Νέα

Κλείσιμο ΕΡΤ-ΝΕΡΙΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο νομίζετε πως πρέπει να είναι το νέο όνομα της ΝΕΡΙΤ (πρώην ΕΡΤ) ?

• ΤΗΛΕΜΙΖΑ

Ψήφοι: 11 13,3%
  • ΤΗΛΕΜΑΣΑ

Ψήφοι: 25 30,1%
  • ΤΗΛΕΦΑΓΑΝ

Ψήφοι: 5 6,0%
  • ΤΗΛΕΒΥΣΜΑ

Ψήφοι: 19 22,9%
  • ΝΕΡΙΤ

Ψήφοι: 2 2,4%
  • ΔΓ (απο το ΝΕΡΙΤ καλύτερο ειναι ρε φίλε)

Ψήφοι: 3 3,6%
  • Αλλο..(προσδιορίστε με post)

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Χέστηκα πως θα την πείτε

Ψήφοι: 16 19,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
οι επιχειρησεις που απο το 09 δεν πανε καλα εχουν απολυσει κοντα 700000 κοσμο,το δημοσιο που παει κατα διαολου και ευθυνεται για την κριση δεν πρεπει να διωξει κανεναν;

Ασφαλώς...Κατα προτίμηση μάλιστα εκείνους που έχουν μπει με ΑΣΕΠ και έχουν 34 πτυχία και μια εφημερίδα βιογραφικό...Έτσι τώρα που δεν κάνεις τζίρο στο μαγαζί σου για να κλέψεις και την εφορία και σε έχουν ταράξει και στο φόρο, θα μπορεις να λες κι εσύ στη γυναίκα σου, που δεν έχεις να της πάρεις καινούργιο smart, να κοίτα και ο άλλος απολύθηκε...Εγώ και πάλι καλά είμαι..

Υ.Γ.Μη βιαστείς να αρπαχτείς...Δεν είναι προσωπικό το "πέσιμο", τη νοοτροπία στηλιτεύω...

Επισκέπτης
Ασφαλώς...Κατα προτίμηση μάλιστα εκείνους που έχουν μπει με ΑΣΕΠ και έχουν 34 πτυχία και μια εφημερίδα βιογραφικό...

Ναι ...

ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ...

ή στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ... ΣΜΥΡΝΗ ...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ναι ...

ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΞΗΡΑΝΣΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ...

ή στον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ
ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ... ΣΜΥΡΝΗ ...

Αν φτιάχνεις δόντια όπως αντιλαμβάνεσαι αυτά που διαβάζεις δε σε βλέπω να με πιάνεις πελάτη...!!!

Καταρχήν είναι Κωπαίδα και όχι Τριχωνίδα...!!!

Στηλιτεύω τη νοοτροπία που λέει "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα" δεν είμαι εναντίον του εξορθολογισμού.

Σου λέει ο μάγκας εμείς από τον ιδιωτικο απολύσαμε 700000, αυτοί πόσους;Και 100000 να απολύσουν αύριο το πρωί πάλι λιγοι θα σου πει ότι είναι.Πρέπει να απολυθούν 800000 κατά τη γνώμη του...

