Επισκέπτης
Αυριο που θα του προτεινουμε ναι στο νομοσχεδιο ή εκλογες να δω τι θα κανει...
Να δω μετά την κωλοτούμπα του μπένυ το τσόνι ν' αποθεώνει SomeAreAss για το κλείσιμο της ΕΡΤ και να κλάσω στο γέλιο..
Καλα κουνα τωρα το κωλαρακι σου να πεσουν οι καποτες και ασε τα πολλα λογια !!!!!!!!κι αυτά που κάνεις εσύμην τα χρεώνεις σ' όλους!!!
Λεωφόρο Νίκης μενουμε?Από το μπαλκόνι σου; Εγω βλέπω το Λευκό πύργο![]()
Kαι οι δυο καθηγητες που παρεθεσα παντως, αναφερουν οτι αν η βουλη διαλυθει τωρα, εχει επελθει η παραγραφη.
Εχω πει ηδη εδω και τεσσερις μερες, οτι οι δηλωσεις Κουβελη-Βενιζελου θα ειναι στο στυλ "επιθυμουμε διατηρηση της κυβερνητικης συνοχης για το καλο της πατριδας, η ΝΔ δεν πρεπει να συμπεριφερεται σαν μονοκομματικη κυβερνηση, δεν θελουμε εκλογες αλλά δεν τις φοβομαστε, καταφεραμε να επισπευσουμε τις διαδικασιες για να ανοιξει η ΕΡΤ, θέσαμε συνολικά το θέμα λειτουργιας της κυβερνησης, στο μελλον δεν θα υπαρξει ανοχή σε τετοιες πρακτικες"Να δω μετά την κωλοτούμπα του μπένυ το τσόνι ν' αποθεώνει SomeAreAss για το κλείσιμο της ΕΡΤ και να κλάσω στο γέλιο..
Ο καθενας θα λεει την ερμηνεια του, και θα πεταξουν την καυτη πατατα στο δικαστηριο.ναι το είδα. Δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς έχει συμβεί πάντως αν το μαγειρέψουν έτσι είτε το αφήσουν να παραγραφεί υπάρχει ακόμα ένα θέμα, όχι ότι με εκπλήσσει.
Λεωφόρο Νίκης μενουμε?
Εχω πει ηδη εδω και τεσσερις μερες, οτι οι δηλωσεις Κουβελη-Βενιζελου θα ειναι στο στυλ "επιθυμουμε διατηρηση της κυβερνητικης συνοχης για το καλο της πατριδας, η ΝΔ δεν πρεπει να συμπεριφερεται σαν μονοκομματικη κυβερνηση, δεν θελουμε εκλογες αλλά δεν τις φοβομαστε, καταφεραμε να επισπευσουμε τις διαδικασιες για να ανοιξει η ΕΡΤ, θέσαμε συνολικά το θέμα λειτουργιας της κυβερνησης, στο μελλον δεν θα υπαρξει ανοχή σε τετοιες πρακτικες"
....και καλο καλοκαιρι.
μια που συναντώ έγκριτους νομομαθείς εδώ, μπορεί κάποιος να μου πει, με ποια νομική βάση ρίχνουν το σήμα του 902?
Ολα για την καρεκλα γινονται τυπε...... χεστηκαν για τον λαο και την ερτ και οτιδηποτε αλλοΕχω πει ηδη εδω και τεσσερις μερες, οτι οι δηλωσεις Κουβελη-Βενιζελου θα ειναι στο στυλ "επιθυμουμε διατηρηση της κυβερνητικης συνοχης για το καλο της πατριδας, η ΝΔ δεν πρεπει να συμπεριφερεται σαν μονοκομματικη κυβερνηση, δεν θελουμε εκλογες αλλά δεν τις φοβομαστε, καταφεραμε να επισπευσουμε τις διαδικασιες για να ανοιξει η ΕΡΤ, θέσαμε συνολικά το θέμα λειτουργιας της κυβερνησης, στο μελλον δεν θα υπαρξει ανοχή σε τετοιες πρακτικες"
....και καλο καλοκαιρι.
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!
Πού παρκάρεις είπαμε;
Λεωφόρο Ήττας μένει.
μπαοκ είναι..
Ο καθενας θα λεει την ερμηνεια του, και θα πεταξουν την καυτη πατατα στο δικαστηριο.
Ετσι θα γινει μαλλον.
Λεωφόρο Ήττας μένει.
μπαοκ είναι..
ουτε ότι το λέω ειρωνικά δεν κατανοείς. Πιες καφέ
Δηλαδη το ΕΣΡ διεταξε το κλεισιμο του 902 ως ποινή?Μη αδειοδοτημένη και παράνομη προβολη προγράμματος απο τηλεοπτικο σταθμό. θεωρεί οτι η ερτ εφόσον έκλεισε εκπέμπει παράνομα![]()
Ενώ στην ουσία δεν υποστηρίζεις τις αλητίες και τις καταστροφές ας πούμε...
Ναι, έχεις δίκιο μωρε. Σε παρεξήγησα...