Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
βαλτε να καυλωσετε!!!!
προταση μομφης του λεει ο κρατικοδιαιτος δημοσιογραφους του Παφιλη να φερουνε!!!!!
Ο Σουλειμαν διαδηλωνει στην πλατεια Ταξιμ τύπε, μαζι με τη Σεχραζαταυτό είναι δημοκρατία .....να τον γαμάς τον άλλον τσάμπα να το χαίρεται και να αισθάνεται και ότι περνάει καλά...
πες του άλλου να βάλει μυαλό που βρίζει την Ελλάδα γιατί θα τον στείλω στον Σουλειμάν
Στο πλευρό των εργαζόμενων της ΕΡΤ ο Λάκης Λαζόπουλος
Αναβάλλεται για την επόμενη Τρίτη η τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, «Αλ Τσαντίρι Nιουζ».
Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μην βγει σήμερα το βράδυ η ζωντανή εκπομπή του από το στούντιο του ΑLPHA.
Μάλιστα μέσω της επίσημης σελίδας της εκπομπής στο Facebook, αναρτήθηκε το εξής μήνυμα: «Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Το τελευταίο,ζωντανό, Αλ Τσαντίρι Νιουζ της σεζόν, θα μεταδοθεί την επόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου στις 9μμ».
ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑνηφαλιος τυπε?
εχουν μαζευτει ολοι οι κρατικοδιαιτοι με τις οικογενειες τους και το λεμε αντιδραση λαουΟ Σουλειμαν διαδηλωνει στην πλατεια Ταξιμ τύπε, μαζι με τη Σεχραζατ
Κριμα τυπε, πανω που ετοιμαζοταν συμφωνα με πληροφοριες μου να μιλησει ο Κατσανεβας
Να η εξηγηση για την επισπευση του κλεισιματος των πομπων πριν τις 12 τύπεκατι τετοιο θα μπορουσε να αλλαξει την αποφαση του σαμαρα τυπε
Ε αμα εχουν και το Λακη απεναντι τους ειναι σοβαρα τα πραγματαΣτο πλευρό των εργαζόμενων της ΕΡΤ ο Λάκης Λαζόπουλος
Αναβάλλεται για την επόμενη Τρίτη η τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου, «Αλ Τσαντίρι Nιουζ».
Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μην βγει σήμερα το βράδυ η ζωντανή εκπομπή του από το στούντιο του ΑLPHA.
Μάλιστα μέσω της επίσημης σελίδας της εκπομπής στο Facebook, αναρτήθηκε το εξής μήνυμα: «Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ συμπαρίσταται στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Το τελευταίο,ζωντανό, Αλ Τσαντίρι Νιουζ της σεζόν, θα μεταδοθεί την επόμενη Τρίτη 18 Ιουνίου στις 9μμ».
εγω θελω να δω οταν θα ερθει η ωρα να γαμανε κωλοτρυπηδες σε μερικους εδω μεσα που θα παρακαλανε και οι πολλοι θα γελανε,θα γελαω και εγω
Μαυρο καληνυχτα
ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ
ΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ
Ρε μαλακες με εχετε πεθανει σημερα.
Τι Λαζοπουλος και μαλακιες, μπου κομ για αυθεντικο γελιο....
ξεροχυνω....Ανεβαίνουν στο βουνό κλούβες
Κλούβες των ΜΑΤ ανεβαίνουν αυτή την ώρα στον Υμηττό για να ρίξουν το σήμα της ΕΡΤ στις 12 το βράδυ! Ήδη το αναλογικό σήμα έχει πάψει να εκπέμπει και σε λίγη ώρα η ΕΡΤ θα σταματήσει να παίζει οριστικά....
μάγκες απ τη στιγμή που έπεσε το σήμα το internet μου πάει σφαίρα :S
λέτε να παίζει κανάν ρόλο;
re παιχτη το ματσακι αυριο θα το προλαβουμε