Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Στ αρχιδια μου η ΕΡΤ

οπως μπηκαν μ ενα τηλ ετσι θα βολευτουν κ αλλου τα κοπροσκυλα. Δεν θα πεινασουν αλλα και παλι δεκαρα δεν δινω αν δεν εχουν να φανε..Ας εκαναν τις καβατζες τους τα χρονια της ασυδοσιας που καθαριζανε 4-5 τον μηνα..

Νοσοκομεια, παιδικοι σταθμοι, σχολεια να μην κλεινουν και οι αλλοι να ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Πεταγεται ο καθενας και γραφει την κλαπαρχιδια του χωρις να ξερει ... αλλοι πανηγυριζουν επειδη κοσμος εχασε τις δουλειες τους επειδη δεν εχουν και εκεινοι.. συνεχιστε ετσι παλικαρια ανεβαζουμε το επιπεδο των νεοελληνων...

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
 ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ

Ούτε ένας δεν υπάρχει. Όχι λίγοι...

Ούτε ένας.

Χωρίς βύσμα στην ΕΡΤ;

Αστεία λες τώρα;  Οι προσλήψεις φεύγανε κατευεθείαν από το γραφείο του Πρωθυπουργού από το 1981.

Ήδη οι πρωτοι από αυτούς έχουν ηδη συνταξιοδοτηθεί.
μην υπερβαλουμε ρε τυπε...αν δεν υπηρχε ΟΥΤΕ ενας αξιος τεχνικος προβολη δεν θα γινοτανε....
οι μουσικοι που παιζουν στης μπαντες της ερτ θεωρεις οτι δεν ξερουν τιποτα?
μην τα παρατραβαμε συνεχως,ουτε απο την μια ουτε απο την αλλη...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μην υπερβαλουμε ρε τυπε...αν δεν υπηρχε ΟΥΤΕ ενας αξιος τεχνικος προβολη δεν θα γινοτανε....
οι μουσικοι που παιζουν στης μπαντες της ερτ θεωρεις οτι δεν ξερουν τιποτα?
μην τα παρατραβαμε συνεχως,ουτε απο την μια ουτε απο την αλλη...

έχουν ξεφύγει όλοι.

εντωμεταξύ ο μέσος μαλάκας ούτε καν δεν βάζει την κεφάλα του να δουλέψει.

Παλιά είχαμε τα μιάσματα του κομμουνιστές. Που σαφώς δεν ήταν όλοι μιάσματα ούτε όλοι κομμουνιστές επειδή δεν υπέγραφαν δήλωση μετάνοιας.

Σήμερα έχουμε τα μιάσματα τους Δημόσιους υπαλλήλους. Που σαφώς δεν είναι όλοι μιάσματα ούτε όλοι λουφαδόροι....

Κορυφαία στιγμή η ομιλία του Σαμαρά στην ΟΝΝΕΔ. Δεν απευθύνεται στο λαό αλλά στα δικά του λαμόγια που κάνουν σειρά προτεραιότητας και αλαλάζουν για να μπουν πρώτοι στο επόμενο ΦΕΚ.

Παλαιοκομματικοί φαύλοι μαλάκες να ωρύονται για τα παλαιοκομματικά φαύλα συστήματα διακυβέρνησης.

Εάν ο Σαμαράς (που εχθές επικαλέστηκε και την πατρίδα το λαμόγιο-ποιός; αυτός που έριξε τη δεξιά για να κυβερνήσει πάλι το πασόκ για αλλα 8 γεμάτα χρόνια απάτης λαμογιάς και διασπάθησης του δημόσιου χρήματος προστατεύοντας ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ φέρνοντας ΠΙΣΩ τους ισοπεδωτές της) ήθελε διαφάνεια και κάθαρση δε θα ξεκινούσε απο την ΕΡΤ
αλλά
α.
Απο την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
β
ΟΝΝΕΔ
γ.
θα εξοφλούσε όλο το χρέος του κόμματος και θα έστελνε όλα τα στοιχεία όλων των κομμάτων στον εισαγγελέα
δ.
θα έκλεινε ΤΗ Βουλή, θα απέλυε όλους του υπαλλήλους της Βουλής και θα έπερνε καινουργιους μεσω ΑΣΕΠ.
ε.
θα επιστράτευε τους υπαλλήλους της Βουλής όταν εκαναν απεργία που τους έκοβε τα προνομια και δε θα έπαιρνε πίσω τη ρύθμισή τους.
στ.
θα ενέτασσε όλους τους δημοσιογράφους πυο εξαίρεσε στον ΕΟΠΥΥ

Οταν λοιπον θα κάνει όλα αυτά θα τον ψήφιζα με χέρια και με πόδια ξανά.

Μέχρι τότε θα τον πηγαίνω εμπλοκή κάθε φορά που θα επικαλείται κάθαρση αυτός που έγινε σημαία επιστροφής του στρεβλού ΠΑΣΟΚ και που δεν κώλωσε να συνεργαστεί μαζί του για να γίνει πρωθυπουργός.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
έχουν ξεφύγει όλοι.

εντωμεταξύ ο μέσος μαλάκας ούτε καν δεν βάζει την κεφάλα του να δουλέψει.

Παλιά είχαμε τα μιάσματα του κομμουνιστές. Που σαφώς δεν ήταν όλοι μιάσματα ούτε όλοι κομμουνιστές επειδή δεν υπέγραφαν δήλωση μετάνοιας.

Σήμερα έχουμε τα μιάσματα τους Δημόσιους υπαλλήλους. Που σαφώς δεν είναι όλοι μιάσματα ούτε όλοι λουφαδόροι....

Κορυφαία στιγμή η ομιλία του Σαμαρά στην ΟΝΝΕΔ. Δεν απευθύνεται στο λαό αλλά στα δικά του λαμόγια που κάνουν σειρά προτεραιότητας και αλαλάζουν για να μπουν πρώτοι στο επόμενο ΦΕΚ.

Παλαιοκομματικοί φαύλοι μαλάκες να ωρύονται για τα παλαιοκομματικά φαύλα συστήματα διακυβέρνησης.

Εάν ο Σαμαράς (που εχθές επικαλέστηκε και την πατρίδα το λαμόγιο-ποιός; αυτός που έριξε τη δεξιά για να κυβερνήσει πάλι το πασόκ για αλλα 8 γεμάτα χρόνια απάτης λαμογιάς και διασπάθησης του δημόσιου χρήματος προστατεύοντας ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ φέρνοντας ΠΙΣΩ τους ισοπεδωτές της) ήθελε διαφάνεια και κάθαρση δε θα ξεκινούσε απο την ΕΡΤ
αλλά
α.
Απο την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
β
ΟΝΝΕΔ
γ.
θα εξοφλούσε όλο το χρέος του κόμματος και θα έστελνε όλα τα στοιχεία όλων των κομμάτων στον εισαγγελέα
δ.
θα έκλεινε ΤΗ Βουλή, θα απέλυε όλους του υπαλλήλους της Βουλής και θα έπερνε καινουργιους μεσω ΑΣΕΠ.
ε.
θα επιστράτευε τους υπαλλήλους της Βουλής όταν εκαναν απεργία που τους έκοβε τα προνομια και δε θα έπαιρνε πίσω τη ρύθμισή τους.
στ.
θα ενέτασσε όλους τους δημοσιογράφους πυο εξαίρεσε στον ΕΟΠΥΥ

Οταν λοιπον θα κάνει όλα αυτά θα τον ψήφιζα με χέρια και με πόδια ξανά.

Μέχρι τότε θα τον πηγαίνω εμπλοκή κάθε φορά που θα επικαλείται κάθαρση αυτός που έγινε σημαία επιστροφής του στρεβλού ΠΑΣΟΚ και που δεν κώλωσε να συνεργαστεί μαζί του για να γίνει πρωθυπουργός.

αδερφε αδικο δεν εχεις.... και εγω στην ΔΑΠ ημουν και ξερω.... βαζανε παρτι στο δημοσιο χωρο και τσεπωναν τα λεφτα της εισοδου!!!!! Ο Αλεξ71 νομιζει οτι επειδη καποιες φορες συμφωνουμε με Σαμαρα οτι γιναμε και τα σκυλακια του. Θα δεις τι ωραια κλοτσια θα φαει απο τον Σαμαρα οταν ερθει και αυτουνου η ωρα και δεν θα μπορει να την χωνεψει επειδη ειναι συναισθηματικα δεμενος με Σαμαρα και ΝΔ χαχαχχαα

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λαμόγια και οι φιλαρμονικές.

λαμόγια όλοι οι Ελληνες πλην του ΕΛ Σιντ του Σαμαρά και του Σίμου.

http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/assets/images/400x300/1031307.jpg[/img[/URL]]

Τα δάκρυα μιας βιολονίστριας…
Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013, 00:54

Στα δάκρυα μιας βιολονίστριας της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ συμπυκνώνονται τα συναισθήματα πλήθους ανθρώπων, όχι μόνο εργαζομένων της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά και όλων εκείνων των απλών πολιτών που ταύτισαν τις μνήμες τους με τον ιστορικό φορέα, ή εκείνων για τους οποίους η δημόσια τηλεόραση συμβολίζει έναν σταθμό, ένα ιστορικό σύμβολο στην πορεία της χώρας μας.