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εντάξει , μου κακοφάνηκε που κόπηκε το κανάλι ενώ μετάδιδε πρόγραμμα .
Οπως και να το δεις είναι γάμησέ τα να χάνεις τη δουλειά σου , να ξεβολεύεσαι από τη βόλεψή σου , να σου έρχονται τα πάνω κάτω ... κάτι που όλοι όσοι έχουμε δικές μας δουλειές και γενικά στον ιδιωτικό τομέα το έχουμε νιώσει στο πετσί μας πολλές φορές .
Αλλά όσο και να το θέλω δεν μπορώ να λυπηθώ . Δεν μιλάω μόνο για τα μουνόσκυλα που μέχρι που έσκασε το κανόνι έπαιρναν τα 200αρια 300αρια ετησίως και τώρα σφυρίζουν ... είναι και οι αποδέλοιποι , οι κομματικοί , οι έτσι , με τα διχίλιαρα τριχίλιαρα το μήνα που έξυναν την κωλάρα τους - μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει . Εγώ για να τα βγάλω , μου έβγαινε η παναγία κάθε μήνα.
Δεν σε λυπάμαι ρε υπάλληλε της ΕΡΤ.  Και αυτά που λες ΤΩΡΑ για δήθεν συμπαράσταση και αγώνες τα γράφω στα αρχίδια μου όπως γράφω και εσένα . Γιατί δεν σε θυμάμαι σε πορείες , σε διαδηλώσεις , πουθενά . Δεν σε θυμάμαι όταν τα γεροντάκια και οι φοιτητές έτρωγαν ξύλο από τα γουρούνια , εξαφανισμένοι ήσασταν. Είχατε την μύτη ψηλά γιατί δεν σας άγγιζε τίποτα , δεν πιστεύατε πως θα φτάσει και σε σας το γαμήσι . Τώρα που αρχίσατε το κλάψιμο είναι αργά .
Ελπίζω τουλάχιστον να βάλατε στην άκρη κομπόδεμα γιατί αρχίζει μεγάλο ζόρι . Κάποιοι είχαν 20-30 χρόνια με γαμηστερούς μισθούς , μακάρι να κάνατε κουμάντο καλό .

Δεν μπορώ να συμπάσχω , δυστυχώς ...  

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εντάξει , μου κακοφάνηκε που κόπηκε το κανάλι ενώ μετάδιδε πρόγραμμα .
Οπως και να το δεις είναι γάμησέ τα να χάνεις τη δουλειά σου , να ξεβολεύεσαι από τη βόλεψή σου , να σου έρχονται τα πάνω κάτω ... κάτι που όλοι όσοι έχουμε δικές μας δουλειές και γενικά στον ιδιωτικό τομέα το έχουμε νιώσει στο πετσί μας πολλές φορές .
Αλλά όσο και να το θέλω δεν μπορώ να λυπηθώ . Δεν μιλάω μόνο για τα μουνόσκυλα που μέχρι που έσκασε το κανόνι έπαιρναν τα 200αρια 300αρια ετησίως και τώρα σφυρίζουν ... είναι και οι αποδέλοιποι , οι κομματικοί , οι έτσι , με τα διχίλιαρα τριχίλιαρα το μήνα που έξυναν την κωλάρα τους - μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει . Εγώ για να τα βγάλω , μου έβγαινε η παναγία κάθε μήνα.
Δεν σε λυπάμαι ρε υπάλληλε της ΕΡΤ.  Και αυτά που λες ΤΩΡΑ για δήθεν συμπαράσταση και αγώνες τα γράφω στα αρχίδια μου όπως γράφω και εσένα . Γιατί δεν σε θυμάμαι σε πορείες , σε διαδηλώσεις , πουθενά . Δεν σε θυμάμαι όταν τα γεροντάκια και οι φοιτητές έτρωγαν ξύλο από τα γουρούνια , εξαφανισμένοι ήσασταν. Είχατε την μύτη ψηλά γιατί δεν σας άγγιζε τίποτα , δεν πιστεύατε πως θα φτάσει και σε σας το γαμήσι . Τώρα που αρχίσατε το κλάψιμο είναι αργά .
Ελπίζω τουλάχιστον να βάλατε στην άκρη κομπόδεμα γιατί αρχίζει μεγάλο ζόρι . Κάποιοι είχαν 20-30 χρόνια με γαμηστερούς μισθούς , μακάρι να κάνατε κουμάντο καλό .

Δεν μπορώ να συμπάσχω , δυστυχώς ...  

