Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
μπραβο μπαρμπα Φωτη αρχοντα. Σε 2 μηνακια που δεν θα μπουν οι συνταξεις στα γεροντια να περασουν απ' το γραφειο σου ?  :think: :jerking: :headbang: :uglystupid:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ρε ενας αντρας δεν υπαρχει να μιλησει καθαρα....τι πουτανιαρικα ηταν αυτα που ειπε ο μπαρμπακουβελης.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Ρε ενας αντρας δεν υπαρχει να μιλησει καθαρα....τι πουτανιαρικα ηταν αυτα που ειπε ο μπαρμπακουβελης.

καραγκιοζηδες. Εχουν ενα κοσμο στη δυστυχια και τη φτωχια και δεν μπορουν να ορθωσουν ενα ξεκαθαρο λογο.

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
μπραβο μπαρμπα Φωτη αρχοντα. Σε 2 μηνακια που δεν θα μπουν οι συνταξεις στα γεροντια να περασουν απ' το γραφειο σου ?  :think: :jerking: :headbang: :uglystupid:
αυτη η τρομολογικη εχει σαπισει πια...τις συνταξεις τις εφαγε το PSI που υπογραψανε..τα ξεχασες;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!  :s&m_3:
Ρε συ, το ίδιο θέλω κι εγω!!!!
Οχι όμως να μείνουμε μόνο στο Ελλάντα.
Να ξεβρωμίσει ο κόσμος ολάκερος θέλω.
Μόνο ένα big bang μας σώζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είχα πεί, και κάπου αλλού  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:, οτι η κυβέρνηση θα πέσει εξαιτίας των πληστειριασμών.
Κοίτα να δείς που είναι τόσο, ΝΑΙ ΜΑ ΤΟΣΟ, μαλάκες που θα πέσουν εξαιτίας της ΕΡΤ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ο μάντης μίλησε  :woldman: :woldman: :woldman:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251

Είχα πεί, και κάπου αλλού  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:, οτι η κυβέρνηση θα πέσει εξαιτίας των πληστειριασμών.
Κοίτα να δείς που είναι τόσο, ΝΑΙ ΜΑ ΤΟΣΟ, μαλάκες που θα πέσουν εξαιτίας της ΕΡΤ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν τελειωσε τιποτα ακομη...δεν πιστευω οτι θα τολμησουν

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
δεν τελειωσε τιποτα ακομη...δεν πιστευω οτι θα τολμησουν
Ε κοπελιά, αυτό το διάβασες???...
www.enikos.gr/economy/154084,DNT-_Etoimo_na_anasteilei_thn_plhrwmh_tw.html]ΔΝΤ- Έτοιμο να αναστείλει την πληρωμή των δόσεων προς Ελλάδα[/url]

Άμα θές βγές εσυ να κόψεις άλλη μια φορά συντάξεις και μισθούς  :grin: :grin: :grin: :grin:

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
μηπως θυμασαι τι εγινε στα ΑΤΜ της Κυπρου ?
γιατι υποστηριξα οτι ηταν καλυτεροι οι ηγητορες στην Κυπρο..τα ιδια πουλημενα τομαρια ειναι...ξεπουλημα του κοσμου για να σωθουνε τραπεζιτες...

Επισκέπτης

Φίλα σταυρό ρε..

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Ε κοπελιά, αυτό το διάβασες???...
www.enikos.gr/economy/154084,DNT-_Etoimo_na_anasteilei_thn_plhrwmh_tw.html]ΔΝΤ- Έτοιμο να αναστείλει την πληρωμή των δόσεων προς Ελλάδα[/url]

Άμα θές βγές εσυ να κόψεις άλλη μια φορά συντάξεις και μισθούς  :grin: :grin: :grin: :grin:
ειδες πως μας εμπαιζουν κ αθετουν συμφωνηθεντα; η μονη λυση ειναι η παυση πληρωμων

Επισκέπτης
Εκλογές πάπαλα κρητικάτσι.
Θα φύγουνε το Σίμο κι όλα καλά..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ειδες πως μας εμπαιζουν κ αθετουν συμφωνηθεντα; η μονη λυση ειναι η παυση πληρωμων
Οχι ακριβώς.
Αν θέλουν να μείνουν στα συμφωνηθέντα τότε θα πρέπει να συνεχίσουν την πληρωμή.
Η παύση πληρωμών, εσωτερική και εξωτερική, είναι και πάλι μια αθέτηση των συμφωνηθέντων  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ΓΑΜΗΜΕΝΗ λογική χρειάζεται, κάτι που δεν έχουν όσοι προσκύνησαν την θεά της εξουσίας...

Ο μάντης μίλησε... :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
η μονη λυση ειναι η παυση πληρωμων

τοσο εύκολο είναι?  :o :o :o :o :o :o

μηπως να κανουμε και εμπαργκο στις εισαγωγες πετρελαίου, τροφίμων, φαρμάκων, μηχανημάτων από τους δανειστές μας?

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
Οχι ακριβώς.
Αν θέλουν να μείνουν στα συμφωνηθέντα τότε θα πρέπει να συνεχίσουν την πληρωμή.
Η παύση πληρωμών, εσωτερική και εξωτερική, είναι και πάλι μια αθέτηση των συμφωνηθέντων  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ΓΑΜΗΜΕΝΗ λογική χρειάζεται, κάτι που δεν έχουν όσοι προσκύνησαν την θεά της εξουσίας...

Ο μάντης μίλησε... :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
εσωτερικη παυση πληρωμων υφισταται εδω κ καιρο..καιρος κ για εξωτερικη κ αλλαγη ποειας αλλα μας λειπουν οι ηγετες,γαμω το :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom