Επισκέπτης
Ευνοημενοι θα βγει η ν.δ και ας τραγουδατε μερικοι εδω μεσα
Ναι, ίσως είναι αυτά τα αποτελέσματα...
Το θέμα είναι, σύμφωνα με τις νέες πολιτικές εξελίξεις είναι ορατό πλέον το ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές;;;
ο σίμος έχει σιωπήσει μαζί με την ερτ.....Κανένας να αμφισβητήσει τα παραπάνω?
Ναι....παρακαλώ?
Μιλάτε με Συγγρού για συγκρίσεις?
«Το κλείσιμο της ερτ είναι μια τραγωδία για τη δημοκρατία και σύμβολο της κατρακύλας ορισμένων» Ορελί Φιλιπετί, υπ.πολιτισμού Γαλλίας
ούτε γκόμενά σου να ήτανΕυνοημενοι θα βγει η ν.δ και ας τραγουδατε μερικοι εδω μεσα
ετσι σκατα που το οργανωσε ο σιμος εγω δεν θα πηγαινα σε εκλογες... αν το ειχε οργανωσει σωστα (κλεισιμο 24.00 ανοιγμα 24.01 με νεα δομη, προσωπικο κλπ κλπ κλπ κλπ) θα τις ειχε παρει χαλαρα...
αρχισανε τα ανεκδοτα
εεεεε τότε να συνεχίσει έτσι!!!!Ευνοημενοι θα βγει η ν.δ και ας τραγουδατε μερικοι εδω μεσα
τι ειπε το ατομο????Ευνοημενοι θα βγει η ν.δ και ας τραγουδατε μερικοι εδω μεσα
αρχισανε τα ανεκδοτα
ετσι σκατα που το οργανωσε ο σιμος εγω δεν θα πηγαινα σε εκλογες... αν το ειχε οργανωσει σωστα (κλεισιμο 24.00 ανοιγμα 24.01 με νεα δομη, προσωπικο κλπ κλπ κλπ κλπ) θα τις ειχε παρει χαλαρα...
απο τον τροπο του λουκετου κερδισε ρε τυπε....Δυναστης ο σαμαρασ??Πάντως την πρόθεση ψήφου Ιούνη που δείξαν τώρα, εγω δεν την πιστεύω...
Κέρδισε τοσο πολυ ο σύριζα απο το λουκέτο δηλαδή;
Πριν 3 μέρες πάντως , θα έλεγα αδύνατο να πάμε σε εκλογές.
Σήμερα λεω , ίσως και να το τραβήξει μέχρι εκεί ο αντωνάκης...
επαναλαμβανω... τι ακριβως δεν ηξερε ο Σιμος ???
οτι ειναι αντρο ακολασιας και εκτροφειο σκανδαλων ???
Συνεπέστατος.
Το ωραίο βέβαια είναι πως αν χρησιμοποιήσει τα περσινά του και μόνο λεγόμενα κάποιος σήμερα φτάνει και περισσεύει.
Τώρα βέβαια έχεις να κάνεις και με δεκσούς, οπότε..
Η δικια μου ψηφιζει δεκξα, εγω ειμαι αριστερος τυπε αλλα αυτο το κλιμα εισπραττω εξω (δουλεια, στεκι) ολοι ειναι υπερ του κλεισιματοςούτε γκόμενά σου να ήταν
Ρε μεγάλε τι ποστάρεις?Ακόμα και αν είναι πειραγμένη η ψηφοφορία, είναι φανερό πως η ΝΔ θα βγει κερδισμένη...
Συμφωνείτε με την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ;
Ναι 3662 45.96%
Όχι 4137 51.93%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ 168 2.11%
Σύνολο: 7967