Στο πλαίσιο της χθεσινής συναυλίας αλληλεγγύης, στο Ραδιομέγαρο συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά. Εκεί, μακριά από τα φώτα μεγάλων θεάτρων ή μεγάρων, σε κλίμα συγκίνησης, οι μουσικοί έδωσαν ένα ξεχωριστό κονσέρτο.

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο, «μίλησε» στην καρδιά των πολιτών χωρίς καν να χρειαστεί να αρθρώσει λέξη…

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εδω ειχαμε παει για κοπη της πιττας και δεν εβγαλαν στα μελη να προσφερουν ... απλα σου ελεγαν μετα κατσε να παρακολουθησεις το προγραμμα αν θες .... στα μπουζουκια απο το οποιο στανταρ θα ειχανε κανονισει να βγαλουν μιζα πχ σου εφερα τοσα ατομα κυριε μετρ πως θα τα κανονισουμε? και εγω το ιδιο μπορει να εκανα αμα ημουν σητν θεση τους αλλα ενα κομματι βασιλοπιτα θα τον κερνουσα τον κοσμο που με τιμησε με την παρουσια του. 10 κουτακια βασιλοπιτα απο του στεργιου ακομα ποσο κανουν ? 150 ευρω?

Αυτα τα εχουμε συγκρατησει... απο τις λεπτομερειες φαινεται ο αλλος.... δινει δειγμα και γραφη  :P

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Hσουν στον βοθρο της ΔΑΠ και βγαινεις και το γραφεις..

τοσο ελαφρομυαλος εισαι..........

Παρε μαθηματα απο τον τσονι που δεν εχει παραδεχθει ουτε μια φορα οτι ειναι ΠΑΣΟΚ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ημουν και δεν το μετανιωνω απλα κρινω αντικειμενικα αυτα που ειδα επειδη δεν ειμαι τσιρακι και φερεφωνο ... εσυ εισαι χειροτερος βοθρος που βγαινεις και κραζεις ατομα που μεινανε χωρις δουλεια.... με δουλευεις τωρα? τουλαχιστον αυτοι στην συμπεριφορα τους ειναι νορμαλ δεν σε βριζουν χωρις λογο

αλλο στις πραξεις... και εσενα δεν σε ξερουμε για να βριζεις ετσι και να χαιρεσαι που ο αλλος εμεινε ανεργος φαντασου τι κελεπουρι θα εισαι  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Να κλείσει το μπουρδέλο και να μην ξανανοίξει..τους πληρωναμε και μεσω ΔΕΗ για ενα μουντιαλ ανα 4 χρονια σε περιγραφη Σεφτελή..

όλοι οι κοπροι εκεί μέσα

σειρά να παίρνουν κατι κωλουπηρεσίες που έφτιαξαν πασόκοι για να βολέψουν γιούς και κόρες

θέλετε δεν θέλετε κοπρόσκυλα, θα τους βάλετε λουκέτο..

θαυμαστε τον φουφουτο το αγιο παιδακι..... να κλεισει το μπουρδελο και να μην ξανανοιξει ε βεβαια γιατι δεν δουλευε ο πατερας σου μεσα ουτε η μάνα σου. Αμα δουλευανε μεσα και τωρα ησουν στον αερα γιατι δικη σου δουλεια δεν εχεις ουτε εσυ να εβλεπα εγω αν θα μιλουσες μπολικα  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κατι φουφουτοι της κοινωνιας δηθεν εξυπνοι νομιζουν οτι μπορουν να ειναι αξιολογητες στα παντα ενω την ιδια στιγμη δεν εχουν πραγματικη ιδεα για τιποτα. Ελεος ρεζιλευεεστε και ξεφτιλιζεστε ... ετσι και ο σκιουρος κανεις δεν τον παιρνει στα σοβαρα και δεν κανει κουβεντα μαζι του. Την αλλη φορα ο νατσος του κανει σορρυ αλλα επειδη εισαι τελειως ασχετος δεν θα συζητησω μαζι σου χαχαχαχαχ

