pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.502
- Πόντοι
- 786
για την παραγραφή δείτε:
H αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη (Κατρούγκαλος) που παρουσιάζεται εδω, είναι ότι εφοσον κρινει η Βουλή ότι πρέπει να ασκηθεί δίωξη, τότε τα Δικαστήρια πλέον δεν έχουν τη δυνατοτητα να μιλησουν για παραγραφή (ή "αποσβεστική προθεσμία") καθώς το ζήτημα κρινεται εντός Βουλής οριστικά.για την παραγραφή δείτε:
H αρκετά ενδιαφέρουσα άποψη (Κατρούγκαλος) που παρουσιάζεται εδω, είναι ότι εφοσον κρινει η Βουλή ότι πρέπει να ασκηθεί δίωξη, τότε τα Δικαστήρια πλέον δεν έχουν τη δυνατοτητα να μιλησουν για παραγραφή (ή "αποσβεστική προθεσμία") καθώς το ζήτημα κρινεται εντός Βουλής οριστικά.
Δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο θα γίνει δεκτό, καθώς σε οποιοδήποτε ποινικό δικαστήριο, εξετάζεται σε κάθε περίπτωση ΚΑΙ η νομιμότητα της άσκησης της ποινικής δίωξης.
Το μονο σίγουρο επίσης είναι οτι ΑΝ (που ΔΕΝ) θα γίνουν τωρα εκλογές, θα ανοίξει μια τεράστια συζήτηση για το θέμα της παραγραφής των αδικημάτων Παπακωνσταντίνου...
Ειλικρινως δεν γνωριζω.μια που συναντώ έγκριτους νομομαθείς εδώ, μπορεί κάποιος να μου πει, με ποια νομική βάση ρίχνουν το σήμα του 902?
δεν χρειαζεται νομικη βαση τυπεμια που συναντώ έγκριτους νομομαθείς εδώ μπορεί κάποιος να μου πει σε ποια νομική βάση ρίχνουν το σήμα του 902?
Εχουμε τσακωθει για κατι γκομενες, δεν μιλαμε.δε ρωτάς το σίμο?![]()
O Καζαντζιδης σε πειραξε?
Παρε...
Φουντώνουν οι φήμες για τον γνωστό δημοσιογράφο
Tο όνομα του Αλέξη Παπαχελά λέγεται πως παίζει δυνατά για την ανάληψη της θέσης του CEO της ΝΕPΙΤ ΑΕ. Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως εισηγήσεις από πρόσωπα, εντός και εκτός Ελλάδος ,τα οποία εκτιμά ο πρωθυπουργός συγκλίνουν στο όνομα του διευθυντή της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ως το πρόσωπο που θα μπορούσε να μεταμορφώσει, την ΕΡΤ, σε ένα σύγχρονο, ανεξάρτητο, με διεθνές κύρος δημοσιογραφικό οργανισμό.
Δεν ξεκιναμε καλα μαλλον....![]()
Ελα πες την αληθεια, καπου το διαβασες αυτο...δεν χρειαζεται νομικη βαση τυπε
Οπως δεν χρειαστηκε οταν ψηφιζαν το μνημονιο .....
Ουτε δημοψηφισμα ουτε τιποτα !!!!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποσο πιο απλα να στο πω ?
Απο δημοκρατικη κοινοβουλευτικη χουντα ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, πλεον το πολιτευμα μας εξελλιχθηκε σε προτεκτορατο δανειστων, με τους εκλεχθεντες απο τον λαο εντολοδοχους αυτων !!!!!!!
Και ολοι μουγκα στην στρουγκα και στα τεσσερα !!!!!!!!!!!
δεν χρειαζεται νομικη βαση τυπε
Οπως δεν χρειαστηκε οταν ψηφιζαν το μνημονιο .....
Ουτε δημοψηφισμα ουτε τιποτα !!!!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ ..... !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ποσο πιο απλα να στο πω ?
Απο δημοκρατικη κοινοβουλευτικη χουντα ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ, πλεον το πολιτευμα μας εξελλιχθηκε σε προτεκτορατο δανειστων, με τους εκλεχθεντες απο τον λαο εντολοδοχους αυτων !!!!!!!
Και ολοι μουγκα στην στρουγκα και στα τεσσερα !!!!!!!!!!!
Πουλακια μου!!!
Ολοι ετοιμοι με το πληκτρολογιο στο χερι ησασταν??????????????
μην τα χρεώνεις σ' όλους!!!Και ολοι μουγκα στην στρουγκα και στα τεσσερα !!!!!!!!!!!
Αυριο που θα του προτεινουμε ναι στο νομοσχεδιο ή εκλογες να δω τι θα κανει...Άλεξ, βάλε στη θέση του το πουτανάκι σου γιατί βγάζει γλωσσίτσα..
Ριχτε γκαζακια,πεταξτε μολότοφ,βρειτε 1 νεα 17 Νοεμβρη καντε κατι!