χα !! πως χαίρομαι τέτοιες 100 % ειλικρινείς απαντήσεις.
απλά η ιστορία είναι ότι υπήρχαν και κάποιοι εκεί μέσα χωρίς βύσμα που ήταν απλά με βασικό μισθό.(καλλιτέχνες και τεχνικοί που είναι όντως απλοί άνθρωποι χωρίς περιουσίες)
και η μαλακία είναι γι αυτούς τους λίγους....
όσοι λίγοι και να είναι.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Ρε σεις, ακούστε μια κουβέντα.
Απευθύνομαι στους ανθρώπους όλων των παρατάξεων που δεν έχουν κομματικές παρωπίδες.
Εγώ που είμαι άνεργος, έχω δουλέψει σαν υπάλληλος σχεδόν 20 χρόνια αποκλειστικά και μόνο στον ιδιωτικό τομέα, εγώ που το δημόσιο δεν το ξέρω ούτε από την εξώπορτα, ωστόσο σας λέω τα εξής:
Μην μπείτε στην ιστορία της όλο και περισσότερο εντεινόμενης διαμάχης του υποτίθεται αξιοκρατικού ιδιωτικού τομέα, ενάντια στο κακό και διεφθαρμένο δημόσιο.
Μην τσιμπάτε ρε, μείνετε μακριά από αυτή τη μαλακία, είναι ένα στημένο, βρώμικο παιχνίδι στο οποίο θέλουν να μπλέξουν όλη την κοινωνία.
Ποιοι είναι οι φορείς της εξυγίανσης;
Μήπως κατέβηκαν από τον Όλυμπο; Οι χθεσινοί μαέστροι του ρουσφετιού είναι ρε. Από  όποιο κόμμα κι αν προέρχονται. Ρουσφέτια έκαναν και κάνουν όλοι οι βουλευτές και όλα τα μεγαλοστελέχη - δεν έχει σημασία ποιος είναι στην εξουσία και στην κυβέρνηση.
Σημασία έχουν οι προσωπικές διασυνδέσεις του καθένα και το ποιος χρωστάει χάρη σε ποιον.
Κόφτε τις μαλακίες του τύπου "το Πασόκ κυβέρνησε 20 χρόνια και η ΝΔ πέντε" ή όσα ήταν. Αυτά είναι για παιδάκια. Όλοι ήταν συμμέτοχοι στο παιχνίδι του δούναι και λαβείν. Και ο περίφημος ιδιωτικός τομέας ήταν απέξω; ΧΑ ΧΑ! Όλα τα πολιτικά ρουσφέτια έχουν από πίσω "χορηγίες" επιχειρηματιών. Ποιος λαδώνει το σύστημα; Οι Έλληνες επιχειρηματίες. Και με το αζημίωτο φυσικά. Σου κάνω μια χάρη, θα μου την ανταποδώσεις αύριο. Έτσι πάει.
Τέλος πάντων, μην τσιμπάτε με την δήθεν εξυγίανση και μαλακίες.
Είναι σα να βάζουμε το λύκο να φιλάει τα πρόβατα.
Για αλλού το πάνε. Το παιχνίδι είναι το ξεπούλημα του Δημοσίου στους ιδιώτες. Αυτό είναι το παιχνίδι. Αύριο θα πουληθεί το νερό. Μεθαύριο θα κλείσει το ΙΚΑ. Αντιμεθαύριο θα πουληθούν τα νοσοκομεία, μετά τα πανεπιστήμια, τα πάντα.
Και σε όλα τα ξεπουλήματα θα μας μοστράρουν ως "κίνητρο" τη διαφθορά του δημοσίου και τους κακούς συνδικαλιστές.
Για μας το κάνουν; Αρχίδια.
Για την τσέπη τους το κάνουν, όπως πάντα. Τα πάντα θα είναι ακριβότερα, όποιος δεν είναι καβαντζωμένος με δουλειές και φράγκα θα πρέπει να ξεπουλήσει όλο του το βιός γιατί απλά δεν θα μπορεί να το κρατήσει με τους φόρους και τα χαράτσια, αλλά και με τα έξοδα επιβίωσης που θα φτάσουν στο Θεό.
Βλέπουν στην Ευρώπη ότι η Ελλαδίτσα έχει 80% ιδιοκτησία κατοικίας και γουρλώνουν τα μάτια τους, όταν η Σουηδία έχει 25% ιδιοκτησία στην κατοικία. Και θα μας αφήσουν έτσι; Θα αφήσουν το γεράκο και τη γιαγιάκα να κρατήσουν τα σπίτια τους; Τι λέτε ρε;
Πάρε 10 φόρους για τα ακίνητα, πάρε και 500 ευρώ σύνταξη, πάρε νοσοκομεία που θα τα πληρώνεις, πάρε ΔΕΗ που στοιχίζει όσο ένας μισθός και σου λέω εγώ μετά, αν ο παππούς θα κρατήσει το σπιτάκι του...
Τώρα έρχομαι να μιλήσω σε σένα που διαβάζεις. Αν έχεις φράγκα και είσαι βολεμένος, μη μας ζαλίζεις  τα αρχίδια. Μείνε απέξω. Εσύ έτσι κι αλλιώς θα τη γλυτώσεις. Και τα πάνω-κάτω να έρθουν, εσύ θα είσαι στον αφρό.
Το ζήτημα δεν αφορά ούτε τη δεξιά, ούτε την αριστερά, ούτε εσένα, το ζήτημα αφορά την επιβίωση όλων εμάς που τώρα είμαστε στα δύσκολα, σχεδόν στο χείλος.
Εμείς πρέπει να παλέψουμε για να ζήσουμε, εσύ τα κατάφερες, με γεια σου με χαρά σου, αλλά τώρα μείνε απέξω, μη μπερδεύεσαι.
Εσύ υπερασπίζεσαι ένα κόμμα για να κάνεις την καύλα σου, ενώ κάποιοι από εμάς πρέπει να παλέψουμε για να ζήσουμε. Εγώ ή θα πληρώσω το ρεύμα ή θα φάω, ένα από τα δύο. Μείνε στην απέξω λοιπόν και άσε από δω και πέρα εμάς να κάνουμε αυτό που πρέπει.  

