Επισκέπτης
Κλαιω απο τα γελια...Μονο στο μπου λεμε...ειπαμε κανε εσυ τους νομους και ξεφορτωσου μας...
Κλαιω απο τα γελια...Μονο στο μπου λεμε...ειπαμε κανε εσυ τους νομους και ξεφορτωσου μας...
ειπαμε κανε εσυ τους νομους και ξεφορτωσου μας...
Είπε η άρχουσα τάξη ανάβοντας ένα κοχίμπα..
...και ψαχνοντας τα καλαθια στην Αιολου για καμμια σουπερ ευκαιρια...Είπε η άρχουσα τάξη ανάβοντας ένα κοχίμπα..
Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες.
Έτσι γίνεσαι άρχουσα τάξη ρε....και ψαχνοντας τα καλαθια στην Αιολου για καμμια σουπερ ευκαιρια...
δεν καπνιζω τζογια μου...
ουτε ενα κοχιμπα στο τσακιρ κεφι?...πανω στην χαρα της επιτυχημενης αποκρατικοποιησης!..τι διαλο αρχουσα ταξη εισαι τοτε?δεν καπνιζω τζογια μου...
Το ότι δεν καπνίζεις ήταν το λάθος στην πρόταση. Άρχουσα τάξη πάντως είσαι έτσι??
....το μπου ειναι μαγικο.....(νατσο 2013)Το ότι δεν καπνίζεις ήταν το λάθος στην πρόταση. Άρχουσα τάξη πάντως είσαι έτσι??
υγ ..ρε νατσε ,για συντομια μπορω να μη βανου κοπιραιτς?
και ξαναγράφωΣωστα, η προσωρινη αυτή διαταγή αποτελεί μαλλον σωσίβιο και για τους τρεις εταιρους και ουσιαστικα εκτονωνει την κυβερνητικη κριση.
οι ερτατζηδες εχουνε πλακα παντως. με το που βγαινει η αποφαση αρχιζουν τις δηλωσεις ΝΙΚΗ ΝΙΚΗ!!! μετα καθονται να τη διαβασουν καλυτερα και χμ χμ
εδω ολοκληρο κομμα τιγκα στους δικηγορους εβγαλε και www.iefimerida.gr/news/111000/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%B7-%CE%B5%CF%81%CF%84]ανακοινωση νενικηκαμεν[/url] ...
ευτυχως βρεθηκαν μερικοι νηφαλιοι να εξηγησουν την αποφαση στους συντροφους τους
Μαυρο.η "δημόσια" ραδιοτηλεόραση εκπέμπει η έχει ακόμα μαύρο;
Μαυρο.
Μου κάνεις πλάκα ε?Οπότε η άμεσα εκτελεστή απόφαση δεν εκτελείτε άμεσα. Είναι αυτόφωρο υπουργοί ;