Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.973
- Πόντοι
- 12.756
Που το βλεπεις το ιδιο ρε τυπε? αντε στον ωρλ
εσυ γιατι αλλαξες avatar ? δεν πιστευω να πουλησες το Βασιλιά ?
Που το βλεπεις το ιδιο ρε τυπε? αντε στον ωρλ
προσωρινο τυπε μεχρι την τελικη νικη...14 ιουλιου εχουμε εκλογεςεσυ γιατι αλλαξες avatar ? δεν πιστευω να πουλησες το Βασιλιά ?
είχα βάλει αρχικά άλλη φωτό
και την ... αμφισβητούσε ο μαλάκας ....
και μετά μπήκε αυτή ....
που δεν την αμφισβήτησε ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΠΕΖ,
αλλά έλεγε ότι είχα ....δανειστή την καραμπίνα ...
(μιλάμε για καραμπίνα 20ετίας που ζήτημα αν πιάνει 700€ σήμερα).
λακη33 ειμαι τοσο σιγουρος οτι εσυ δεν ΠΗΔΑΣ που βαζω οτι ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΘΕΛΕΙΣ την επομενη μερα κιολας....
θελω φωτογραφια στην οποια θα πηδας μουναρα και θα εχεις βαλει πανω κατι που να αποδεικνυει πχ λακης33 σε χαρτακι....
ακομη και αν χασω τουλαχιστον θα εχω καταφερει να σε κανω να πηδηξεις γιατι δεν πηδας φιλε εγω προσωπικα ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΖΑΜΠΟΝ και για σενα και για τον φουφουτο και για τον σκιουρο οτι δεν πηδατε με τιποτα....οτι μαλακιες και να λετε εδω.
καλα κλαψε τωρα.....
προσωρινο τυπε μεχρι την τελικη νικη...14 ιουλιου εχουμε εκλογες
δεν θελω να επηρεασω το εκλογικο αποτελεσμα τυπεειδικα γι αυτο το λογο δεν επρεπε να τον βγαλεις , μηνυματα υποσυνείδητα τυπε![]()
πρεπει να στειλεις κοσμο στη καλπη ετοιμο
δεν θελω να επηρεασω το εκλογικο αποτελεσμα τυπε
Λοιπον, για ελα να το δουμε μαζι.
Αρθρο 3 παρ. 2 του Ν. 3126/2003.
Το αξιόποινο των πράξεων των Υπουργών, που αναφέρονται στο άρθρο 1 παρ.
1, εξαλείφεται με το πέρας της δεύτερης τακτικής συνόδου της βουλευτικής
περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση της αξιόποινης πράξης, εάν ως τότε η
Βουλή δεν έχει αποφασίσει να ασκήσει ποινική δίωξη κατά του Υπουργού,
σύμφωνα με όσα ορίζονται στο νόμο αυτόν.
Από εδώ και πέρα όμως,
οι φωτό ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΜΑ ....
Αυτός που τις ζητά, αν τις πάρει και χάσει ...
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ....
π.χ. ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ LAKIS33 ....
π.χ. ο Μπόλντης μας ....
ο λεβέντης μας ....
Τι αμφισβητείς Μπόλντη μου ;;;;;;
πολλά δικά μου έχουν αμφισβητηθεί ...
ακόμη π.χ. και ότι είμαι ... παντρεμένος .....
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΥΠΟΥ LOPEZ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ;;;;;;;
κυλότες ;;;;;;;;;;
γόβες ;;;;;;;;;;
τις λεπτομέρεις θα τις συζητήσουμε αύριο ....
γιατί νωρίς το πρωί , έχω σκοπευτήριο ....
καλός ο χαβαλές με τους μαλάκες εδώ ....
αλλά μη χαλάμε και τα χόμπυ μας ...........
τυπε αυτο πρεπει να γινει θεμα στην διαχειρηση , οποιος χανει να βαζει ο admin κατω απο το nickname του να λεει ΣΩΒΡΑΚΟ , να ξερουν και οι αλλοι με ποιον εχουν να κανουν
εγω μεσα ειμαι... περιμενουμε να εμφανιστει και ο μπουλης που εχεις για προτυπο.
τυπε δεν εισαι οκ , ξηγιεσαι σκουλικιαρικα , δεν εγραψα εγω για προτυπο , μην το κανεις αυτο δεν ειναι σωστο , ειπα αφου εχει τα ντοκουμεντα ειναι οκ και τα τιμα τα παντελονια του ..
Απ οτι ειδα σημερα ετσι , γιατι δεν ειχα διαβασει τι ειχε συμβει τοτε
Τα ντοκουμεντα τα χει μαγειρεψει καταλληλα... μην ανησυχεις
Εγω του λεω βαζω υπογραφη οτι θελει εκτος απο βρισιες σε οικογενειες κτλπ ... αλλα θα δειξει τις φωτογραφιες που ειπε με την μουναρα οτι την πηδαει και τον εχει αφησει να γραψει πανω της πως σκατα τα κανανε στο αλλο θρεντ με τις φωτογραφιες απο γυναικες και κοπελες τους.
Για να τον δω.... για οπλα ας λεει οτι του κατεβει στα αρχιδια μου δεν ασχολουμαι αλλα δεν θα μας λεει μλκιες για γκομενες και ο λακης τωρα
Kαι οι δυο καθηγητες που παρεθεσα παντως, αναφερουν οτι αν η βουλη διαλυθει τωρα, εχει επελθει η παραγραφη.Υπαρχουν 2 ερμηνειες, η μια λεει οτι η βασικη προυποθεση ειναι το "βουλευτικής
περιόδου που αρχίζει μετά την τέλεση της αξιόποινης πράξης" οποτε τα αδικηματα του Παπακωνσταντινου παραγραφηκαν περσυ με τη βουλη της μιας μερας κι ας ειχε μονο μια συνοδο. Υπαρχει η δευτερη αποψη, που ειναι περιπου αυτο που λεει η erinal, οτι για να παραγραφουν θα πρεπει να ισχυσουν και οι δυο προυποθεσεις δηλαδη 2η συνοδος της επομενης βουλευτικης περιοδου, και μεχρι να υπαρξει βουλετικη περιοδος με τουλαχιστον 2 συνοδους δεν υπαρχει παραγραφη. Αποφαση θα παρει προφανως το ειδικο δικαστηριο οταν και αν η Βουλη αποφασισει την ασκηση ποινικης διωξης. Παντως ερμηνεια που να παραγραφει τα αδικηματα τωρα δεν υπαρχει, που να μοιραζει δηλαδη τις 2 συνοδους σε 2 διαφορετικες βουλευτικες περιοδους. Τα αδικηματα ειτε παραγραφηκαν περσυ, ειτε δε θα παραγραφουν αν δεν ολοκληρωσει καποια βουλευτικη περιοδος 2 συνοδους πριν παραπεμψει τον Παπακωνσταντινου.
τυπε εκανες την δηλωση σου και του το πεταξες το γαντι , στο χερι του lakis ειναι τωρα το θεμα
τυπε εκανες την δηλωση σου και του το πεταξες το γαντι , στο χερι του lakis ειναι τωρα το θεμα