psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τρια καναλια και ενα της βουλης τεσσερα δεν νομιζω οτι χρειαζονται στην Ελλαδιτσα,ενα κρατικο καναλι φτανει και περισευει/
τυπε το σημα ηταν για να ασκει υποβολη στους τηλεθεατες?Κλεινει η ΕΡΤ. Να ζησουμε να την θυμομαστε!!!
εγώ τον μόνο κρατικό οργανισμό που ιδιωτικοποιήθηκε τον ΟΤΕ τον βλέπω να γαμάει ...
αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουν και οσοι διαφωνουν
συγκρουστηκε με τους καθηγητες και τωρα συγκρουεται με τους κρατικοδιαιτους της ΕΡΤ
και παντα ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ!!!!!
αυτο πρεπει να του το αναγνωρισουν και οσοι διαφωνουν
συγκρουστηκε με τους καθηγητες και τωρα συγκρουεται με τους κρατικοδιαιτους της ΕΡΤ
και παντα ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ!!!!!
Τύπε πολλα θα βγουν στη φορα από δώ και πέρα!!!τυπε το σημα ηταν για να ασκει υποβολη στους τηλεθεατες?
κατι προβατακια ακουγονται
εδώ συγκρούσθηκε με τον δράκουλα τον Μητσοτάκαρο στα γατάκια θα κόλλαγε?
για το αβατάρ σου παίζει τηλέφωνο?
το nickelodeon μην κόψουν μόνο γιατί θα σφαχτούμε
Oι παρουσιαστές κάνανε τις προσληψεις στην ΕΤ3?Ξεκινησε το ξεβρακωμα , ηδη ειπε ο παρουσιαστης της ΕΤ3 οτι ο Κεδικογλου τον ειχε παρει για να προσλαβει 24 ατομα στην ΕΤ3 , αντε να ξεκινησουν τα βιολια
Εσυ να τα βλεπεις που ψηφισες Συριζα...Mεγάλα αρχίδια έχει ο Σαμαράς!!!
αποτελεί έκπληξη η σταθερότητα και η στιβαρότητα που έφερε στη χώρα.
Καποιοι απο σας ειστε ΚΑΦΡΟΙ και απολιτιστοι
Δικαιωμά σας
Εγω ομως, τι φταιω να μην εχω ΕΡΑ3, Κοσμος, ΕΤ1, ΕΤ3, Μουσικα Συνολα... και παει λεγοντας?
Ας κλεινανε τη ΝΕΤ (ολο το ενημερωτικο τμημα, γενικως), ας απελυαν τους μισους νοματαιους, ας πουλαγαν και τα μισα ακινητα.
Τωρα ομως, μ' αυτο τον αποκεφαλισμο των παντων, πολλοι απο μας νιωθουμε εξαιρετικα τσαντισμενοι
Oι παρουσιαστές κάνανε τις προσληψεις στην ΕΤ3?
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
ξέρει κανείς γιατί όταν πατάω αυτό το λινκ , μου επιστρέφει το παρακάτω μήνυμα;
"Ωχ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση "
Του το πεταξε το γαντι ο sir Αντουαν,τωρα θα απαντησει ο Τσι και η γη θα γινει κοκκινηwww.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113060148]
Τσίπρας: Αν κόψουν το σήμα της ΕΡΤ θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη[/url]
www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63842380]
Τσίπρας: Πραξικόπημα το κλείσιμο της ΕΡΤ[/url]
www.skai.gr/news/politics/article/234830/tsipras-min-tolmisoun-na-kopsoun-to-sima-tis-ert/#ixzz2VwaSl1vh]Τσίπρας: Μην τολμήσουν να κόψουν το σήμα της ΕΡΤ[/url]
Ειμαστε οι Ελληνες μπουρδελο σκετο , οτι και να γινει το ριχνουμε στο τραγουδι , εκλεισε η ΕΡΤ και πηγε και τους τραγουδαει ο Ζουγανελης , ημαρτον ρε πουστη