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.301
Πόντοι
7.195
Απευθύνομαι στους ανθρώπους όλων των παρατάξεων που δεν έχουν κομματικές παρωπίδες.
Εγώ που είμαι άνεργος, έχω δουλέψει σαν υπάλληλος σχεδόν 20 χρόνια αποκλειστικά και μόνο στον ιδιωτικό τομέα, εγώ που το δημόσιο δεν το ξέρω ούτε από την εξώπορτα, ωστόσο σας λέω τα εξής:
Μην μπείτε στην ιστορία της όλο και περισσότερο εντεινόμενης διαμάχης του υποτίθεται αξιοκρατικού ιδιωτικού τομέα, ενάντια στο κακό και διεφθαρμένο δημόσιο.
Μην τσιμπάτε ρε, μείνετε μακριά από αυτή τη μαλακία, είναι ένα στημένο, βρώμικο παιχνίδι στο οποίο θέλουν να μπλέξουν όλη την κοινωνία.
Μήπως κατέβηκαν από τον Όλυμπο; Οι χθεσινοί μαέστροι του ρουσφετιού είναι ρε. Από  όποιο κόμμα κι αν προέρχονται. Ρουσφέτια έκαναν και κάνουν όλοι οι βουλευτές και όλα τα μεγαλοστελέχη - δεν έχει σημασία ποιος είναι στην εξουσία και στην κυβέρνηση.
Σημασία έχουν οι προσωπικές διασυνδέσεις του καθένα και το ποιος χρωστάει χάρη σε ποιον.
Κόφτε τις μαλακίες του τύπου "το Πασόκ κυβέρνησε 20 χρόνια και η ΝΔ πέντε" ή όσα ήταν. Αυτά είναι για παιδάκια. Όλοι ήταν συμμέτοχοι στο παιχνίδι του δούναι και λαβείν. Και ο περίφημος ιδιωτικός τομέας ήταν απέξω; ΧΑ ΧΑ! Όλα τα πολιτικά ρουσφέτια έχουν από πίσω "χορηγίες" επιχειρηματιών. Ποιος λαδώνει το σύστημα; Οι Έλληνες επιχειρηματίες. Και με το αζημίωτο φυσικά. Σου κάνω μια χάρη, θα μου την ανταποδώσεις αύριο. Έτσι πάει.
Για αλλού το πάνε. Το παιχνίδι είναι το ξεπούλημα του Δημοσίου στους ιδιώτες. Αυτό είναι το παιχνίδι. Αύριο θα πουληθεί το νερό. Μεθαύριο θα κλείσει το ΙΚΑ. Αντιμεθαύριο θα πουληθούν τα νοσοκομεία, μετά τα πανεπιστήμια, τα πάντα.
Και σε όλα τα ξεπουλήματα θα μας μοστράρουν ως "κίνητρο" τη διαφθορά του δημοσίου και τους κακούς συνδικαλιστές.
Για την τσέπη τους το κάνουν, όπως πάντα. Τα πάντα θα είναι ακριβότερα, όποιος δεν είναι καβαντζωμένος με δουλειές και φράγκα θα πρέπει να ξεπουλήσει όλο του το βιός γιατί απλά δεν θα μπορεί να το κρατήσει με τους φόρους και τα χαράτσια, αλλά και με τα έξοδα επιβίωσης που θα φτάσουν στο Θεό.
Βλέπουν στην Ευρώπη ότι η Ελλαδίτσα έχει 80% ιδιοκτησία κατοικίας και γουρλώνουν τα μάτια τους, όταν η Σουηδία έχει 25% ιδιοκτησία στην κατοικία. Και θα μας αφήσουν έτσι; Θα αφήσουν το γεράκο και τη γιαγιάκα να κρατήσουν τα σπίτια τους; Τι λέτε ρε;
Πάρε 10 φόρους για τα ακίνητα, πάρε και 500 ευρώ σύνταξη, πάρε νοσοκομεία που θα τα πληρώνεις, πάρε ΔΕΗ που στοιχίζει όσο ένας μισθός και σου λέω εγώ μετά, αν ο παππούς θα κρατήσει το σπιτάκι του...
Τώρα έρχομαι να μιλήσω σε σένα που διαβάζεις. Αν έχεις φράγκα και είσαι βολεμένος, μη μας ζαλίζεις  τα αρχίδια. Μείνε απέξω. Εσύ έτσι κι αλλιώς θα τη γλυτώσεις. Και τα πάνω-κάτω να έρθουν, εσύ θα είσαι στον αφρό.
Το ζήτημα δεν αφορά ούτε τη δεξιά, ούτε την αριστερά, ούτε εσένα, το ζήτημα αφορά την επιβίωση όλων εμάς που τώρα είμαστε στα δύσκολα, σχεδόν στο χείλος.
Εμείς πρέπει να παλέψουμε για να ζήσουμε, εσύ τα κατάφερες, με γεια σου με χαρά σου, αλλά τώρα μείνε απέξω, μη μπερδεύεσαι.
Εσύ υπερασπίζεσαι ένα κόμμα για να κάνεις την καύλα σου, ενώ κάποιοι από εμάς πρέπει να παλέψουμε για να ζήσουμε. Εγώ ή θα πληρώσω το ρεύμα ή θα φάω, ένα από τα δύο. Μείνε στην απέξω λοιπόν και άσε από δω και πέρα εμάς να κάνουμε αυτό που πρέπει. 
Λυπαμαι αλλα ειμαι υποχρεωμενος να γραψω οτι εχεις απολυτο δικαιο !!!!!
θερμα συγχαρητηρια και καλη επιτυχια στην προσπαθεια.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Μήπως κατέβηκαν από τον Όλυμπο; Οι χθεσινοί μαέστροι του ρουσφετιού είναι ρε. Από  όποιο κόμμα κι αν προέρχονται. Ρουσφέτια έκαναν και κάνουν όλοι οι βουλευτές και όλα τα μεγαλοστελέχη - δεν έχει σημασία ποιος είναι στην εξουσία και στην κυβέρνηση.
Τώρα έρχομαι να μιλήσω σε σένα που διαβάζεις. Αν έχεις φράγκα και είσαι βολεμένος, μη μας ζαλίζεις  τα αρχίδια. Μείνε απέξω. Εσύ έτσι κι αλλιώς θα τη γλυτώσεις. Και τα πάνω-κάτω να έρθουν, εσύ θα είσαι στον αφρό.
Δυστυχώς έχεται δίκιο, και ο ιδιωτικός τομέας δεν διαφέρει, ιδιαίτερα.... Άμα το παρουμε με καθαρά οικονομικούς όρους ο συνδικαλισμός έχει καταστρέψει τις ανεπτυγμένες χώρες, και εμάς σε άλλο βαθμό πάντα. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα των γραφείων, είναι καταθλιπτική. ένα άτομο κάνει την δουλειά πενήντα ατόμων. Το πρόβλημα δεν είναι το δημόσιο μόνο είναι γενικό. Πάντως τα περισσότερα σχόλια πιο πολύ φθόνο και μίσος βγάζουν παρά κάποια λογική.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

