Επισκέπτης
πισσα... ειδικα στην ψυχη ...
Όλη η καλοσύνη έχει κάτσει πάνω σου και δεν περίσσεψε για άλλους.
Το μπου είναι μαγικό λέμε..
πισσα... ειδικα στην ψυχη ...
Αντισυλληψη ?Εχω μεγάλα βυζια και ωραία πόδια δεν χρειάζομαι αντίληψη
α ρε πουτάνα πρέζαΌλη η καλοσύνη έχει κάτσει πάνω σου και δεν περίσσεψε για άλλους.
Το μπου είναι μαγικό λέμε..
Εχμ, νομιζω οτι η υποχρεωση "να ληφθουν ολα τα απαραιτητα οργανωτικα μετρα" για να επαναλειτουργησει το σημα, ειναι απολυτως θεμα ουσιας.
Οχι απλα "καποιος".καταρχας εχω την αισθηση ότι δεν μπαίνει σε ουσία. Δεν το θυμάμαι όμως και δεν ξέρω και τι ζητούσε η αίτηση των εργαζομένων ακριβώς. Νταξ και να ειναι ουσία που πιο πολύ σε ουσία μου κάνει η εντολή σε υπουργούς (και η παράκαμψη της ερτ σε αυτό το σημείο...) μηδαμινης σημασίας για την ουσία η ρύθμιση αυτή. Δηλαδή κάποιος δεν πρέπει να πάρει μέτρα ώστε να γίνει η εκπομπή διαδικαστικά έτσι κι αλλιως;
α ρε πουτάνα πρέζα
Οχι απλα "καποιος".
Οι συναρμοδιοι υπουργοί Στουρναρας και Κεδικογλου.
θα πας εκδρομούλα το τριημεράκι ρε μουνί? Α ρε για εσας ειναι η ζωηΘα'ρθει κι η Παρασκευή να πάω γι' αποτοξίνωση ρε μουνάκι..
Θα'ρθει κι η Παρασκευή να πάω γι' αποτοξίνωση ρε μουνάκι..
η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίαςασε μας μαναρακι μου με τα μπανια ολη την ωρα μας εχεις σπασει τα νευρα
η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας
σας παρακαλώ κυρία μου!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχχα τι μαλακα είναι
Xθες παραλια, παρασκευη τριημερο, για σας ειναι η ζωη...Θα'ρθει κι η Παρασκευή να πάω γι' αποτοξίνωση ρε μουνάκι..
Εξαλλος ο Λιαγκας απο την κριτικη του Νίκου Μουτσινά για το σεξι μαγιο της Φαίης Σκορδά.Μην σπαμαρετε ρε παιδια, ειναι σοβαρο το θεμα για τους δημοσιους
Εξαλλος ο Λιαγκας απο την κριτικη του Νίκου Μουτσινά για το σεξι μαγιο της Φαίης Σκορδά.
Να ανοιξει η ΕΡΤ τωρα.
Το εδεσα καλα?
Xθες παραλια, παρασκευη τριημερο, για σας ειναι η ζωη...
αιγιαλός και αρχίδια μάντολες. Χου ρεΝα σου πω.
Την παραλία δε μπορώ να την αποφύγω και να θέλω.
Με το που θα βγω απ'την αυλόπορτα το δεύτερο βήμα είναι στο κύμα..
αιγιαλός και αρχίδια μάντολες. Χου ρε
αιγιαλός και αρχίδια μάντολες. Χου ρε