οπως και ο αλεξ71 τον βαρεθηκε και δεν του απαντησε ξανα!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αδερφε αδικο δεν εχεις.... και εγω στην ΔΑΠ ημουν και ξερω.... βαζανε παρτι στο δημοσιο χωρο και τσεπωναν τα λεφτα της εισοδου!!!!! Ο Αλεξ71 νομιζει οτι επειδη καποιες φορες συμφωνουμε με Σαμαρα οτι γιναμε και τα σκυλακια του. Θα δεις τι ωραια κλοτσια θα φαει απο τον Σαμαρα οταν ερθει και αυτουνου η ωρα και δεν θα μπορει να την χωνεψει επειδη ειναι συναισθηματικα δεμενος με Σαμαρα και ΝΔ χαχαχχαα
Δεν ειναι κακο τύπε να δενεσαι συναισθηματικα.
Ούτε ειναι ωραιο να φοβασαι να δεθείς για το ενδεχομενο να πονεσεις καποτε.
(Τι γραφω ο πουστης πρωινιατικα).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πώς ειναι μαύρο το σημα ρε κουρτινα?
Εγω ολη μερα χθες ΝΕΤ εβλεπα.
Και την Δαρρα να τραγουδαει "της αγαπης αιματα" στις 1 το βραδυ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τυποι, λετε να μετα την ΕΡΤ να μας κοψουν κ το διαδικτυο?... :think:
κ πως θα την βγαλουμε μετα... :rolleyes: :rolleyes:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Ημουν και δεν το μετανιωνω απλα κρινω αντικειμενικα αυτα που ειδα επειδη δεν ειμαι τσιρακι και φερεφωνο ... εσυ εισαι χειροτερος βοθρος που βγαινεις και κραζεις ατομα που μεινανε χωρις δουλεια.... με δουλευεις τωρα? τουλαχιστον αυτοι στην συμπεριφορα τους ειναι νορμαλ δεν σε βριζουν χωρις λογο

αλλο στις πραξεις... και εσενα δεν σε ξερουμε για να βριζεις ετσι και να χαιρεσαι που ο αλλος εμεινε ανεργος φαντασου τι κελεπουρι θα εισαι  :P

Οταν δουλεψεις εστω 1 μερα στην ζωη σου θα καταλαβεις τι σημαινει να γαμιεσαι για να αποκτησεις τα αυτονοητα και αλλος να τα εχει στο 5πλασιο, με το 5% του δικου σου αγχους και ολα αυτα ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ.............

αλλα ειπαμε...να δουλεψεις...........ακομα εισαι σε συνεφακια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν ειναι κακο τύπε να δενεσαι συναισθηματικα.
Ούτε ειναι ωραιο να φοβασαι να δεθείς για το ενδεχομενο να πονεσεις καποτε.
(Τι γραφω ο πουστης πρωινιατικα).

Εμ ειδες που σε εχω παρει χαμπαρι οτι εισαι δεμενος και κολλημενος συναισθηματικα?  :2funny: :2funny:

σου πα μολις με το καλο αρχισει να γαμαει και σενα ο Σαμαρας τοτε θα μου τα ξαναγραψεις αυτα!Εγω υποστηριζω μεν κυβερνηση αλλα ειμαι ανα πασα στιγμη να δω τι κανουν αμα αρχισουν μαλακιες ειμαι ετοιμος δεν θα αρχισω να τους υποστηριζω ομως γιατι κανουν μαλακιες.... εκει ειναι η διαφορα μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εμ ειδες που σε εχω παρει χαμπαρι οτι εισαι δεμενος και κολλημενος συναισθηματικα?  :2funny: :2funny:

σου πα μολις με το καλο αρχισει να γαμαει και σενα ο Σαμαρας τοτε θα μου τα ξαναγραψεις αυτα!Εγω υποστηριζω μεν κυβερνηση αλλα ειμαι ανα πασα στιγμη να δω τι κανουν αμα αρχισουν μαλακιες ειμαι ετοιμος δεν θα αρχισω να τους υποστηριζω ομως γιατι κανουν μαλακιες.... εκει ειναι η διαφορα μας
Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν δω μαλακιες θα φοβηθω να το ομολογησω?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Οταν δουλεψεις εστω 1 μερα στην ζωη σου θα καταλαβεις τι σημαινει να γαμιεσαι για να αποκτησεις τα αυτονοητα και αλλος να τα εχει στο 5πλασιο, με το 5% του δικου σου αγχους και ολα αυτα ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛ.............

αλλα ειπαμε...να δουλεψεις...........ακομα εισαι σε συνεφακια...

Εγω εχω δουλεψει περισσοτερο απο σενα... εσυ και μερικοι αλλοι καθεστε και γραφετε εδω μεσα βλακειες οτι και καλα δουλεψατε και το παιζετε σοφοι κτλπ.... αυτα ειναι για γέλια. Ανθρωπος που δουλευει και ειναι μεσα στην πιατσα και δεν κοιμαται ορθιος δεν ανοιγεθ θρεντς εδω μεσα οτι τον ποναει η κοιλιτσα του μολις τον πιασει μια γριπη ουτε κραζει με μενος μολις καποιος χασει τη δουλεια του πολλα απωθημενα εχεις για επιτυχημενος επαγγελματιας εσυ... παιδακι εισαι και πας να δωσεις συμβουλες σε μενα εισαι τελειως για γελια δεν το καταλαβαινεις?  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom