alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.291
- Πόντοι
- 8.006
Μάλλον σε έκλεβε ο γείτονας για να βλέπει ΕΡΤ
Μάλλον σε έκλεβε ο γείτονας για να βλέπει ΕΡΤ
αυτο καταλαβες ε??Να πας εξω από την ΕΡΤ να συμπαραστθεις στο δικαιο αγώνα των λαμογίων...
Ανεβαίνουν στο βουνό κλούβες
Κλούβες των ΜΑΤ ανεβαίνουν αυτή την ώρα στον Υμηττό για να ρίξουν το σήμα της ΕΡΤ στις 12 το βράδυ! Ήδη το αναλογικό σήμα έχει πάψει να εκπέμπει και σε λίγη ώρα η ΕΡΤ θα σταματήσει να παίζει οριστικά....
και εγώ τα πίνει ο αντωνάκηςξεροχυνω....
εγω θελω να δω οταν θα ερθει η ωρα να γαμανε κωλοτρυπηδες σε μερικους εδω μεσα που θα παρακαλανε και οι πολλοι θα γελανε,θα γελαω και εγω
Μαυρο καληνυχτα
ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ
δεν νομίζω θα πέσει η χούντα θα το δειςο κοσμος στην πλειοψηφια του μαλλον επικροτει το λουκετο.
300 εξυγιανσεις ειχαν γινει και το μπουρδελο πιο πολλα εχανε.
και εγώ τα πίνει ο αντωνάκης
ακόμα ανοιχτός είναι ο κώλος του απο το χθεσινό ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ που έφαγε
Αν χουντα ειναι να σε αναγκαζουν να παραγεις για να πληρωνεσαι στηριζουμε χουνταδεν νομίζω θα πέσει η χούντα θα το δεις
ψαχνει λεφτα τυπε κ δεν τα βρισκει...τα χει χαμενα ο Αντωνακης...ακόμα ανοιχτός είναι ο κώλος του απο το χθεσινό ΡΩΣΙΚΟ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ που έφαγε
αντε να παιξεις το πουλακι σου που το κανεις μια ζωη ....εμαθες και το game of thrones και νομιζες οτι..κακομοιρηαντε τώρα να παίξεις game of thrones άργησες...
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΑΚΗΑν χουντα ειναι να σε αναγκαζουν να παραγεις για να πληρωνεσαι στηριζουμε χουντα
στην ερτ υπηρχε ΜΙΑ γαμημενη εκπομπη που την εβλεπαν πανω απο 100 ατομα;
μονο τους πειρατες της καραϊβικης οποτε το βαζανε!!!!
ψαχνει λεφτα τυπε κ δεν τα βρισκει...τα χει χαμενα ο Αντωνακης...
αυτο καταλαβες ε??
Ελλαδα η πιο ωραια χωρα του κοσμου με τους πιο μαλακες κατοικους....μακραν