καλα και ωραια ολα αυτα και χιλιοειπωμενα

αλλα ειναι διαπιστωσεις τις οποιες γνωριζουμε

λυσεις χρειαζομαστε ομως  και οι οποιες απο οτι φαινεται κανεις δεν εχει απο τους σημερινους σωτηρες

ο μονος που πηγε να ξεκινησει κατι τον χαρακτηρισαμε προδοτη

καθηστε με τους συγχρονους φαφλαταδες «μεταρυθμιστες με πυγμη» 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εγω να δεχτώ οτι αυτοί που κλείνουν την ΕΡΤ είναι και φασίστες/αντιδημοκράτες/επικίνδυνοι/γράψτεοτιάλλοθέλετε.
Αυτοί που επιβάλλουν απεργία στα ραδιόφωνα/τηλεοράσεις/εφημερίδες, εκτός και αν μιλούν/γράφουν μόνο για την ΕΡΤ, τι είναι???
ΟΕΟ ΟΟΟΟ...

λυσεις χρειαζομαστε ομως  και οι οποιες απο οτι φαινεται κανεις δεν εχει απο τους σημερινους σωτηρες

[size=30pt]ο μονος που πηγε να ξεκινησει κατι τον χαρακτηρισαμε προδοτη [/size]

Ρε πασοκεμον, είδες το φώς το αληθινό και αναφέρεσαι στον Καραμανλή jr??
Μπράβο ρε μπαγάσα, σου πήρε λίγο καιρό παραπάνω αλλά την βρήκες τελικά την αλήθεια... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Εγω να δεχτώ οτι αυτοί που κλείνουν την ΕΡΤ είναι και φασίστες/αντιδημοκράτες/επικίνδυνοι/γράψτεοτιάλλοθέλετε.
1 Αυτοί που επιβάλλουν απεργία στα ραδιόφωνα/τηλεοράσεις/εφημερίδες, εκτός και αν μιλούν/γράφουν μόνο για την ΕΡΤ, τι είναι???
ΟΕΟ ΟΟΟΟ...
2 Ρε πασοκεμον, είδες το φώς το αληθινό και αναφέρεσαι στον Καραμανλή jr??
Μπράβο ρε μπαγάσα, σου πήρε λίγο καιρό παραπάνω αλλά την βρήκες τελικά την αλήθεια... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1 μακακες

2 κοιμησου αγορακι και ονειρα γλυκα
αυτον που λες μπουχεσα τον χαρακτηρισαμε και κοπανατζη και πολλα ακομα

Επισκέπτης
Αυτοί που επιβάλλουν απεργία στα ραδιόφωνα/τηλεοράσεις/εφημερίδες, εκτός και αν μιλούν/γράφουν μόνο για την ΕΡΤ, τι είναι???
ΟΕΟ ΟΟΟΟ...

Καλώς ήρθατε στο γκρις κύριος..

Ρε πασοκεμον, είδες το φώς το αληθινό και αναφέρεσαι στον Καραμανλή jr??

Καλώς ήρθατε στο μπου ντοτ κομ κύριος..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
απλητουλη πηγαινε κομησου και συ

εχεις  24ωρη αναγκη για υπνο

αντε παλληκαρι μου και ονειρα πολλα

Επισκέπτης

ο μονος που πηγε να ξεκινησει κατι τον χαρακτηρισαμε προδοτη

εχεις δικιο ρε τσονι αλλα βλεπεις ετσι ειναι αυτος ο λαος αχαριστος...
Μονο οταν ψοφισει θα αναγνωριστει το εργο του και θα παμε ολοι μαζι να  :shit: στον ταφο του για να τον ζεστανουμε

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τωρα οχι αν κατσεις στα 4 θα φορεσω σκουφακι

Stories

Νέο!

Stories