Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Επισκέπτης
Εγώ δεν γνωρίζω τι σημαίνει "δεκσος". Γνωρίζω όμως τι σημαίνει "νεοφιλελεύθερος"

Παρουσίαζω λοιπόν μια  "νεοφιλελεύθερη" ή αλλιώς "do it like Babis" πρόταση, για φορολογική μεταρύθμιση.

Ποια φορολογική μεταρρύθμιση γαμώ το φελέκι μου μέσα??????
Μέχρι τώρα, κατέθετα τον ΦΠΑ σε τραπεζικό λογαριασμό απ'όπου και τον τραβούσαν στις 26 κάθε μήνα.
Από τον Ιούνη, (το μήνα που διανύουμε) η κατάθεση του πίνακα ΦΠΑ γίνεται στις 20 του μηνός (σήμερα δλδ) και μέχρι τώρα δεν ξέρει ούτε ο λογιστής, ούτε οι υπάλληλοι της ΔΟΥ πως στομπούτσο πρέπει να γίνει.
Αντί να βάλω το ποσό στο λογαριασμό και να ξεμπερδεύω, θα πρέπει να βάλω 10€ (ναι καλά διάβασες 10€) ως προκαταβολή.
Για το υπόλοιπο ποσό, δεν ξέρει ν'απαντήσει κανείς αν θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα, ανα θα γίνει τον άλλο μήνα, αν θα γίνει μέσω τραπέζης, ή αν θα πρέπει να πάω στη ΔΟΥ (23χλμ. από δω μετά τις συγχωνεύσεις) αφού έχω εκδώσει πρώτα τραπεζική επιταγή.
Της πουτάνας το κάγκελο δλδ.
Ότι αλλάζουν προς το χειρότερο είναι με περισσότερη ταλαιπωρία.
Γιατομπούτσο καβάλα..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Μέχρι τώρα, κατέθετα τον ΦΠΑ σε τραπεζικό λογαριασμό απ'όπου και τον τραβούσαν στις 26 κάθε μήνα.
Από τον Ιούνη, (το μήνα που διανύουμε) η κατάθεση του πίνακα ΦΠΑ γίνεται στις 20 του μηνός (σήμερα δλδ) και μέχρι τώρα δεν ξέρει ούτε ο λογιστής, ούτε οι υπάλληλοι της ΔΟΥ πως στομπούτσο πρέπει να γίνει.
Αντί να βάλω το ποσό στο λογαριασμό και να ξεμπερδεύω, θα πρέπει να βάλω 10€ (ναι καλά διάβασες 10€) ως προκαταβολή.
Για το υπόλοιπο ποσό, δεν ξέρει ν'απαντήσει κανείς αν θα γίνει μέχρι το τέλος του μήνα, ανα θα γίνει τον άλλο μήνα, αν θα γίνει μέσω τραπέζης, ή αν θα πρέπει να πάω στη ΔΟΥ (23χλμ. από δω μετά τις συγχωνεύσεις) αφού έχω εκδώσει πρώτα τραπεζική επιταγή.
Γιατομπούτσο καβάλα..
...μπορεις να σταματησεις να υπαρχεις μεσιε?αντε γιατι επιβαρυνεις τον προυπολογισμο να ουμε με τις μαλακιες σου!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Γιατομπούτσο καβάλα..
αλλξε λογιστη, παρε τηλεφωνο στο κεπυο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
Μαλάκα, παίζει ν'αυτοκτονήσουν δεκάδες λογιστές σήμερα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να τους δωσω το τηλεφωνο του δικου μου για ψυχολογικη στηριξη....μιλαμε για ζενννννν!!!!!!!
υγ...του χω βουτηξει 2-3 αιφον μαλιστα και αυτος περα βρεχει... :sunglasses:...με χει κανει σπαραλια λαιμε!

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να τους δωσω το τηλεφωνο του δικου μου για ψυχολογικη στηριξη....μιλαμε για ζενννννν!!!!!!!
υγ...του χω βουτηξει 2-3 αιφον μαλιστα και αυτος περα βρεχει... :sunglasses:...με χει κανει σπαραλια λαιμε!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μερικοί ξέρουν να ζήσουν ρε μαλέα..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
-ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΝ ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ......σαμπρινα παλερμο!!!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
.......ΕΤΟΥΤΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΟΥΝ....Ασε που θα βηθησουν και στην διαπραγματευση  :bigdick: :bigdick: :bigdick: ...  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.489
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny: ρε γατο ,εβαλες το ποκερ φεις με ισπανικους υποτιτλους???... :2funny: :2funny: :2funny: για τον κοδρερο το ποσταρες?

Επισκέπτης
Ακομα να ανοιξουν οι δημοσιοι την ερτ  :tickedoff:  θελουμε να δουμε το προγραμμα του στοιχηματος ρε  :uglystupid:  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom