προσεχει. ο αντουαν τι λεει; πως ο βενιζελος τον στριμωξε να βαλει τα τσιρακια του; η χωρα εντωμεταξυ να μα να γαμηθει ετσι; ο καημος μας τι θα φαμε ευγε ευγε ο λαος κοιμαται τον υπνο του δικαιου και η μοιρασια καλα κρατει..
σοσιαλιστης τυπεΚαι που να επαιζε και η παιχτουρα ο Λαλιωτης..........Αληθεια αυτος τι δουλεια εκανε στη ζωη του
Συνηθως οι πασοκοι δουλεουνΚαι που να επαιζε και η παιχτουρα ο Λαλιωτης..........Αληθεια αυτος τι δουλεια εκανε στη ζωη του
ο λακης στα λεει και δεν τον ακους οι πασιοναριες ειμεθα χαλια.Ολα γινονται για το καλο της χώρας βυζοπούλα μου