tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Οπότε η άμεσα εκτελεστή απόφαση δεν εκτελείτε άμεσα. Είναι αυτόφωρο υπουργοί ;
να κανεις καταγγελια
Οπότε η άμεσα εκτελεστή απόφαση δεν εκτελείτε άμεσα. Είναι αυτόφωρο υπουργοί ;
Μου κάνεις πλάκα ε?
Μου απάντησες ο ΠΟΛΙΤΗΣ,ο ΠΟΛΤΙΚΟΣ ΟΧΙ.Μια ερώτηση κάνω. Ο πολίτης που αθετεί δικαστική απόφασης προσωρινής διαταγής θα ήταν ήδη αυτόφωρο.
Μια ερώτηση κάνω. Ο πολίτης που αθετεί δικαστική απόφασης προσωρινής διαταγής θα ήταν ήδη αυτόφωρο.
Δεν κατανοώ τι μου λες. Η απόφαση ειναι εκτελεστή άμεσα η λεει είναι εκτελεστή όποτε γουστάρει καθείς και νοιώθει έτοιμος;δεν αρνηθηκαν να εκτελεσουν την διαταγη, η ιδια η διαταγη τους δινει περιθωρια να λαβουν τα "αναγκαια οργανωτικα μετρα". Ενα απο αυτα ειναι να αδειασουν το ραδιομεγαρο για να εκπεμψει η υπο εκκαθαριση ΕΡΤ. Δε τους υποχρεωνει να εκπεμψουν το "απεργιακο" σημα της ΕΡΤ.
Όχι γιατί αυτοφωροΑΠΟφεύγουν νόμιμα.Είναι αυτόφωρο υπουργοί ;
αυξανοντας το ανταποδοτικο (οπως φαινεται απο τον πινακα) και αλλαζοντας την βαση των λογιστικων αρχων μπορω να σου βγαλοω κερδη και απο την Πειραικη Πατραικη...
αν μειωθει το ανταποδοτικο θα μπει παλι σε ζημιες.. επισης πρεπει να καλυψει τις συσωρευμενες ζημιες της...
για να μπορεσει να μειωθει το ανταποδοτικο θα πρεπει να μειωθει το κοστος λειτουργιας...
Δεν κατανοώ τι μου λες. Η απόφαση ειναι εκτελεστή άμεσα η λεει είναι εκτελεστή όποτε γουστάρει καθείς και νοιώθει έτοιμος;
Δεν κατανοώ τι μου λες. Η απόφαση ειναι εκτελεστή άμεσα η λεει είναι εκτελεστή όποτε γουστάρει καθείς και νοιώθει έτοιμος;
Δεν κατανοώ τι μου λες.
θα πρέπει με το που θα βγει η απόφαση να τρέξεις στο χωράφι να ξηλώνεις περιφράξεις;
Δεν υπαρχει ΕΡΤ, γιαυτο και αποφαση δεν απευθυνεται στο ΔΣ της ΕΡΤ, απευθυνεται στους αρμοδιους υπουργους να και τους λεει "Τη λήψη από τους συναρμόδιους Υπουργό Οικονομικών και Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό των αναγκαίων οργανωτικών μέτρων για τη συνέχιση της μετάδοσης ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και τη λειτουργία διαδικτυακών ιστοτόπων από δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για το χρονικό διάστημα έως τη σύσταση και λειτουργία νέου φορέα "
Δε τους λεει ξανανοιχτε η ανασυστηστε την ΕΡΤ. Δε τους λεει μεταδωστε το σημα που παραγουν οι πρωην εργαζομενοι της ΕΡΤ.Τους λεει λαβετε τα αναγκαια οργανωτικα μετρα ωστε να υπαρχει εκπομπη δημοσιου σηματος (οχι απο την ΕΡΤ, απο δημοσιο φορεα). Τα οργανωτικα μετρα δεν ειναι παταω ενα κουμπι και εχω τηλεοραση, υπαρχει ευλογος χρονος στη διαθεση τους να τα παρουν. Προφανως "ευλογος" δε σημαινει 6 μηνες. Αλλα δε σημαινει και 6 ωρες.
Σημερα εχουμε σεμιναριο Πολιτικης Δικονομιας?
Πολυ ενδιαφερονμα με βγάζουν απο τα ρουχα μου
Αν έχεις περιφράξει ένα διεκδικούμενο χωράφι και βγει μια προσωρινή διαταγή και σου λέει να το αποπεριφράξεις μέχρι την οριστική απόφαση περί της κυριότητος, θα πρέπει με το που θα βγει η απόφαση να τρέξεις στο χωράφι να ξηλώνεις περιφράξεις; Δεν θα υπάρχει ένα περιθώριο εύλογου χρονικού διαστήματος για να γίνει αυτό;
Εγώ ρώτησα γιατι δεν εκπέμπει η ερτ και γιατί δεν είναι αυτόφωρο οι υπουργοί που δεν πήραν τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα οπως διατάσσονται ΑΜΕΣΑ. Γιατί μου λες τι σου είπαν από την κλαδική που ανήκεις σχετικά με την ερτ που δεν ανέφερα καν; Η προσωρινά εκτελεστή απόφαση αυτό σημαίνει. Ειναι εκτελεστή άμεσα - το λεει ο νομος. τέλος. Είναι δεδομένο όπως το οτι ο ήλιος βγαίνει το πρωί απο την ανατολή. Δεν ειναι θέμα συζήτησης και ερμηνείας.δεν υπάρχει εύλογος χρόνος
Πολυ ενδιαφερον
Σε ποιο καναλι θα σε δουμε ?μα με βγάζουν απο τα ρουχα μου
Το ποσταρισμα σου στηριζεται "επι εσφαλμενης προυποθεσεως".Αν έχεις περιφράξει ένα διεκδικούμενο χωράφι και βγει μια προσωρινή διαταγή και σου λέει να το αποπεριφράξεις μέχρι την οριστική απόφαση περί της κυριότητος, θα πρέπει με το που θα βγει η απόφαση να τρέξεις στο χωράφι να ξηλώνεις περιφράξεις; Δεν θα υπάρχει ένα περιθώριο εύλογου χρονικού διαστήματος για να γίνει αυτό;